Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - duncan designed- seymour duncan
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

duncan designed- seymour duncan

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jamessss

MesajTarih: Sal 24.10.2006 19:56    Mesaj konusu: duncan designed- seymour duncan Alıntıyla Cevap Ver

Meraba arkadaşlar. Jacksonların x serilerinde manyetikler duncan designed. Bu ne anlama geliyo. Seymour duncan' ın bi modeli falan mı yardımcı olursanız sevinirim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Sal 24.10.2006 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duncan designed seymour duncan ın kore üretimi manyetikleri.yani daha alt kalite.cok kotu değildir ama duncan design manyetikli bi gitar alınır alınmaz seymour duncan ile takviye edilmelidir.zira aradaki fark cidden anlasılır derecde buyuktur.
SolidSnake

MesajTarih: Sal 24.10.2006 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

masterofpuppetsasd demiş ki:
duncan designed seymour duncan ın kore üretimi manyetikleri.yani daha alt kalite.cok kotu değildir ama duncan design manyetikli bi gitar alınır alınmaz seymour duncan ile takviye edilmelidir.zira aradaki fark cidden anlasılır derecde buyuktur.

Dostum ben bu söylediklerine kesinlikle katılmıyorum.

http://www.seymourduncan.com/products/duncandesign.shtml

Şuraya bir göz atın isterseniz, duncan designed humbuckerlar jb, distortion, 59 gibi meşhur Duncan manyetikleri baz alınarak yapılmışlar. Bir çoğunun özellikleri bu manyetiklerle aynı, sadece kore üretimi oluyor bu manyetikler ve maliyetleri düşük. İnsanlar bana hep aynı şeyi yazıyorsun diyecekler ama bu manyetiklerin bazıları gerçekten iyiyken bazıları ne yazık ki kötü oluyor. Aynı kore üretimi gitarlar gibi, üretim kalitesinin düşük olması demek hiç bir zaman iyi olamayacak demek değil. Kullanılan ham maddeye de çok bağlı tabii ki ama nasıl ki kore üretimi gitarlar da güzel olabiliyorlarsa duncan designed manyetikler de ses olarak iyi olabiliyorlar. Belki hepsi değil ama bazıları gerçekten güzel olabiliyor. Deneyip çalıp, dinleyip ona göre karar vermek lazım bence...

Ben genel anlamda pek sevmiyorum Duncan Designed'ları ama içlerinden gayet iyi olanları çalmışlığım da var. Gitarındaki Duncan Designed'ların orijinal Duncan'lar kadar iyi olduğunu söyleyen insanlar da çok gördüm. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama yok değil yani hehe Smile

Not: Yanlışlıkla arkadaşın hesabından yollamışım mesajı...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
secks
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 24.10.2006 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duncan designed demek duncan markasının lisansıyla x bir firmaya manyetik ürettirilmesi demek. bugün o üretir, yarın bu üretir. şimdilerde bildiğim kadarıyla kore'den daha ucuz olarak çin bu işlerle meşgul oluyor. genelde en ucuz gitarlarda kullanıldığı için de aranması gereken birinci özellik ses verip vermediğidir, üstünü istemek ayıp olur.
The_Scorpions

MesajTarih: Sal 24.10.2006 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende japon jacksondan çıkma duncan designed hb102 köprü manyetiği var şu an.Sh-5 mefta olduktan sonra ucuz yollu bişe alayım dedim ve hb102yi aldığıma hiç pişman olmadım manyetik gayet iyi çıktı.Sh-5 ile arasındaki farkı anlamak gayet güç ama dip sesi sh-5 e göre az daha fazla.İki manyetik arasında asla 100 liralık bi fark yok...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız