Schecter C 1 Lady Luck

X

xephyr

Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi Schecter C 1 Lady Luck almayı düşünüyorum. Bu gitarı kullanan yada deneyen arkdaşlar goruşlerini yazarsa sevinirim. Birde bu fiyat civarında yani 800 ytl gibi alabilecegim sabit koprulu gitarlar nelerdir? son bi şey daha Schecter Hellraiser tr ye ne zaman gelcegi hakkında bilgisi olan varmı cunku asıl istedigim gitar hellraiser ama sabrım kalmadıgı icin lady luck almayı duşunuyorm şimdiden tesekkur ederim herkeze..
 
Floydrose lu gitarlar sabit köprülerden daha çok akort kaçırıyor :) Tecrübe ile sabittir. Ayarlaması bir dert, entonasyonu bir dert floydrose un. İlla ki tremolo kullanacaksan, dive yapacaksan tamam da çok elin gitmiyorsa köprüye faydasız birşey floyd.
 
Kaçmıyor. S 1 elite ilk başta kaçırıyordu. Yeni tel takımı taktım. 2 gündür abanıyorum gitara ama akort kaçırmıyor. Artı bi de akort C şu an. Standart tuninge göre 4 perde kalın yani
 
o değil de bu akord kacırma mevzuna girmek istiyorum bende 2006 uretım dk2 var mıllet bok atıp duruodu yok floydu artık dandık koyuyolar yok cok akord kacırıor yok bılmemne ancak gıtar 2 bucuk aydır ne akord edıldı ne bısı tremolo koluyla da her turlu cambazlıgı hokkabazlıgı yaptım (malum vize final donemı falan ınsan sapıtıyo:)) ama alet bana mısın demedı acıkcası ben de bu kadar ıı bı floyd beklemıodum ama yıne de bence bı kere daha dusunun:)
 
Ben grupların isimlerinin kısaltmasını falan anlayamıyorum bazen de :) RHCP falan filan. Açık açık yazın :)


Floydun akort kaçırması değil zaten sorun. Tel takıp çıkarması, akort etmesi, entonasyon ayarı yapılması işkence. Yoksa SL1 de de floydrose var. Bir ara koldan tutup gitarı kaldırmıştım. Hiç bozulmamıştı akort.
 
Geri
Üst