Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 09.10.2006 19:13 Mesaj konusu:
Bu başlığı ve o arkadaşın mailini çerçeveletip sitenin girişine asalım ki; azimle hareket edilince neler gerçekleştirilebiliyor, cümle aleme örnek olsun! Yeni Derby'ler, vatana millete hayırlı olsun! _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
Demek ki bir eksiklik hissettiğimizde yönetime "Ben şu özellik olmadan forumda duramıyorum. Ellerim ayaklarım titriyor. Dişlerimi tıkırdatıyorum." şeklinde bir mail ile işi bağlayabiliriz.
Yaşasın hızlı cevap hakkı. _________________ www.sendika.org www.sol.org.tr
Tarih: Pts 09.10.2006 23:22 Mesaj konusu:
Oradaki olay anlaşılmadı sanırım. O maili atan kişi şu özellik durmadan yapamıyorum falan demiyor. Foruma cevap yazmayı sadece hızlı cevaptan ibaret sanıyor. Diğer türlü mesaj yazıldığından haberi yok. O yüzdende günlerdir mesaj yazamıyorum ama başkaları yazabiliyor görüyorum bende bir sorun mu var diyor _________________ no
Eheh, anladım orasını da biz de böyle bir havaya bürünsek etkili olur mu acaba dedim.
Bu gerçekten de karamelli.. _________________ www.sendika.org www.sol.org.tr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız