Chuck

Dijital çağın zoraki ajanı: CHUCK

Bir gün hükümetin en büyük sırlarını beyninize yüklenmiş şekilde bulursanız ne yaparsınız? Ekranların yeni kahramanı Chuck’ın bu konudaki tecrübeleri eminiz size yol gösterecektir. The O.C.’nin yaratıcısı Josh Schwartz ajan komedisi Chuck ile televizyona muhteşem bir dönüş yapıyor.Zachary Levi’nin canlandırdığı bir “bilgisayar kurdu” olan Chuck bilgisayarına gelen bir mesajı açmasıyla birlikte birdenbire bütün devlet sırları beynine yüklenir. Chuck bir süre sonra kıdemli ajan John Casey ve yeni ortağı Sarah tarafından, bilgisayarcıdaki işiyle ve Ulusal Güvenlik görevleri arasında gidip gelen ikili bir yaşantı sürmeye zorlanır. Ortada Chuck, bir yandan John çekiştirecek, diğer yandan Sarah. Uluslararası teröristler, karşılarına çıkacak suikastçılar ise işin kaymak tabakasını oluşturacak.Dizide Chuck’ın en yakın ve biraz dangalak arkadaşı Morgan’ı Joshua Gomez canlandırıyor. Chuck ile aynı evi paylaşan, onun her zaman ve her konuda en büyük destekçisi kız kardeşi Ellie’ye hayat veren oyuncu ise Sarah Lancaster. Bu arada Ellie’nin can sıkıcı mükemmellikte bir de doktor sevgilisi var. İsmi Captain Awesome olan bu erkek arkadaş rolünde izleyeceğimiz oyuncu Ryan McPartlin.

Cnbc-e'den alıntıdır..

İlk bölümünü seyrettim. Pushing Daisies ile bir hafta ara ile cnbc-e'ye geldi. O'ndan çok daha hareketli ve güzel diye düşünüyorum. Tabi tarzların farklı olması bunda önemli kriter. İlk bölümü şahsen çok beğendim, ikinci bölümü bekliyorum. Bence sizde bi göz atın derim, kaliteli bir yapım!
 
ben de izledim eglencelı bır dızı ızlemek ısteyenler ıcın geç degıl ben bryce'a hayran kaldım aksıyon turu bı dızı olsaydı bryce'la guzel bı dızı olurdu






bryce--devletin tum sırlarını ölürken chuck' e-mail atan devlet ajanı
 
son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden biri.belkide en iisi.yvonne strahovski gibi bi artık ne denir mükemmel evrim geçirmiş bi insanı görmek için bile izlenir bu dizi.her karakterler mükemmel uymuş bnce.10 numara dizi.

:!: yvonne hastayım sana :roll: saygılar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Hadi yaaa. tüh.. :S
Olsun ben pushing dasies ile aynı anda seyrettiğim için her iki dixiyide. Bana kısa gelmedi çünkü o 5-6 bölüm önce bitmişti 1. sezonu..
 
TNT,eski bir cnbc-e dizisi olan 'LESS THAN PERFECT' veriyor. Gözüm takıldı biraz, bi baktım bizim Chuck'ta oynuyor. Daha gençmiş o zamanlar. Merak eden baksın.
 
hakikaten güzel diziydi...umarım 2 sezonu en kısa zamanda izleriz...ayrıca sarışın ablanın hastayız...tanrı senelik izninde mi yaratmış ablayı nedir, anlamadım ki ? :)
 
Chuck'ın bir bölümü 3 boyutlu olarak yayınlanmış.
Ve NBC Kanalı 3 boyutlu gözlük dağıtmış. 3 boyutlu bölüm Nisanda Cnbc-e de yayınlanacak ve Cnbc-e dergi Nisan sayısında 3 boyutlu gözlük hediye edecekmiş.
 
CNBC-E dergisi, bu ay Chuck dizisinin özel bölümü için 3D gözlük hediye ediyor. Ayrıca derginin kapağıda 3D.

Not: Chuck özel bölümü, 13 Nisan Pazartesi, saat 20:00'da. Dergiyi alanlar özel bölümü kaçırmasın. :)
 
Geri
Üst