İndigo

Henüz çok yeni bir grup olmasına rağmen özellikle son zamanlarda istanbuldaki birçok mekan tarafından aranan bir isim oldular Metropolis’in solisti Ercüneyt Özdemir’in katılmasından sonra grup çok başarılı oldu .
Kaliteli müzik yapıyorlar ve geniş bir repertuarları var
Aranızda hiç izleyen var mı ? varsa ne düşünüyorsunuz ?
 
ercüneyt'in böyle bir projede söylediğini biliyordum ama hiç dinleme fırsatım olmadı..ercüneyt'ten başka birkaç kişiden daha duydum ve iyi olduklarını söylediler...
zaten çok iyi bir solist olduğunu bildiğim için,iyi olduklarını tahmin ediyorum
bu arada ankara'da da indigo adında farklı bir grup var,kimin nesi bilemiyorum
 
İndigo haftalık program;

Pazartesi LINE
Perşembe KEMANCI (Üst)
Cuma LIFE ROOF (Yazın pek bir havadar..)
C.tesi ALMAN BİRA EVİ (Yenilendi!)
 
Cornflakegirl demiş ki:
Ben sadece kemancıda izleme şansı buldum birkaç defa repartuarlarında her telden şarkı mevcut tavsiye ediyorum :)

Bu gruptan daha yeni haberim oldu :cry: ..Zararın neresinden dönsen kardır ama :p En kısa zamanda dinlemeye gidicem..
Ercüneyt'in vokalini zaten Metropolis'ten biliyorum...Metropolis kadar seviceme eminim....
 
vay be demek indigo nun burda başlığı varmış,

Life Roof ta 1 sene boyunca dinledim, insanları eğlendirmeyi çok iyi biliyorlar,

Web adresleri olduğunu bilmiyordum, Başarılar diliyorum...
 
benim anlamadığım neden resmi albümü olmayan bir cover grubunun başlığının "amatör gruplar" kategorisinde değil de, "turkrock" kategorisinde olduğu. sonuçta grupta çalanlar ne kadar profesyonel olursa olsun teknik olarak ve kural gereği indigo'nun amatör grup sayılması gerekmez mi?

ya da resmi albümleri var da ben mi yanılıyorum.

not: gruba karşı olumsuz bir tavrım yok, hatta dinlemedim bile (ama dinlesem sevebilirim anlatılanlara bakılırsa); sadece aklıma takılan bir detayı merak ettim. bu yüzden bu konudaki gerekli cevabı mümkünse bana yönetici versin :D

yanlış anlaşılma olmasın...
 
Albümü olmayan kişi veya grupları amatör kategoride konumlandırmamız onların müziklerini amatör olarak nitelendirdiğimizden değildir. Forumda düzeni sağlamak açısından ele alınabilecek tek objektif kriterin bu olması sebebi ile " İndigo " grubu amatör kategoride yer alması gereken bir gruptur. Bu uygulamamız sebebi ile kimseyi kızdırmak ya da küstürmek istemeyiz. Belki, bunu müzikal anlamda profesyonellik boyutunda değil de kostüm, ulaşım, basınla ilişkiler ve menajerlik, prodüktörlük hizmetleri anlamında profesyonel bir ekiple çalışmak boyutunda düşünürsek yaptığımız ayırım daha mantıklı bir zemine oturur. Dolayısıyla belirttiğim sebeplerden ötürü başlık " Amatör" kategoriye taşınmıştır. Buradan devam edin lütfen.

Teşekkürler
 
+ sahne alan ve demo albümle sesini duyuran, yasal bir albüme sahip olmayan grupları amatör kategorisine ekliyoruz. Bu kesinlikle onları amatör gördüğümüz için değil, forumu daha rahat kullanılır hale getirmek içindir.
 
okuduklarıma göre bomba bir grup,yeni ama başarılı bir grup heralde.ve de bol miktarda canlı performans sergileyen bir grup olduğunu anlıyorum ve bu sayede kendi sağlam kitlelerini de oluşturmuşlardır ve bu kitleyi büyütebileceklerini düşünüyorum.
yolları açık olsun
grubun metropolis'ten bir parça taşıması da ne güzel.hakkaten severim Metropolis'i.
 
life roof da 1 kere izlemiştim.. performansları repartuarı gayet ii .. tavsiye ederimm.. izleyin ve dinleyin ..
 
Geri
Üst