Azpişgertaş(BlueSilveR)

D

DaVeGrOhL

seçkinle aycan 2007 yazında istanbulda bir gece pazarında karşılıklı tezgah açmaktadırlar. ve henüz birbirlerini tanımıyorlardır. ikiside gitarıyla tezgah açıyor ve kendi başlarına egleniyorlardır. birbirlerini uzaktan hayranlıkla izlerler ama nedense tanışacak cesareti bulamazlar. taa ki aycan gidip para bozdurana kadar.. o andan sonra karşılıklı gelişen sevgi ve güven duygusu gruba erdemi ve ilkeride çekmiş ve bugünkü azpişgertaş grubu büyük bir heyecanla kurulmuştur. grup şarkıları öyle benimsemiştir ki sanki grup deil tek bir kişidir. grup elemanlarının ayrı şehirlerde olması grubu yıpratmamış aksine oluşan özlem duygusu tüm elemanları derinden etkilemiştir. henüz üç kez sahne almasına ragmen (-ki bunlardan biri kemancı bar'dır) adını duyurmayı az da olsa başaran azpişgertaş bahar ayında çeşitli festivallerde blues esintisi yaşatmaya devam edecek . şubat ayında tugayında gruba katılmasıyla grup büyük bi eksikliğinide tamamlamıştır=))


Erdem Berkan (Bass gitar)

istanbul aydın üniversitesi'nde ögrenim gören erdem tam bir bass gitar aşıgı. sahnede hareketli olmasıyla dikkat çekiyor. gruba heyecanı ve parmaklarıyla çok şey katıyor. onun için sahnede çalmakla sahilde arkadaslarına çalmak arasında fark yok. ondaki heyecanı yeni duydugu şarkıyı size anlatırken bile hissedersiniz.




Aycan Karaman (Vokal+Gitar)

Küçük yaşta başladıgı müzik hobisini azpişgertaşla devam ettiren aycan blues manyagı biri olarak çıkıyor karşımıza. gary moore'dan başka gitarist yoktur onun için. marmara üniversitesinde ögrenim gören aycan bazı arkadas çevreleri tarafından baterist olarak bilinsede gitarıyla çok aşıklar ağlatmıştır.



Seçkin Sofu (Solo gitar)

Seçkin, sololarıyla grubun şeklini belirleyen bir isim. anadolu üniversitesinde ögrenim görmekte ve bar programlarıyla hayatına devam etmektedir. onun için gitarın sonu yoktur. hayatın her saniyesi gitarla geçmelidir. kendini durmadan geliştiren seçkin, sahnede aldıgı alkışlardan da anlaşıldıgı gibi usta bir gitarist.



İlker Özer (Davul)

Azpişgertaş'ın tanınmasında önemli role sahip olan ilker davuldaki performansıyla insanı büyülüyor. sıkı bir davulcu olmasının yanısıra grubun alt yapısını oluşturmakta ve görevini büyük bir keyifle yerine getirmektedir. namık kemal üniversitesinde ögrenim görmekte olan ilker azpişgertaş'la çok şeyler yapacak gibi görünüyor.




Tugay Tulgar (Klavye)

1986 doğumlu.namık kemal üniv elektronik haberleşme bölümü mezunu.uzun yıllardan beri klavye çalıyor.bir çok grupta yer aldı.grupla tanışması ilker sayesinde oldu.bir gecede repertuara çok çabuk uyum sağladı.artık AZPİŞGERTAŞ ile yoluna devam etmekte...kendi tarzının grubun yaptığı tarza büyük ölçüde yakıştığını düşünüyor...


26941207488662mw6.jpg
26941197498297wy5.jpg
26941207492298dw3.jpg
26941207492166vh3.jpg
26941207769249yz3.jpg


grup ile bilgilere www.azpisgertas.rockmekan.com adresinden ulaşabilirsiniz...
ayrıca

yotube den azpişgertaş yazarak tüm canlı performanslarını izleyebilirsiniz...
 
Geri
Üst