T.e.m.a.s

Durum
Yanıtlara kapalı.
2007 yılında istanbulda
Tolga Yükseloğlu / gitar - sampling
Engin Sipahi / vokal
Murat Kanlı / bass
Altuğ Özgün / davul
Savaş Ateşoğlu / gitar

Tarafından kuruldu.Beste grubu olarak çalışmalarını sürdüren grup 11 adet parça ile 2008 yılında albümünü piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.
Grup iki adet demo çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sundu ve kısa zaman içinde hayran kitlesini geliştirdi grup özelikle istanbul anadolu yakasında adını duyurmaya başladı ve çalışmalarına hız verip şubat ayı sonunda istanbul maslak platoda uyan dostum adlı şarkısına klip çekti.Montaj aşamasındaki klip nisan ayında çıkması düşünülen albümle beraber rock müzik piyasasına sunulacak.Temas değerli site ziyaterçilerine 2 adet çalışmasını gururla sunar.

www.myspace.com/temasistanbul



Tolga Yükseloğlu (Gitar & Sampling)

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME MEZUNU OLAN TOLGA 1991 YILINDA ASCRAEUS ILE MUZIK HAYATINA BASLADI.ASCRAEUS ILE 3 ALBUME IMZA ATTI VE 100‘E YAKIN KONSER VERDİ.2004 YILINDA SİLİKON GRUBUYLA 10 PARCALIK KAYIT YAPTI BU ÇALIŞMALAR ŞU ANDA MIKSAJ AŞAMASINDA.2007 YILINDA ARKADAŞLARIYLA TEMAS GRUBUNU KURDU.

Engin Sipahi (Vokal)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT MEZUNU OLAN ENGİN HALEN ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUKLARIN EÐİTİMİYLE İLGİLENMEKTEDİR. 10 YILDIR MÜZİKLE UÐRAŞMAKTADIR. ANKARA’DA GİTARLA ÇEŞİTLİ MEKANLARDA MÜZİK YAPMAKTAN SIKILDIKTAN SONRA 2000 YILINDA"TILSIM" GRUBUNUN OLUŞUMUNDA YER ALMIŞTIR. BU GRUPLA YAKLAŞIK 4 YIL MÜZİK
YAPTIKTAN SONRA BİRİCİK ASKER ARKADAŞI NAZIM’IN DA KATKILARIYLA "HUYSUZ" İSİMLİ GRUBA DAHİL OLMUŞTUR. BU GRUPLA 2 YIL SAHNE PERFORMANSLARINA DEVAM EDEN ENGİN DAHA SONRA SOLUÐU İSTANBUL’DA ALMIŞTIR. TOLGA YÜKSELOÐLU İLE TANIŞMIŞ
VE TEMAS İSİMLİ OLUŞUMDA YER ALMIŞTIR. BU OLUŞUMDA GRUPLA BİRLİKTE ÖZGÜN ESERLER VERME VE İNSANLARLA PAYLAŞMA ÇABASINDADIR. KENDİSİ BEKAR VE 30 YAŞINDADIR

Murat Kanlı (Bass)

10 YILDIR MÜZİKLE İÇ İÇE OLAN MURAT BİR ÇOK GRUPLA BAR PROGRAMI YAPTI LED ZEPLİN,DEEP PURPLE'IN PARÇALARINI COVER YAPAN GRUPLARDAN SONRA 2006 YILINDA AYNI ÇALIŞMARIN DEVAMI NİTELİÐİNDEKİ MORS GRUBUNU KURDU.2007 YILINDA TEMAS GRUBUNA KATILDI.

Altuğ Özgün (Davul)

ÖNCELİKLE HOBİ OLARAK PERKÜSYONLA MÜZİÐE İLK ADIMINI ATTI. 2000 YILINDAN İTİBAREN ÇEŞİTLİ DAVUL KURSLARINA GİDEREK DAVUL ÇALMAYA BAŞLADI VE DAHA SONRADAN KARDEŞİ BİLECEÐİ GÖKHAN BÜYÜKKARA VE BARAN ORDURAN İLE İLK GRUBU HOOP'U OLUŞTURDU. HOOP'TAN SONRA BİR ÇOK GRUP İLE MÜZİÐE DEVAM ETTİ VE YAKIN ZAMANDA 70'LER HARD ROCK & BLUES GRUBU MORS'A KATILDI. HALEN MORS İLE SAHNE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDEN ALTUÐ SON OLARAK TEMAS’DA DAVULUN BAŞINA GEÇTİ

Savaş Ateşoğlu (Gİtar)

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME MEZUNU SAVAŞ ROCK MÜZİÐİNE LİSE YILLARINDA İLGİ DUYMAYA BAŞLADI.ESKİLERİN GAYET İYİ BİLDİÐİ POLONYA PAZARINDAN İLK GİTARINI ALARAK BU MÜZİÐE GÖNÜL VERDİ.İRİLİ UFAKLI BİR KAÇ AMATÖR GRUPLA ÇALIŞTIKTAN SONRA YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİNİN DUAYEN VE EMEKTAR GRUBU 'DİKENLİ TEL'İLE BERABER YOL ALDI.2007 YILINDA ARKADAŞLARIYLA BERABER BİR BESTE GRUBU OLAN TEMAS'I KURDU.
 
öncelikle slmlar arkadaşlar turkrock a hoşgeldnz;) demolarınzı dinledm vokaln sesi çok hoşuma gitti insanı rahatlatıor..sizden daha çok demo dinlemek dileğyle başarılar;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
tşk.ler nice girl_fb.....
oyun ve mutluluk adlı şarkılarımızın prova kaydını myspace sayfamıza yükledik...görüşmek dileğiyle
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst