native-instruments battery 3

arkadaşlar bu programı kullanmayı bilen varmı yada kapsamlı bir şekilde türkçe döküman arıyorum

aslında bu tarz bir program kullanmışlığım yok programla ilgili okadar araştırma yapmama rağmen çok tatmin edici sonuçlar bulamadım programı ve kütüphaneleri sorunsuz olarak kurdum fakat bu programda ritimi nasıl yazıyoruz nereye yazıyoruz birtürlü bulamadım şimdilik klavyedeki kısayol tuşlarıyla kullanıyorum :D umarım bu programda ritimleri yazdığımız bir bölüm vardır

derdimi sorunsuz bir şekilde anlatabildim mi bilmiyorum fakat bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden sonsuz teşekkürler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
user manual kısmını baştan aşağı okudum fakat sorumun cevabı yok ozaman ben sorumu şöle değiştiriyim vsti ritim programlarını nerede yazıyoruz yani sırf bu programa özgü bişey olmasın yani cubasede ben bu sample ları birleştirip ritim yazabilirmiyim ?
 
Audio sample ları cubase de elle birleştirmen gerek biraz çetrefilli ama uygulanabilir. Yada Ableton da daha kolay bir yolu var ama ona da alışmak zaman alabilir çeşitli dezavantajları var.

Eğer Midi ile trigger edilen sample lar kullanıyorsan Cubase de Midi Editor ile yapıyoruz bu işi. Bir midi kanalı açıp bunu vsti ye yönlendiriyorsun. O midi kanalında bir event yaratıp o evente çift tıkladığında karşına gelen ekranda yapabilirsin.
 
Geri
Üst