R

uzat ellerini (KARANLIĞIN SESİ) VOKAL DİYAR BOZYEL - YouTube

GRUBUMUZ KARANLIĞIN SESİ AMATÖR VE TAMAMEN DOĞAÇLAMA BİR BESTE https://www.facebook.com/karanliginsesi06
Nasıl değil rock mı altyapısı ?Bu türk klasik akustik gitar kullanan bu tarz bi dünya pop şarkı var isimlerini tam hatırlamıyorum yok berksan var özgün var murat dalkılıç hım bide gökhan türkmen...şarkı kötü veya iyi demiyorum bana kötüde gelmedi hatta romantik bir pop şarkı olmuş ; ama rockla alakası yok. Türk pop diye site olmuyabilir ama pop tarzı siteler vardır. Alt yapı ya gerek yok klastik gitarla akustik çalınmış benzerleri olan bir pop şarkı.
 
@sixfeetunder Şimdi dostum , ben nothing else matters'i tek gitarla çalsam o pop mu olacak dediğine göre :) yada diyelim nothing else matters'i ilk besteleyen James Hetfield, Lars Ulcirch bunu klasik gitar veya akustik gitarla çaldılar sonradan
alt yapısını ekleyip kayıt ettiler şimdi o pop mu ?
Diyecem ki 15 yıl müzisyen olmasam eğitimci olmasam dediğine inanacağım :)
sen yazılanları okumamışsın galiba. Doğaçlama bir beste solistimiz eline gitarı aldı mırıldanıyordu bende çektim. Prova yok bir şey yok. hem diyelim pop olsa ne olacak önemli olan bestemizi tanıtmak.
Biz gidelim stüdyoya bak nasıl rock parçası oluyor bir anda görürsün
iyi o zaman ben Iced Earth Melancholy gitarla çalsam pop mu yapmış oluyorum.
dostum ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama müzik kültürünü biraz araştır. Türü
Alt yapı belirler (kover) hariç. Popun alt yapısı farklıdır rockında öyle yani tek gitar var dersen buna ne rock diye bilirsin ne pop.
 
@rocktayfasi nothing else mattersla ne alakası var şarkının bildiğin pop şarkısı aday adayı..:)besteyi tanıtında bura nealaka rockalalakası olmuyan bir şarkının burda olması biraz komik kaçıyor, inanki çoğu kişi bune ya demiştir ama yorum yazmamıştır,iced earth çal tabi o olur bak hatta burning times çal ben hep çalıyorum güzel şarkı. Örneklere bak sanki yorumcunun bi dünya bildiğimiz rock şarkısı varda birde arada doğaçlama yapmış pop ..müzik kültürüm inanki seni ona katlar işimin bir ucuda mÜzik bu arada.klasik gitarla sahilde kızları etkilemeye çalışan bir gençin yaptığı popmu desem romantik ergen şarkısımı desem ama bu şarkının rockla alakası yok.ben böyle rock şarkısı görmedim burası türkrock sitesi ve burda rockla alakalı paylaşımlar görmek istiyorum..Popçularda bir forum kurun türk pop diye yoksa orda paylaşın bu şarkıları.:ROFLMAO:genel anlamda bir rockçı olarak ne popçuları nede (acid )müzikçileri sevmiyoruz.:devil:
 

Medya bilgisi

Kategori
Performansını Göster!
Ekleyen
rocktayfasi
Eklendiği tarih
Görüntülenme
5,604
Yorum sayısı
47
Puanlama
1.00 yız 4 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst