M.Ö. 10,000

Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D’Leh (Steven Strait) kalbinin kraliçesini bulmuştur: Güzel Evolet (Camilla Belle). Gizemli bir savaşçı grup, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek üzere küçük bir avcı grubuna önderlik etmek zorunda kalır.
Kaderin rüzgarına kapılan bu zoraki savaşçı-avcı grup, kılıç dişli kaplanlar ve tarih öncesi yırtıcılarıyla mücadele eder; kahramanca yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D’Leh’inin halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler.

Yapım : 2008, ABD / YeniZelanda
Tür : Dram / Macera
Yönetmen : Roland Emmerich, Mark Gordon, Michael Wimer
Senaryo : Roland Emmerich, Harald Kloser
Oyuncular : Steven Strait, Omar Sharif, Cliff Curtis, Camilla Belle, Tim Barlow, Suri VanSornsen, Reece Ritchie, Marco Khan, Mo Zinal, Joel Virgel
Yapımcı : Roland Emmerich
Görüntü Yönetmeni : Ueli Steiger
Müzik : Harald Kloser, Thomas Wanker
Dağıtım : Warner Bros
Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008

Mart ayında gösterime girecek olan ve beni şimdiden heyecanlandıran filmin fragmanı...

http://youtube.com/watch?v=nETYBnd_j0A
 
Oy oy oy; ilk yorumlar hiç beklenmedik şekilde. Ben baya merakla bekliyordum ama şu iki mesaj şok etkisi yaptı bende. Acaba fragmandan veya konudan dolayı filan direkt Apocalypto'ya mı kaçtı akıllar, ondan mı bu kadar merakla bekledik bu filmi diye soruyorum kendime şimdi.
 
izlediğim en kötü filmlerden biriydi. bütün kabile kendi dilleriyle konuşurken, esas oğlanın kabilesi ingilizce konuşuyordu. efekt dışında hiç bir halta yaramaz.
 
Grafikleriyle ve bağlantılarıyla yani kurgusuyla güzel bi filmdi bence...
Ben keyifle izledim ama izlemeyen bişey kaçırmış olmayacak bu da bi gerçek...
 
Geri
Üst