Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 14.10.2006 20:52 Mesaj konusu:
benim de beklediğimden daha kötü bi albüm yani yeterin yanından geçecek bi şarkı bile yok albümde hele de yıllardır bu işin içinde olan birisi için başarısız bi albüm _________________ i love rocking my soul
i hate fucking my life
gitarıyla müizği iyi yapn birisi her ne kadar çıkardığı ilk albüm fazla tutmasada bence çok iyi bir müzisyen diyorum şebnem ferahla birlikte çalışmalara başlamıştı akustik konser için zannedersem oda vardı o kadroda _________________ Ogün Sanlısoy Fan www.ogunsanlisoyfan.com
Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
Tarih: Pzr 11.11.2007 10:55 Mesaj konusu:
Zaten ''Yeter'' benim için yeter...
Ama,müzik kariyeri böylesine dolu dolu, gitarı böylesine güçlü olan birinden beklenemiyecek aseviyededir...Vasatın altında kalmıştır albüm... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız