Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ''Türkçemize Sahip Çıkalım''başlığı /ve TurkRock yönetimine.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

''Türkçemize Sahip Çıkalım''başlığı /ve TurkRock yönetimine.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turkegilmez

MesajTarih: Sal 03.10.2006 19:03    Mesaj konusu: ''Türkçemize Sahip Çıkalım''başlığı /ve TurkRock yönetimine. Alıntıyla Cevap Ver

http://www.turkrock.com/ftopic49808.html

Merhaba;

Türkçemize Sahip Çıkalım başlığı çöpe atılmış ve TurkRock kuralları uygulanmış...

Mod arkadaşın da kitleme sebebi bu ''Buradan devam edebilirsiniz. Başlık açmadan önce Arama yapınız''

Fakat;

Benim verdiğim S.D.U Türkçe Topluluğunun hazırlamış olduğu bir derlemeydi, yani bunun üzerine yorum yapmak zaten doğru değil vermiş olduğunuz ''burdan devam ediniz'' dediğiniz bağlantı da yorumlar var ben yorum yapılacak birşey yazmadım ''Türkçemize Sahip Çıkalım'' başlığında, sadece önemli olan benim okuyup Türkçe kullanırken daha fazla dikkat ettiğim gibi okuyan diğer arkadaşların da dikkat etmesiydi...

Bu kağıdı okulumuz da geçen sene dağıtmışlardı bu sene tekrar geldi daha farklı kelimelerde eklenmiş olarak... Tamam forum düşüncelerin paylaşıldığı yerdir ama aynı zamanda da bir haberleşme aracıdır...

Benim okulum sayesinde edindiğim bu bilgiye internet üzerinden herkesin ulaşabilmesi için yazılmıştı ve ben bu tarz önemli derlemelerin daha önceden açılmış 5-6 sayfa yada 50-60 sayfa sürmüş bir başlığın sayfaları arasında kaybolmasını istemiyorum...

Daha öncede başka bir başlıkta başıma geldi, bir kızılderelinin(Şef Seattle) mektubunu duyurmak, insanların okuyup unutulan bazı değerleri bir nebze de olsa hatırlamalarını sağlamak istemiştim fakat o başlıkta kitlendi ve 20-30 sayfalık başka bir başlığa aktardım ve kayboldu gitti...

Bu sefer öyle olmayacak gerekirse düzenleyip internete yükleyeceğim ve imzama yansıtacağım, yeni kelimeler buldukça da güncelleyeceğim.

Özet geçmek gerekirse TurkRock yönetimi bazı kurallarda yeri geldiğinde daha esnek olmalı diye düşünüyorum..

Anlattıklarımın olmaması için açılan başlığın altına alt not düşerek ''bu başlığı açma amacı'' dememiz gerekmez umarım...

Saygılar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 03.10.2006 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben dil konusunda hassas olmaya çalışan bir insan olduğum için bu dil başlığı anında dikkatimi çekmişti, tıpkı diğerleri gibi. Sonunda hafızamı zorladım ve zamanında pek çok kere bu konuyu konuştuğumuzu hatırladım. Yani bunu daha önce konuştuğumuza göre başlık açılmış olmalıydı.. Ufak bir Arama ile, paralel doğrultuda 3 tane başlık buldum ve linkini o başlığa koydum, sonradan silinmiş. (Zira çöpe gönderildiği için bir anlamı kalmamıştı yazdığımın.)

"Daha öncede başka bir başlıkta başıma geldi, bir kızılderelinin(Şef Seattle) mektubunu duyurmak, insanların okuyup unutulan bazı değerleri bir nebze de olsa hatırlamalarını sağlamak istemiştim fakat o başlıkta kitlendi ve 20-30 sayfalık başka bir başlığa aktardım ve kayboldu gitti.." diyorsun ama;

Açıkçası benim de kaybolmasını istemediğim bir çok yazı var, hepsi için birer başlık mı açayım yani, nedir? Paralel doğrultudaki başlığa koyarsın, kaybolup kaybolmaması forumun gidişatına kalmıştır, öbür türlü işin içinden çıkılmaz. Ya da kendi forumunu kuracaksın, canının istediği şeye başlık açacaksın.. Gibi geliyor bana, yoksa şüphem mi var?

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turkegilmez

MesajTarih: Sal 03.10.2006 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yoo tamamen haklısın, herkes kendi yazdığını önemli sanıp benim gibi başlık açarsa dediğin gibi konular derli toplu bir arada bulunmaz buranın bir sohbet odasından farkı olmaz...

Paralel başlık olayı 4-5 kere başıma geldi hiçbirisinde karşı çıkma isteğim olmadı,mod arkadaşa sordum yanıtımı aldım mantıklıydı, fakat demek istediğim bu tarz duyuru niteliğindeki yazılara kuralları biraz daha gevşetmeleri...

Özellikle tekrar belirteyim, ben bu derlemeyi alıntı olarak yaptım ve forumu haberleşme aracı olarak kullanmaya çalıştım... Yani dediğin gibi kaybolmasını istemediğim her yazıyı çerçeveletip asmak gibi bir niyetim yok,olamaz.

''Kaybolup gitti ama kaybolmamalıydı canavar bir yazıydı'' demiyorum bir örnekti bu sadece...

