Athelas(Heavy-Power-Thrash) İstanbul

Grubu tam olarak su tarihte kurduk diyemeyiz. Ancak bu ismi 10.02.2008’de seçtik. Athelas ismini Tolkien'in Yuzuklerin Efendisi eserinden aldik. Okuyanlarin hatirlayacagi gibi Athelas, Orta Dunya'da Aragorn'un ozellikle kullandigi sifa dagitan bir bitkinin (kingsfoil) elf dilindeki ismidir.
Grup olusmadan once Sercan ve Mert, eglence amacli studyolar yaparak hem kendilerini gelistiriyorlardi hem de ileride olusturmayi dusundukleri grup icin sarkilar hazirliyorlardi. Bir sure boyle devam ettikten sonra grubu kurma karari alindi. Uzun bir sure eleman arayisi devam etti. En sonunda Sercan'in yakin arkadaslarindan biri olan ayrıca Dream TV'de yayın yönetmeni yardımcılığı yapan Ozge'nin ağabeyi Ozkan gruba bassci olarak alindi. Boylece temel olarak gruptaki enstrumanlar yerini bulmus oldu. Geriye vokal ve ritm gitar kaldi. Internet ustunden yapilan arastirmalarla bulunan Kaan gruba vokal olarak katildi. Son olarak Mert'in yakin arkadasi olan Tolga da gruba Ritm gitarist olarak geldi ve grup son seklini boylece aldi.

Vokal = Kaan Çakın
Gitar = Mert Koçik
Gitar = Tolga Kaçmaz
Bas gitar = Özkan Arslan
Davul = Sercan Ertürk


Grubu oturtalı henüz 1 ay olduğu için şu an için cover yapıyoruz, zamanla bestelerimiz de sizlere sunulacaktır...

www.myspace.com/athelasband

Kayıtlarımızda bazı sorunlar bulunsa da dinleyince anlayabileceginiz türden bir sound elde edildiğine inanıyoruz :)

Sevgiler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Daha yolun başındayız grupça doğrudur =) Aslında çok fazla kasılmadan söylüyordu ancak bu kayıtlara biraz kötü denk geldi. Teşekkürler yorum için.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
18 Nisan Cuma(bugün) saat 7-8 arası Taksim, Ekşilimon'dayız. Keyif alacagınızdan eminim.

yorumlar hiç iyi değil mekan için ama ilk sahnemiz olucak bu grupla bakalım sonuc ne olacak =)
 
Geri
Üst