Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kara Güneş
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kara Güneş

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DaRkNeSsCeM

MesajTarih: Prş 14.09.2006 12:09    Mesaj konusu: Kara Güneş Alıntıyla Cevap Ver

[Amargi] Kara Güneş 1997 de Ankara da kuruldu.
Grubun şimdiye kadar basılı hiç albümü olmamasına karsın , yapılan demolar sokak çalışmaları sonucunda insanlara ulaştırıldı.Grup aynı zaman da sokak müziği yapmakta ve çalışmalarını doğrudan dinleyiciye ulaştırmaktadır.
Grubun 3 demo çalışması , yüzlerce beste çalışması bulunmaktadır.Ankara , istanbul , izmir başta olmak üzere bir çok ilde konser ve sokak müziği performansları gercekleştirdiler.
Yılan hikatesine dönen albüm calışması ise grubun asıl amacı olmaktan çıktı.Medya kanallarının başını tutmus kan emiciler , "fazla politik ve pazarlamaya uygun bulmadıkları" calışmalarımızı basmak istemediler.
Fakat elden ele dolaşan eski demolarla (zor koşullarda ev de yapılmış kayıtlar)bir çok insana ulaştırmayı başardık.

Grubun daha fazla dinleyici kitlesine ulaşmak ve müziklerini tanıtmak amacıyla açtığı resmi web siteleri olan www.karagunes.com adresinden demo parçalarına da ulaşabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DaRkNeSsCeM

MesajTarih: Prş 14.09.2006 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Albümü olmayan her grup Amatör grup değildir! Bunun en büyük örneği: KARA GÜNEŞ
Başa dön
jokermg

MesajTarih: Prş 14.09.2006 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar Smile

Bazı şarkılarınız dinledim. Gayet güzel kayıtlar.
Tarzınızı da çok sevdim. Elinize sağlık.
Herkese tavsiye ederim Smile

Başarılar
MG
evsanatcisi

MesajTarih: Prş 14.09.2006 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrıca aşağıdaki adresten gup hakkında şimdilik daha detaylı bilgi ve bi kaç fazladan demo edinilebilir:

http://karagunes.rockmekan.com/index.htm

Siya Siya Bend ile ilişkilerini tam bilmiyorum ama birini beğenenin ötekini de kadrajına alması salık verilir.
vintageblues

MesajTarih: Pzr 17.09.2006 1:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

barısarockta dinlemiştim sanırım ilk defa. cok begenmiştim. başarıların devamını dilerim Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metalgamer

MesajTarih: Pzr 17.09.2006 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

siz ankara üniversitesi ebf öğrencileriydiniz sanırım(şu anda mezun olmuşssunuzdur Very Happy).güzel çalışmalarınız var,ayrıca felsefenizi de sürekli yaşamanız beni çok mutlu ediyor Wink.kara güneşe başarılar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
metalgamer

MesajTarih: Pzr 17.09.2006 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaRkNeSsCeM demiş ki:
Albümü olmayan her grup Amatör grup değildir! Bunun en büyük örneği: KARA GÜNEŞ

bu laf beni üzdü amatör olmak sanki kötüymüş gibi bir mana çıkıyor.Oysa amatör ruhu kaybetmeden yapılan sanat en güzelidir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tamerss

MesajTarih: Pts 18.09.2006 1:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yıllar önce Ankarada "Sıhhiye Meydanında" binlerce insanla birlikte bende onlara hayran oldum ve ilgili bir şekilde takip etmeye başladım onları.Ankarada belli zaman aralıklarıyla yollarada ,köprülerde içerken ya da enstrüman çalarken görmekteydim ama istanbula yerleşince anladım ki onların asıl mekanı istiklal caddesi ve oraya çok yakışıyolar .Hatta bana göre onlar istiklal caddesinin sembolü.

İstiklalden her geçtiğimde yaptıkları güzel müziğe karşılık harçlığımdan verdiğim , çoğu zaman ayık olmayan "muhalif" kafalarıyla onları gördüğüm zaman bana " ulan ne güzel yaşıyor bunlar yaaa !! " dedirten ; bir sürü grup elamanın düşünmekten bile korktuğu şeyleri şarkılarında söyleyen muhteşem grup . Ağabeylerim (onlar beni tanımasa da Wink

Darknesscem konuyu açtığın için sana da çok teşekkür ederim.
Başa dön
myxamatosis

MesajTarih: Pzr 24.09.2006 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

barışarock ta sahne almışmıydınız
Başa dön
myxamatosis

MesajTarih: Pzr 24.09.2006 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

demolarınızı dinledim onlar sizsiniz...
sizinle yeniden karşılaşmayı ve sizi tekrar dinlemeyi umuyorum... kolay gelsin yolunuz açık olsun
Başa dön
jokermg

MesajTarih: Pzr 24.09.2006 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sitenizde "hizmet dışı" yazıyor.
Göz atın isterseniz.
MG
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Amatör Gruplar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız