Inceleme : Electro Harmonix Big Muff Pi (usa)

Electro Harmonix Big Muff Pi deneyiminiz var mı?

  • Daha önce kullandım fakat istediğim sonucu alamadım.

    Oylar: 0 0.0%
  • Daha önce kullanmadım ama merak ediyorum.

    Oylar: 0 0.0%
  • Kullanıyorum ve çok memnunum.

    Oylar: 0 0.0%
  • Kullanmadım zaten önyargılı biriyim,önyargım geçene kadar bekliycem.

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    0
Electro Harmonix'in Big Muff Pi'si çok sayıda elektro ve bas gitaristin ya vazgeçilmezi ya da korkulu rüyası.

Bence gerçekten ses çıkartması ince ayar gerektiren bir pedal. Tek başına kullanıldığında vasat tonlar ortaya koyup -Dyna Comp , Tüplü bir drive ve Sonic Maximiser ile harikalar yaratmasından dolayı bu pedalın üzerine konuşmam gerektiği hissine kapıldım.

Anladığım kadarıyla birçok kullanıcı , bu pedalı , onu ünlü yapan insanlardan dolayı alıp , istediği sonucu alamadıkları için ellerinden çıkartıyor. Bunlardan bir tanesi de bendim. İlk Big Muff'ımı bu sebepten dolayı sattım , fakat daha sonra ses ve ses ürünleri üzerine bilgim arttıkça Muff Pi'nin üzerinde çalışılması gereken bir pedal olduğu kanaatine vardım.

Elimde olan ekipman ile birkaç ses kaydı yapıcam. Bu mevzu biraz uğraş gerektiriceği için(ne yazık ki "kayıt insanı" değilim) ilgi çeker mi diye merak etmekteyim.
 
evet bu big muff tan ses çıkartmak kolay iş değil, şahsen ben hala adam gibi bir ritm tonu alamadım(ritm tonlarında fuzz sevmem) ama çok güzel solo tonları aldım eq ve od ile kullanınca. dolgun, bol sustainli yani çabuk sönmeyen bir pedal.ben "Little Big Muff" modelini kullanıyorum ve guitarist dergisinde okuduğum incelemeye göre normal Big Muff ile arasında ton farkı yokmuş.Zaten boyut küçülse de knob sayısı azalmıyo, 3 knob yine...herkese tavsiye ederim dolgun solo tonları seven.özellike LITTLE Big Muff ı tavsiye ediyorum çünkü hem yerden kazandırıyor pedal board da hem de tonları aynı...
 
merhaba arkadaşlar, ton açısından güçlü bir distortion pedalı almak istiyorum.metal müzik yapan biri değilim ama ilerdeki pedalboard' umda iyi bi distortion pedalının bulunmasını isterim.netten bi kaç araştırma yaptım.boss ds-2 yi dinledim, mxr'in distortion pedalına baktım.kafama en çok yatan little big muff oldu.fuzz tonlarını severim ayrıca fiyat açısından daha uygun geldi.yalnız pedal hakkındaki yorumlar biraz kafamı karıştırdı.little big muff benim 3. pedalım olacak.şu an boss sd-1 ve marshall bb-2 kullanıyorum.yani bi EQ pedalım yok ayrıca şu an çok sağlam bir amp kullanmıyorum.little big muffı alırsam şu an için tek başına kullanmış olucam.sizce şimdilik orta halli bi distortion tonu yakalayabilirmiyim? yada önerebileceğiniz başka bi distortion pedalı var mıdır? şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...
 
Electro Harmonix'in muff serisinde Rus Amerikan little big gibi çeşitleri var.En orjinal ve kaliteli olan hangi ülkede üretilendir.Karşılaştırma fırsatı olan var mı.
 
Geri
Üst