| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
punkserkan

|
Tarih: Sal 03.10.2006 15:58 Mesaj konusu: Detone (Alternatif) - İzmir |
|
|
Selam arkadaşlar.....Daha önceki sayfamiz sitedeki bazi problemlerden dolayi kaybolmuştur..Bulan lütfen müdüriyete biraksin hehe.....Neyse yeni sayfamiz hayirli olsin yeniden kaynaşabiliris  _________________ DETONE - davul
www.detone.net
www.myspace.com/detoneizmir |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
punkserkan

|
Tarih: Sal 03.10.2006 16:00 Mesaj konusu: |
|
|
haaa unutmadan bi de program hatirlatiyim ....
Pazartesi.................BERİ BAR...
Çarşamba...............BERİ BAR..
Cumartesi...............BERİ BAR....
saygilar.....herzaman bekleriz efenim....  _________________ DETONE - davul
www.detone.net
|
| Başa dön |
|
 |
PayDay_voc

Kayıt: Feb 02, 2006 Mesajlar: 63 Nerden: bornova-güzelyalı-güzelbahçe :)
|
|
| Başa dön |
|
 |
tugbaaaa

|
Tarih: Sal 03.10.2006 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
GöZlerimiss Yollarda KalmıştıIı Wallaaa..TurkRock ta *DeToNE * yi Görmekk Çok Güsell ...
DeToNe yi Dinlemeyi de Össledikk Çokk , Ankarada ki Gruplar Sizin Yerinisiii Tutmuoo Bii Ara ANKARA Yapın daa Ortam GruP Görsünn
Bu Arada Bii Sorum Olacak , ( Serkan Çalar ) Aynı Zamanda da *Çare* Grubunda da Mı Çalıoo (Bana Beni Sorma ) Parçalarını Çok Sewerim Onların... _________________ Gözyaşının Değmediği Bahçede , AşK Yetişmiyor !!!" |
|
| Başa dön |
|
 |
punkserkan

|
Tarih: Çrş 04.10.2006 13:50 Mesaj konusu: |
|
|
| tugbaaaa demiş ki: | GöZlerimiss Yollarda KalmıştıIı Wallaaa..TurkRock ta *DeToNE * yi Görmekk Çok Güsell ...
DeToNe yi Dinlemeyi de Össledikk Çokk , Ankarada ki Gruplar Sizin Yerinisiii Tutmuoo Bii Ara ANKARA Yapın daa Ortam GruP Görsünn
Bu Arada Bii Sorum Olacak , ( Serkan Çalar ) Aynı Zamanda da *Çare* Grubunda da Mı Çalıoo (Bana Beni Sorma ) Parçalarını Çok Sewerim Onların... |
ÇARE de bi ara çaliodum ama şimdi çalmıyorum...  _________________ DETONE - davul
www.detone.net
|
| Başa dön |
|
 |
splash8

|
Tarih: Çrş 04.10.2006 14:21 Mesaj konusu: |
|
|
Detone yi uzun zamandır takip ediyorum...
Özellikle sahne performanslarini çok iyi buluyorum...seyirciye çok iyi hakim oluyolar...başarilarinin devamini diliorum.....Bu arda demolarinin en kısa zamanda dinlemek istiyorum...Çikarcaklarmiş herhalde forumda denk gelmiştim çiktimi acaba bi bilgisi olan var mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
sinaps

|
Tarih: Çrş 04.10.2006 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
vokalinizin ismini bilmiyorum ama seyirciye bu kadar mı şirin teşekkür edilir ? çok enteresan 'saolun' diyo.çok yakışıyo.
çok eylencelisiniz.kendinizi de çok eylendiriyosunuz,epey belli oluyo bu.
insanın içtikçe coşası,coştukça içesi geliyo. başarıların tamamını devamını diliyorum. _________________ fiziksel olan herşey illüzyondur,gerçek olan düşüncelerdir. |
|
| Başa dön |
|
 |
tRibaLL

|
Tarih: Çrş 04.10.2006 18:08 Mesaj konusu: |
|
|
hadi bakalım.. yeni sayfa hayırlı uğurlu ossun....
gitti caanım sayfalar
 _________________ seda ÇaLaR |
|
| Başa dön |
|
 |
morcu82

|
Tarih: Prş 05.10.2006 9:58 Mesaj konusu: |
|
|
Şükür kavuşturana. Gözlerim sayfalara bakmaktan artık neredeyse bozulacaktı , dile kolay 20 uzun sayfa ve onca isim arasında sizi aramak, neyse bu dertten kurtardığınız için saolun ve yeni sayfanız hayırlı, uğurlu olsun, bize ve yeni fanlara
www.detone.net ' ten de klipleriniz başlamış dönmeye, bu nedenle de ayrıca teşekkürler _________________ Şirket mirket anlamam
Kış geliyor, bağıra çağıra
Benim küçük sevgilim, ben sana neler yaptım |
|
| Başa dön |
|
 |
euphonic

|
Tarih: Prş 05.10.2006 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni sayfalar hayırlı olsun kardeşler.
İmza : Detone Tonmaister  |
|
| Başa dön |
|
 |
punkserkan

