Kill Bill volume 2

İlk filmi fazla beğenmemiştim.Ama bu bayaa kaliteliydi açıkcası.Bill'in tipi hiç beklediğim gibi değildi,böyle daha güzel olmuş :)
İzleyenlerin yorumları :?: :arrow:
 
İzledim ilkinden çok daha fazla beğendim. Tarantino'da çok eğlenmiş belli. Adam filmi zaten kendisi için çekmiş, kendisi de diyordu istediğim gibi bir film yoktu ben de çekmeye karar verdim diye. Kesinlikle kendini direk tatmin etmiş adam ve bence bu film hayatının orgazmı olmuş onun için...
Tabut sahnesinde daraldıkça daraldım yalnız, klostrofobim yoktur ama bu biraz fazlaydı...
 
Bill iyiydi ,
aslında düşündüğüm zaman Bill'e hak veriyorum, gelini öldürmek istemesine . Ateş ederken diyor ya "şu an en mazoşist anımdayım" . Çok sevdiği birisi haber bile vermeden kaybolyosa ortadan Bill gibi bir katilden beklenecek bir hareket .

Pai Mei çok uyuz bir karakterdi , Darly Hannah çok yerinde bir hareket yaptı amcayı öldürmekle, delikanlı bi kız zaten Darly .

Uma Thurmanın hamile olduğunu anladığı sahne (2 kadın karşı karşıya), omuzunda kovalar merdivenleri çıktığı sahne çok uyuzdu . Anlayamadım Tarantino napmaya çalışmış , dalga geçmeye çalıştıysa yanlış yapmış,çünki seyircinin Tarantino'dan beklentisi o değil .
 
MarilynManson demiş ki:
Darly Hannah'ın diriliş filmide diye biliriz....Pai-Mei çıkarmış hatunun gözünü meğer :)
Bak Darly ablamızın başına böyle bir şey gelmesi beni çok üzdü ;) Tarantino'yu kınıyoruz.
Ayrıca Uma Thurman filmde biraz abartılmamış mı? Bence hiç te güzel bir hatun değil, Tarantino fazlasıyla yağ çekmiş kadına (Ki birliktelikleri varmış gizliden gizliye)
 
bende çok beğendim filmi ve öğrendim ki tarantino çok sıkı bir ayak fetişistiymiş. Filmden sonra kardeşimle konuştuğumda da aynı şeyi söyledi. Bir yerde okumuş sanırım. Düşünsenize filmde Uma Thurman'ın ayaklarının göründüğü kaç sahne var...
 
Amoremorte demiş ki:
bende çok beğendim filmi ve öğrendim ki tarantino çok sıkı bir ayak fetişistiymiş. Filmden sonra kardeşimle konuştuğumda da aynı şeyi söyledi. Bir yerde okumuş sanırım. Düşünsenize filmde Uma Thurman'ın ayaklarının göründüğü kaç sahne var...


tarantinonun ayak fetişizmini bilmeyen var mı ki?Uzakdoğudaki 5 6 7 8's falan diye bir rock n roll girl band vardı ilk filmde hepsi çıplak ayaklıydı...Ve Gün BatımındanŞafağa serisinin ilk filmi Roberto Rodriguez'in üçlemesi orada Salma Hayek'in ayağını yalıyordu...Eee boşuna screenscript yazmıyor adam...7.sanatın adamı (diğer 6 sanatın içinde aşçılık var uyuz olurum)

Neyse ya...Pai-Mei uyuz falan değil..Tam sadık bir B film karakteri...Çok sevdim sakal okşama olayını ha birde unutmadan seslendirmesi Quentin Tarantino'ya ait bu ak sakallı dedemizin :)
 
Ayak fetişzmini biliyordum adamın ama Pai-Mei'nin seslendirmesinin Tarantino'da olduğun bilmiyordum. Bence de Pai-Mei çok iyi oturmuş filme, ki o sahnelerdeki müzikler çekimler falan direk B-tipi filmlerdeki gibiydi Tarantio çok iyi yakalamış.
 
SurguN demiş ki:
Yarın seyredicem.. Çok heyecanlandım şimdi yukarıdakileri okuyunca.... Son zamanlarda seyrettiğim en Babayaro film...
aaa film seyredilmeden yorumlar okunur mu?!
ben vol.1la vol.2yu karşılaştıramıyorum. çok benzemiyolar birbirlerine ama bi yandan ayrı da olamazlar.
vol.2yu izledikten sonra ben de tarantino'nun bu filmi çekerken çok eglendigini düşündüm. adam her şeyle dalga geçiyo (bunu pulp fıctıon başlıgına da yazmıştım).
tatilde bi gün iki filmi ard arda izlicem. bakalım o zaman nasıl olucak.
 
birinci film ile kinci filmi karşılaştırmak kesinlikle mümkün değil

birincisi için biraz daha geyik içerikli ama tarntino klasini koruyan bir film olarak adlandirabiliriz
ama ikinci film tam anlamiyla bir tarantino filmi
doğal olarak ilkinden daha ciddi
ve aslinda daha da güzel
 
zaten tarantino da
volume1'de farkli birseyler denemek istedigini soylemis. zaten degisik bi film digerlerinden. ama ozunu korkuyo.
volume2 tamamen klasik bi tarantino filmi olmus, her karaktere ozel uzuuuun uzun zekice yazilmis diyologlarla.. cok da güzel olmus.
 
Geri
Üst