Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Etkinlikler Bölümü
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Etkinlikler Bölümü

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 10.10.2006 2:35    Mesaj konusu: Etkinlikler Bölümü Alıntıyla Cevap Ver

Uzun zamandır sormayı düşündüğüm bir şeydi fakat unutuyordum; az önce bu bölüme yazdığım yazıyı kontrol ederken yeniden fark edince, bu sefer belirteyim dedim.

"Etkinlikler" bölümünde neden atılan mesajları düzeltme şansımız yok? Bunu gerçekten çok merak ediyorum ve mümkünse bu seçeneğin diğer tüm bölümlerde olduğu gibi oraya da eklenmesini rica ediyorum.

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Çrş 11.10.2006 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hah, ne güzel soru bu. Kaç zamandır ben de merak ediyorum bunu. Kimi sınavlarda hocalar soruların tükenmez kalemle yanıtlanmasını ister ya hataları da görebilmek için, acaba mantık bu mu?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Purgatory
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 17.10.2006 1:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu soruya bir cevap vermek bu kadar zor mu!?..

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ERHAN_

MesajTarih: Pzr 12.11.2006 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bu soru hala cevaplanmadı mı ?
Belki imla hataları yapmış ve düzeltmek isteyebiliriz, ya da bir konser tarihini dalgınlıkla yanlış yazmış olabiliriz, boşuna neden forum kirliliği yaratalım orda tekrar tekrar. Lütfen bu düzeltilsin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aysu_

MesajTarih: Cmt 16.12.2006 2:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başıma çok gelen bir şey. İşin garibi, Dış kaynaklı rock için de aynı şey geçerli (bazen).
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız