R

uzat ellerini (KARANLIĞIN SESİ) VOKAL DİYAR BOZYEL - YouTube

GRUBUMUZ KARANLIĞIN SESİ AMATÖR VE TAMAMEN DOĞAÇLAMA BİR BESTE https://www.facebook.com/karanliginsesi06
@sixfeetunder Bak parantez içinde yazılanları anlamadım gerçekten
dediğin olsun pop olsun şarkı. fark etmez benim için ben paylaştım
seven dinler, belki bir üstat çıkar: "Gel kardeşim siz ne yapıyorsunuz bir anlaşalım güzel besteymiş aranje edelim kayıt yapalım". Der diye koydum. Şarkının türü pop muş rock'muş çok umurumda değil :)
Mesela "Gangnam Style" pop bir parça buna kimse rock diyemez ama bunu "cover" edersen bu rock olur. He bir de mesela 9 milyon kişi beğenmiş 1 milyon kişi beğenmemiş. Yani herkesin görüşü bir değil. Seviler Saygılar :)
 
@rocktayfasi ustadim sen inatla burada anlatilani anlamak istermiyorsun. Biz kalp cerrahisi anlatıyoruz sen ise seftalinin kilosu şu kadar olmuş diyorsun. Linkledigin videoda anlamsız olmuş 8-9 yaşında çocuğa verilebilecek müzik eğitimi bellidir, 3 ay uğraşan herkes sıfırdan birşeyler öğrenip bunu yapabilir. Egitimciyim deyince bende sandimki ciddi ciddi şan, solfej, armoni vs. ogretiyorsun.
 
@tunckk Hocam artık saygımı yitireceğim sana karşı, bu son olsun bir daha kine ya yönetime bildireceğim ya engelleyeceğim 8-9 yaşında değil o zaman 17 yaşındaydı şimdi 23-24 yaşında üniversiteyi bitirdi. Şan hariç hepsini öğretiyorum istersen sana ücretsiz ders vereyim senin ihtiyacın var müzik bilgisine. Ben yaşa önem veririm, büyüğümsün galiba saygı duyuyorum ama bundan sonra saygı falan duymayacağım gerekeni yapacağım. Bilerek yaptığında biliyorum.
Burası özgür bir platformdur kurallar dahilinde isteyen istediği medyayı koyar. beni sevmek zorunda değilsiniz, benim koyduklarımı izlemek zorunda değilsiniz ben yeterince açıklama yaptım. Büyük ihtimal müzik bilgisi olduğunuzu düşünmüyorum varsa da kendinize saklayın yanlış öğrenmişsiniz bence. Tekrar saygılar diliyorum :)
 
@rocktayfasi üstadım ben size karşı hiç saygısızca yazmadım, üstelik bana ukala, bilgisiz vs. demenize rağmen. (İlk mesajlarınızda görüldüğü üzere) . Birde anlayamadığım, çok çelişkili yazıyorsunuz. Bir taraftan yaşa önem veririm, size saygı duyuyorum derken aynı mesaj içinde gömüyorsunuz :):):):) (İlk mesajdan itibaren bu böyle)
Ayrıca o çocuk azarlar gibi tavırda neyin nesi ? " bu son olsun bir daha kine ya yönetime bildireceğim" , yaramazlık yapma akşama babana söyleyeceğim der gibi :) şakamı bu ?
Yahu burada bariz bir şekilde, yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz (doğaçlama beste tanıtımı vs. gibi. Halada doğaçlama beste tanıtımı nedir anlamış değilim. Zaten beste yapmak doğaçlama bir eylem değilmidir. Buradaki amacınız müzikle ilgili değil, rock la zaten hiçmi hiç ilgili değil. Kimseyi saf yerine koymayın artık lütfen, ayıp oluyor.)
Bu tarz forumlardan şöhret olmayı umduğunuzuda açıkça söylüyorsunuz zaten (belki birileri keşfeder diyerek). Onun yeride burası değil.
Rap konserine gidip frak giymek ne kadar tuhafsa, burada pop şarkısıyla şöhret yakalama ümidinizde o kadar tuhaf. Eğer gerçekten müzisyenseniz ve eğitmenseniz zaten bu tarz işlerle ilginizin olmaması lazım. Hele hele eğitimcilik bambaşka birşey, idealizm ister. Peki sizde bu varmı yoksa sadece para kazanmanın bir yolu olarak mı görüyorsunuz ders vermeyi ?
Bir diğer konu benim müzik bilgim. Bu konuda her zaman net ve açık bir şekilde söylemişimdir ben bir amatörüm, hırslarım yok. Bu işin matematiğini bilmem vs. Ammaa rock müzik konusunda sanırım sizden daha bilgiliyim en azından rock müziğin söz yapısı nedir nasıl olur biliyorum.
Aslında burada size devamlı cevap yazıyor olmam sizi gündemde tutuyor, reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi :) Ama artık yazmayacağım.
Sayenizde konu amacından sapmış olmasına rağmen ben yine asıl eleştirimi son sözüm olarak söylemek istiyorum. "Türkçe' ye özen gösterin ve önem verin. Umrunuzda olsun yani.
 
