| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
separate_ways

|
Tarih: Sal 24.10.2006 16:09 Mesaj konusu: Sadece Bi soRu |
|
|
ben daha yeniyim....kendimi tanıtacak bi konu göremedim.....böyle bir başlık varmı yoksa direk siteye dalıyımmı ......varsa link'i yazarsanız sevinirim........
simdiden teşekkür |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Skull_KruSher

|
|
| Başa dön |
|
 |
separate_ways

|
Tarih: Sal 24.10.2006 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
ok saol  |
|
| Başa dön |
|
 |
JosephPetrozza Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 24.10.2006 16:34 Mesaj konusu: Re: Sadece Bi soRu |
|
|
| separate_ways demiş ki: | ben daha yeniyim....kendimi tanıtacak bi konu göremedim.....böyle bir başlık varmı yoksa direk siteye dalıyımmı ......varsa link'i yazarsanız sevinirim........
simdiden teşekkür |
hocam sen yanlış yere geldin galiba  _________________ Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız. |
|
| Başa dön |
|
 |
separate_ways

|
Tarih: Sal 24.10.2006 16:39 Mesaj konusu: Re: Sadece Bi soRu |
|
|
| JosephPetrozza demiş ki: | | separate_ways demiş ki: | ben daha yeniyim....kendimi tanıtacak bi konu göremedim.....böyle bir başlık varmı yoksa direk siteye dalıyımmı ......varsa link'i yazarsanız sevinirim........
simdiden teşekkür |
hocam sen yanlış yere geldin galiba  |
yanlış yere geldin derken ??????  |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 24.10.2006 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Niye kendini tanıtmak istiyorsun ki? Bu kimseyi ilgilendirmeyen birşey...Foruma dolu dolu mesajlar atarsan zaten kendi zevkine uyan insanlarla tanışacaksın.Yoksa öyle foruma "Selam ben X..." tarzı konular ve mesajlar atmaya gerek yok.Yonja değil burası... Hoşgeldin bu arada... _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
edos_rock

Kayıt: Aug 16, 2006 Mesajlar: 29 Nerden: izmir---BuCaNaDoLu
|
Tarih: Sal 24.10.2006 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
ben burda soru moru göremedimmm:D _________________ <div><br /> EmO RoCK!!!</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
separate_ways

|
Tarih: Sal 24.10.2006 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | Niye kendini tanıtmak istiyorsun ki? Bu kimseyi ilgilendirmeyen birşey...Foruma dolu dolu mesajlar atarsan zaten kendi zevkine uyan insanlarla tanışacaksın.Yoksa öyle foruma "Selam ben X..." tarzı konular ve mesajlar atmaya gerek yok.Yonja değil burası... Hoşgeldin bu arada... |
Arkadaşlar ilk günden bana ban yedirtmeyin ...........her yerin bi edebi bi adabı var.......bende burada böle bi konu varsa oradan başlıyım dedim..... |
|
| Başa dön |
|
 |
separate_ways

|
Tarih: Sal 24.10.2006 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
| edos_rock demiş ki: | | ben burda soru moru göremedimmm:D |
göremedinmi.....senin gözler gitmiş galiba....gerçekten göz şakaya gelmez bence git bi baktır......  |
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Sal 24.10.2006 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Forum Kurallarını oku. Anlamadığın noktalar olursa Haydar Dümen'e sor. Ertesi gün Posta gazetesinde cevabını veriyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|