Carnophage

Carnophage dünya'nın en önemli death/grind firmalarından Amerika'lı UNIQUE LEADER RECORDS(Deeds of Flesh, Decrepit Birth, Disgorge...) ile iki albüm için anlaştı.Çıkış tarihi ve artwork ile ilgili detaylar yakında açıklanacaktır.

www.myspace.com/carnophageturkey
www.uniqueleader.com

l_a5b4b789032d676f7cbff15a93a673e2.jpg


Carnophage gitarda Mert Kaya, bas gitarda Bengi Özgün Öztürk ve davulda Onur Özçelik(Black Omen, Astral Division) olmak üzere 2006 yili basinda kurulmustur.İkinci gitara eski Solitude gitaristi Berkan Başoğlu ve vokale eski Cidesphere, su anki Burst Appeal vokalisti Oral Akyol’un geçmesiyle kadro son halini almistir. Müzikal perspektif olarak “Technical Brutal Death/Grind” tarzinda besteler yapan grup, 2007 aralik sonu Erkan Tatoglu prodüktörlügünde "Midas'in Kulakligi Stüdyolari'nda" albüm kaydini tamamladi.
 
Unique Leader ile süper bir anlaşma yapıp,bizi çok sevindiren,çok gururlandıran,çok sevdiğim insanlardan kurulu olan,çok güzel müzik yapan,harika bir grup.Topic hayırlı olsun beyler
Dostlarımın başarılı olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor,daha da çok mutlu olacağım sayenizde;)
 
carnophagedeformedfuturkg0.jpg


Albümün çıkış tarihi 26 Ağustos 2008 olarak belirlendi.Kapak tasarımı Par Olofsson(Psycroptic, Spawn of Possession, Deeds of Flesh...) tarafından yapılmıştır.Albümde yer alan parçaların listesi;

1.Deformed Future//Genetic Nightmare
2.Bone Nails
3.Harmlessly Eaten
4.Blood Commander
5.No One Forgotten
6.Corpsefield
7.Clandestine Depravity
8.Anomalistic Resurrection
 
Merakla beklediğim çıkacak albümlerinin yerli ve yabancı piyasada çok ses getireceğine inandığım sağlam grup.
 
Ankara’lı Death Metal grubu Carnophage’in albüm tanıtımı kapsamındaki konser tarihleri Ankara ve İstanbul için belirlendi.

Albüm tanıtım konserlerine özel olarak açılacak standlarda indirimli albüm ve tişort satışı olacaktır.

www.myspace.com/carnophageturkey
www.carnophage.com

Ankara 13 Eylül Cumartesi IF Performance Hall

ankarapp4.jpg


Giriş ücreti: 6 ytl
Başlangıç saati: 15.00

Konuk gruplar;

Nettlethrone: 2000 yılından bu yana Ankara Death Metali’nin önemli bir parçası olan başarılı grup maalesef seyircisine bu konserle veda ediyor. Akıllara kazınan “Blueprint” demoları ve geçtiğimiz aylarda çıkan “Dissonant Progression” albümüyle Türk Metali’ne önemli ölçüde katkıda bulunmuş grubu desteklemek ve sahnede görmek için son fırsat. Nettlethrone, veda konserine bas gitarda Cihan Akün (Cenotaph) ile çıkacak ve özel bir playlist ile sahne alacak.

http://www.myspace.com/nettlethrone

Decaying Purity: İspanyol şirket Grotesque Productions ile anlaşarak dikkatleri üzerine çeken ve yabancı basında da kendinden sıkça söz ettiren Death Metal grubu Ankara’lı sevenleriyle ikinci kez buluşuyor. Yakın arkadaşları Carnophage ve Nettlethrone’u bu özel günlerinde yalnız bırakmayan İstanbul’lu grup en sert sezon açılışı için geliyor.

http://www.myspace.com/decayingpuritytur

One More Lie: Chaos Reloaded EP’leriyle başarılı bir çıkış yapan Death Metal/Metalcore grubu enerjik sahne performanslarıyla konserin açılışını yapacak.

http://www.myspace.com/onemorelie



İstanbul 14 Eylül Pazar Dorock Bar

istanbulom3.jpg


Giriş ücreti: Ücretsiz
Başlangıç saati: 17.00

Konuk gruplar;

Decaying Purity: Bir gün önce Ankara’da iyice ısınmış olan grup bu sefer kendi şehrinde sezonun ilk konseri için sahnede olacak.

http://www.myspace.com/decayingpuritytur

Chopstick Suicide: Barındırdıkları progressive ve core öğelerle ülkemizde eksikliği hissedilen “Mathcore” un temsilcisi grup, tecrübeli elemanlarıyla ilk kez takipçileri ile buluşacak.

http://www.myspace.com/chopsticksuicide


İlerleyen günlerde İzmir, Eskişehir ve diğer olası iller için de bilgiler açıklanacaktır.
 
ALBÜM VE TİŞORTLAR SATIŞA ÇIKTI!!

Elimizde sınırlı sayıda bulunan albüm ve tişortlardan edinmek için bizimle myspace(www.myspace.com/carnophageturkey) ya da [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

carnophageshirtwl3.jpg


Ankara'da ikamet edenler albümü Zıd Müzik ve Orta Dünya Kafe'den, tişortu ise Zıd Müzik'ten satın alabilirler.Albüm yakın zamanda İstanbul Hammer Müzik'ten de temin edilebilecektir.
 
Abüm tanıtım konserlerinin İzmir ayağı için detaylar belirlendi.

www.myspace.com/carnophageturkey
www.carnophage.com

İzmir 19 Ekim Pazar Dungeon Bar

carnopzq2.jpg


Giriş ücreti: 10 ytl
Başlangıç saati: 14.00

Konuk gruplar;

Human Harvest: Yakın zamanda raflarda yerini alacak olan “No Pasaran” isimli ürünleriyle yerli ve yabancı piyasada dikkatleri çeken grup seyirciye son rötuşları verip kıvama sokmak üzere sahnede.

http://www.myspace.com/humanharvestband

Unleash: Son zamanların en çok aranan başarılı konser gruplarından Unleash kendi şehrinde sezonun sezonun açılış konserlerini verecek. Enerjik sahneleri ve “Wake” isimli E.P. leri öncesinde İzmir’e thrash/death saldırısı yaşatacaklar.

http://www.myspace.com/unleashtr

Nausea: “Shuffle Among Causes” sonrası basından övgü dolu kritikler alan grup melodik death metal/deathcore severler için konserin açılışını yapacak.

http://www.myspace.com/nauseaband
 
Geri
Üst