@tunckk Üstat; bakın şimdi eleştirilerinizi gözden geçiriyorum :
1. " İçine edeyim" demediniz ben bunun iyi niyetli eleştiri olacağını düşünüp
daha güzel bir cevap yazacaktım.
2. Birisi Bu rock değil pop demesine katıldınız, katılabilirsiniz fakat bizim konumuz Türkçe konusu, ben dedim ki eleştirinize daha dikkatli oluruz dedim ve zaten benim yaptığım bir şey değil ben daha önem veririm Türkçe konusuna.
3. Yalan söylediğimi iddia ettiniz bu suçtur hakarettir. Ben bir şey paylaşıyorum iyidir kötüdür bunu eleştirilebilir fakat siz benim konuşmama "inanmıyorum" diyorsunuz doğaçlama diyorum "olmaz öyle şey " diyorsunuz. eğitimciyim diyorum
"inanmıyorum" diyorsunuz ister inanın ister inanmayın ama kimseyi yalancılıkla suçlayamazsınız.
Ben sizin yorumlarınıza çok üzüldüm. Hele hele pop-rock davasını iyi bilirsin , birisi gelmiş bu rock değil demiş rockun anlamını bilmiyor "git pop sayfasına koysana ."
Ya kardeşim istediğim yere koyarım yönetim bana bir şey demedikten sonra size ne?
Alt yapısı olmayan bir parça ne poptur ne rocktır aslında ,"rock" da bir pop türüdür git araştır.
Özet ; sen beni rencide ettin üzdün yıkıcı eleştiri yaptın,
bende bu yüzden böyle yaptım. He benim kendi eserim değil arkadaşımın
ama ben temsil ettiğim için tabi ki savunacağım. Benim olsa zaten "ben böyleyim kardeşim beni böyle sev böyle dinle yada dinleme sevme" derdim.
Arkadaşımın yaptığı bir şey bende kıymetlidir.
Neyse ben seni kırdıysam özür dilerim hatta sana karşı bir negatifim yok . Hatta ve hatta seninle tanışmak isterim bir gün gel özelden rahat rahat konuşuruz bir abi olarak fikirlerini alırım,sen de beni bir kardeşin olarak gör...
Benim bir hatam olduysa özür dilerim. Hakkım helal olsun...
 
@rocktayfasi üstadım dikkat edersen "içine edeyim" sözümün tamamını ele alırsan daha mantıklı birşey çıkıyor ortaya. Ben dedimki "böyle trendin içine edeyim" bahsettiğim trend de Türkçe' nin saçma sapan hale getirilip şarkı olarak sunulmasydı. Özetle ne paylaşımına nede şahsına herhangi bir hakarette bulunmadım buna rağmen, senin cevabın " bilip bilmeden konuşuyorsun" şeklinde oldu vs. vs. Elbette videolarını istediğin yerde paylaşabilirsin ama bir pop parçayla rock forumunda istediğin tepkiyi alman çok olası değil, ben bunu belirttim.
Aslında burada sen şunu dedin ben bunu dedim şeklinde bir idrar yarışınıda doğru bulmuyorum, daha fazla uzatmanında anlamı yok açıkçası. Ama emin ol amacım kırmak olmadı hiçbir zaman. Fakat bir önceki paylaşımdada aynı yorumu yapmıştım, ikincide de hiçbir düzelme görmeyince ve ben Türkçe konusunda çok hassas olduğum için tepkimi dile getirdim. Ha diyeceksinki sen söyledin diyemi birşeyleri değiştireceğiz yada düzelteceğiz. Açıkçası ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir dinleyici olarak yorum yapıyorum. Paylaşımların amacı zaten olumlu yada olumsuz eleştirileri alıp kendine ona göre yön vermek değilmi ?
Benimde bir hatam olduysa yada yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakma özür dilerim.
 
@tunckk Üstat o hatayı düzeltmem için yeni video yapmam lazım onların tarihlerine bakarsan kışın Youtub'e koydum "ta" Temmuz -Ağustos ayları buraya koydum . Yani ikisi de önceden yayınladığım videolardı. O yüzden zaman tüneline gidip geri alıp tekrar çekim yapmadan önce arkadaşıma " kardeşim Türkçe'ni düzelt derim." Hatta son koyduğum daha eksi olması lazım. Yani bir da kine arkadaşı uyarırım... saygılar diliyorum :)
Bir de burada ne parçalar dinledim buna benzer o yüzden koydum...
 

Medya bilgisi

Kategori
Performansını Göster!
Ekleyen
rocktayfasi
Eklendiği tarih
Görüntülenme
5,658
Yorum sayısı
47
Puanlama
1.00 yız 4 puanlama

Bu medyayı paylaş

Geri
Üst