|
Tarih: Cum 06.10.2006 9:49 Mesaj konusu: |
|
|
| euphonic demiş ki: | Yeni sayfalar hayırlı olsun kardeşler.
ülen oraya tonmaister yazmayi bilion ama mix daha bitmemiş
Bak insanlarimiz bizim sefgili güsel dinliyicelirimiz demo bekliyo.....Arkadaşlar demo muzu dinliyemiyorsaniz sebebi bu adamdir yakalayinnn hahahaha
Şaka bi yana kardeşim hallet te artık dinliyelim yaff gozzümüz yollarda kaldi hadi kolay gelsinn..çaliştir şu sihirli elleri biras  _________________ DETONE - davul
www.detone.net
|
| Başa dön |
|
 |
splash8

|
Tarih: Cum 06.10.2006 10:01 Mesaj konusu: |
|
|
| punkserkan demiş ki: | | euphonic demiş ki: | Yeni sayfalar hayırlı olsun kardeşler.
ülen oraya tonmaister yazmayi bilion ama mix daha bitmemiş
Bak insanlarimiz bizim sefgili güsel dinliyicelirimiz demo bekliyo.....Arkadaşlar demo muzu dinliyemiyorsaniz sebebi bu adamdir yakalayinnn hahahaha
Şaka bi yana kardeşim hallet te artık dinliyelim yaff gozzümüz yollarda kaldi hadi kolay gelsinn..çaliştir şu sihirli elleri biras  |
Valla açikçasi bende çok merak ediyorum demoyu biran önce dinleris işallah...başarilar |
|
| Başa dön |
|
 |
Conan

|
Tarih: Cum 06.10.2006 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar...
Yeni başlığımız açılmış açılmasına da,biz bundan sonra burda yazılanları ayrı bir yere de kaydedelim bari...Bu silinme olayı ikinci kez oldu?..moderatör arkadaşlara düzeltmesi için verilen haberlere ve gönderilen ricalara da cevap yok,kast-i midir nedir???
Neyse,tekrardan herkese ve sevgili ve saygılı sanal-facia ortamımıza selamlar... _________________ Umut Kaya
Detone
Vokal-Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
dt-lacrimale

|
Tarih: Cum 06.10.2006 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
nedense Dungeon'da çıkan grupların başlıkları kayboluyo...  |
|
| Başa dön |
|
 |
punkserkan

|
Tarih: Cmt 07.10.2006 10:12 Mesaj konusu: |
|
|
| dt-lacrimale demiş ki: | nedense Dungeon'da çıkan grupların başlıkları kayboluyo...  |
Ne alaka yaff annamadim  _________________ DETONE - davul
www.detone.net
|
| Başa dön |
|
 |
punkserkan

|
Tarih: Cmt 07.10.2006 10:14 Mesaj konusu: |
|
|
| PayDay_voc demiş ki: | | size Studyo Hangar'dan ve PayDay'dan devamlı başarılar dileriz.saygılar. |
teşekkurler DETONE den de sefgiler saygilar  _________________ DETONE - davul
www.detone.net
|
| Başa dön |
|
 |
sinaps

|
Tarih: Cmt 07.10.2006 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
| punkserkan demiş ki: | | dt-lacrimale demiş ki: | nedense Dungeon'da çıkan grupların başlıkları kayboluyo...  |
Ne alaka yaff annamadim  |
makineninkidekaybolmuştuda _________________ fiziksel olan herşey illüzyondur,gerçek olan düşüncelerdir. |
|
| Başa dön |
|
 |
passengergirl

|
Tarih: Pzr 08.10.2006 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
İzmirde en sevdiğim ve takip ettiğim 3 gruptan bir tanesi sizsiniz. Sizi dinlemekten büyük keyif alıyorum. Yanlız ufak bi eleştirim olacak sahnede Umut'un şarkı söylerken sigara içmesi, Galip'in ağzında sigarayla basını çalması bana antipatik geliyo, sizin için önemsiz bi ayrıntı olabilir ama ben olsaydım seyirciye olan saygımdan arada içerdim sigarayı Tabi yine de sahne sizin seyirci sizin siz bilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
psycedelic

|
Tarih: Pzr 08.10.2006 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
Umut kardeşime ve tüm arkadaşlara selamlar.Keyfiniz yerindedir umarım.Merakla demoyu bekliyom uzaklardan, 101 günüm var daha vallahi bitmez askerliğim. Sahnede sigara içmek konusunda da sigarayla saygı olmaz bence. Sahnedeki insanı da düşünün biraz stres, alkol nası sigara içmesin adamlar 1 saat hele o şarkılarla.Zaten yaptıkları müziğin ruhuna da aykırı içmemek.TRT-4teki TSM korosu değil ki detone . Ayrıca çok da yakışıyo hepsine sigara içmek sahnede.Özellikle Umut'ta bir aksesuar,onu tamamlayan bir parça gibi duruyo.Herkese saygılar sevgiler. _________________ RAKI ŞİŞESİNDE BALIK OLSAM |
|
| Başa dön |
|
 |
CeKeS__DAWUL

|
Tarih: Pzr 08.10.2006 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
moralini bozma... alcam o yerlerden sana mor yazma ne güzel insanlarsnızın siz yaa _________________ TEK YOL TUÇE... |
|
| Başa dön |
|
 |
|