Ve burada sert bir tavır takınmadım ama uslubun çok ters geldi, yoksa şüphem mi var?
Başa dön
impala

MesajTarih: Sal 03.10.2006 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turkegilmez ; Katılıyorum sana...En azından çöpe gitmesi gereken öncelikli başlıklar varken böyle konuların açıldığı başlıklara daha titiz davranılabilir...
Başa dön
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 03.10.2006 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ters geldiyse özür dilerim, herhangi bir sertlik anlayışı içinde yazmadım yazıyı. Sanırım yazının sonuna ": )" gibi bir şey ekleseydim bunu söylemezdin, böyle ince ayrıntılara göre şekillenebiliyor işte yazılar. Neyse, kolay gelsin herkese..

Not: "Kendi forumunu kuracaksın, istediğin şey başlık açacaksın.." cümlesini de kişisel alma, genel manada konuştum.. Nitekim bu genel kitlenin içinde ben de varım, öyle bir yer buldum takılıyorum..

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pitch-dark
"Gündem" mod.

MesajTarih: Sal 03.10.2006 23:35    Mesaj konusu: Re: ''Türkçemize Sahip Çıkalım''başlığı /ve TurkRock yönetim Alıntıyla Cevap Ver

turkegilmez demiş ki:
http://www.turkrock.com/ftopic49808.html

Merhaba;

Türkçemize Sahip Çıkalım başlığı çöpe atılmış ve TurkRock kuralları uygulanmış...

Mod arkadaşın da kitleme sebebi bu ''Buradan devam edebilirsiniz. Başlık açmadan önce <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a> yapınız''

Fakat;

Benim verdiğim S.D.U Türkçe Topluluğunun hazırlamış olduğu bir derlemeydi, yani bunun üzerine yorum yapmak zaten doğru değil vermiş olduğunuz ''burdan devam ediniz'' dediğiniz bağlantı da yorumlar var ben yorum yapılacak birşey yazmadım ''Türkçemize Sahip Çıkalım'' başlığında, sadece önemli olan benim okuyup Türkçe kullanırken daha fazla dikkat ettiğim gibi okuyan diğer arkadaşların da dikkat etmesiydi...

Bu kağıdı okulumuz da geçen sene dağıtmışlardı bu sene tekrar geldi daha farklı kelimelerde eklenmiş olarak... Tamam forum düşüncelerin paylaşıldığı yerdir ama aynı zamanda da bir haberleşme aracıdır...

Benim okulum sayesinde edindiğim bu bilgiye internet üzerinden herkesin ulaşabilmesi için yazılmıştı ve ben bu tarz önemli derlemelerin daha önceden açılmış 5-6 sayfa yada 50-60 sayfa sürmüş bir başlığın sayfaları arasında kaybolmasını istemiyorum...

Daha öncede başka bir başlıkta başıma geldi, bir kızılderelinin(Şef Seattle) mektubunu duyurmak, insanların okuyup unutulan bazı değerleri bir nebze de olsa hatırlamalarını sağlamak istemiştim fakat o başlıkta kitlendi ve 20-30 sayfalık başka bir başlığa aktardım ve kayboldu gitti...

Bu sefer öyle olmayacak gerekirse düzenleyip internete yükleyeceğim ve imzama yansıtacağım, yeni kelimeler buldukça da güncelleyeceğim.

Özet geçmek gerekirse TurkRock yönetimi bazı kurallarda yeri geldiğinde daha esnek olmalı diye düşünüyorum..

Anlattıklarımın olmaması için açılan başlığın altına alt not düşerek ''bu başlığı açma amacı'' dememiz gerekmez umarım...

Saygılar

Sevgili turkegilmez;

Postunun içeriği ile ilgili bir problem yoktu fakat Purgatory'nin başlığa yazması ile başlığı iptal etmek durumunda kaldım. Çünkü dil ile ilgili bir başlık daha mevcuttu. Hatta iki tane başlık vardı.

İkincisi hatırladığım kadarıyla İngilizce sözcük kullanımı ile ilgiliydi. Ben de diğer başlığa uygun buldum ve oraya yönlendirdim. Kendisine teşekkür ediyorum. Çünkü gözümden kaçmış. Burada bir özeleştri yapmam gerekiyor sanırım. Başlığı gördüğüm an içeriği benim de hoşuma gitti ve Arama yapmayı ihmal ettim. Yani başlıktaki paylaşımın artmasından sonra başlığı çöpe göndermek zorunda kalmam, benim de hoşuma gitmedi. Bu ihmalim için özür diliyorum öncelikle.

Benim fikrim konunun yönlendirdiğim başlığa yeniden aktarılmasıdır. Çünkü bu forumun dallanıp budaklanmasına neden olacaktır. Yorum yapmanız gerekmiyor sadece. Yani başlıklara aktarım da yapabilirsiniz. Ara sayfalarda kaybolup gitmesi sizin açınızdan üzücü de olsa forum kuralları dahilinde hareket etmem gerekiyor. Diğer önereceğim çözüm ise; aktarım yaptığınız sayfanın linkini imzanıza koyabileceğinizdir.

Umarım açıklamam yeterli olmuştur.

İyi aktarımlar dilerim.
turkegilmez

MesajTarih: Sal 03.10.2006 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İmzama yerleştirdim fakat çıkmıyor:) Açıklamalar için teşekkürler kolay gelsin
Başa dön
pitch-dark
"Gündem" mod.

MesajTarih: Çrş 04.10.2006 0:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de imza problemini bir kaç defa yaşadım son günlerde. Nedenini bilemiyorum ama öğrenmeye çalışacağım. (Phantom of the TurkRock.Com Smile )
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız