Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Leman
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Leman
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 19.09.2003 2:35    Mesaj konusu: Leman Alıntıyla Cevap Ver

Yıllarca okudum ama artık okumuyorum...Ben bozulduklarına inanıyorum..Sadece metin fidanı özlüyorum...Hala lemanın eski kalitesinin dewam ettiğine inanan war mı??(Vedat özdemiroğlu çok iyidir)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
darthseth

MesajTarih: Cum 19.09.2003 9:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

var eşitmidir war'a bence değildir. o zaman özdeki değişimi görmeden şekildeki değişime bakmamak gerekir.
lemanla ilgili yazdıklarına gelince eskiden her hafta alırdım şimdi alamıyorum.
DiRecT

MesajTarih: Cum 19.09.2003 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende lemandan vazgeçenlerdenim..Ama her sene izmirde fuardaki standlarına gidip tadına bakarım...açıkçası dergiyi okuyamıyorum artık sıkılıyorum çünkü...yalnız gökhan dabağın editörlüğünü yaptığı kaçak yayını tavsiye ederim...leman yayınlarından...
painkiller

MesajTarih: Cum 19.09.2003 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

leman deyince aklıma sadece cezmi ersöz geliyo... hepsi bu kadar. eski kalitesi bencede kalmadı gibi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
perhidrol

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 4:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

su an keyif alabildigim bir tek penguen. ama giderek sıkıcılasıyo . umarım 1 a onceki gibi olur. bide umarım sonbahar sendromudur...
MarilynManson

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 6:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Penguen daha iyi gerçekten Şaduman Ağabey koparıyor ya....
Başa dön
ZeRDuSHT

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Leman out, Penguen in... L-Manyak out, Lombak in... Gerçek bu... Zaten olayın aslına bakıncada aslında okuduğumuz insanlardan sıkılmadığımızı görüyoruz, sadece okuduğumuz (şahsım adına okuduğum diyim) insanlar adres değiştirdi... O kadar... Baruter, Solmaz, Seçuk Erdem, Erdil, Ablak ve diğerlerinin Lemandan niye ayrıldıklarını biliyorsunuzdur umarım... Leman yönetimi Baruter ile reklam konusunda ikileme düştüler.. Leman gibi bir dergide reklam yayınlanmasını istedi Leman yönetimi, buna ise Baruter karşı çıktı ; "savunduğumuz değerlere aykırı, reklam varsa ben yokum" dedi... Ve reklam konuldu ve Baruter gitti.. Geri kalan arkadaşları da beklendiği üzere Baruter'i yalnız bırakmadılar... Daha da güzel oldu bence... Lemanda bir Cezmi Ersözün kaldığı söyleniyor, kalsın o orda, ben bu dergiyi ağlamak ve sürekli aynı şeyleri okumak için almıyorum zaten... Ha, bir de Kemik geldi, bağımsız olarak... Şahane bence...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tshaikoliks

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

leman,lemanyak,yeni harman okuyorum hala, ama penguen ve lombak´i baya özlüyorum...maalesef daha yurtdisinda bayilerde yok..maalesef...
lemanin eski tadi olmasa da...galip tekin yeter ;o)))
MarilynManson

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dartseth yukarıda sinyali vermiş ama Marilyn hâlâ göremiyor.

Siz v yerine ısrarla w kullanmaya devam ettikçe bu mesajlar silinecek. Bir an önce kendinizi toplayın derim.

Yönetici.
Başa dön
HornyDevil

MesajTarih: Cmt 20.09.2003 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayrılınca artık eskisi gibi alamıyorum arkadaslardan felen ancak lombak daha iyi hemde bugunde muhabeti oldu ha Smile
freebird

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 0:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Iyi cizerler cikti leman`dan ama Leman`i oldum olasi sevmedim. Girgir`in tek sayfasina degismem.
Turkiyeye dusunerek degil kufur ederek guldurme aliskanligini getirdiler. Ciz, Got, bas okuyucu gulsun,

urettikleri nesil daha sonra Kahpe Bizans gibi kahpe bir filme gulme basarisi da gostermistir.

Girgir traji ile dunyaninn sayili mizah dergilerine girmisti. Oguz Aral gibi karikaturist nadir yetisir.
rocksurfer

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üniversitede iken Leman okurdum.Leman okuduğum senelerde zamanla fiyatını fahiş derecede artırmaya başlayınca bıraktım.Son zamanlarda ise Lemandan ayrılmalar başlayınca tüyü yolunmuş tavuk gibi kaldı diyebilirim.Şu aralar hiç birini okumuyorum ama penguene göz attım geçen gün ,idare eder.Ama hiçbiri Eskinin Gırgır ve Fırt dergilerinin yerini tutamaz bence.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yener

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir iki yıldır hiç bir mizah dergisi almıyorum.eski zamanlarda elimizden düşmeyen o dergiler bana artık hiç bir zevk vermiyor.hatta eve çöp ev havası verecek kadar çok olan bu tür dergileri arkadaşlara dağıttım.
Başa dön
therru

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence penguen ve kemik leman'dan kat kat iyi.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mahcem

MesajTarih: Pzr 21.09.2003 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Freebird sözü ağzımdan almış.

Leman Gırgır'ın o 70'li ve darbe sonrası 80'li yıllardaki kalitesini bırak yakalamayı, üçbin mil yanına bile yaklaşamadı. Oğuz Aral'ın kapasitesiz biraderinin çıkardığı Fırt'ın Yavrunuzun Sayfası mantığını adapte edip yolundan gidip küfür, cinsellik ve maganda stereotiplemesi ile inanılmaz bayağı, sanki bu ülkede solculardan başka bütün herkes gerizekalıymış gibi dünyaya ve ülkeye at gözlüğünden bakarcasına yaklaşan 1.7 derece bir bakış açısıyla kendini ve ekibini kepaze etti, arada bir tek tük gerçekten kaliteli yazar-çizere bir süre yer verdi ama ya onlar bir süre sonra bırakıp gittiler, ya da diğerleri gibi oldular. Bir dirhem bal için bir çeki odun çiğner oldu insan Leman okurken, bir tane komik karikatür görecem diye bir yığın abzürt rahatsız beyin ürünü karalama resim taramaya başladığımı farkettim. Gırgır da solcu bir kadroya sahipti ama hiç olmazsa bir kaliteleri vardı, adamın fikrine katılmasan da hiç olmazsa okuduğunda insanı düşündüren, kıvrak zekâlı bir mizahı vardı. Orada solcu, sağcı, maganda ayı köylü görmezdin. Kendini görürdün, komşunu arkadaşını, vapurda her akşam rastladığın simitçiyi görürdün. Bırak Gırgır'ı, o zamanlar Gırgır'a alternatif çıkarılan ama hep ikinci kalite gözüyle baktığımız Çarşaf bile Leman'dan kat be kat üstündü.

İlk çıktığında Leman'ı bir-birbuçuk sene kadar takip ettim (Limon idi, sonra birşeyler oldu Leman'a döndü filan), sonra bırakın beni güldürmeyi, normalde yüzümde olan tebessümü dahi kaybetmeme sebep olmaya başladığını farkettiğim için de bıraktım. Türkiye'den ayrılmadan önce vapurda yanımda unutsalar alıp bakasım yoktu. Son döndüğümde bir sayısını elime alıp baktım, hiçbirşey değişmemiş. Aldığım gibi yerine koydum.

Abzürt abzürt hilkat garibesi şekilli kafasından bacak çıkmış burnu patlıcan sivilceli ya da çöpten adam çizerek espri yaptığını zanneden bir yığın sulu insan görüyorum sayfadaki mürekkebin arkasında. Kimbilir belki de gerçekten iyi niyetli insanlar ama birisinin onlara o işin adamı olmadıklarını anlatması lazım. Gidip kendilerine başka bir iş tutsunlar.

Kağıt, para ve vakit israfı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dlsd

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

leman ı arada sırada alırdım.ama şimdi nihat genç için sürekli takip ediyorum.ama eskisi gibi olmadığını söylemek isterim.ama oda olmasa ne yaparız.maksat hep mizah değil birazda iyneleme ,haykırma,kafasına kafasına vurma ,yeter ulan , meselesi olduğundan lemanı okuyorum.
Noel_Gallagher

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben her hafta alırım(eskisi kadar güzel olmasada).Benim Leman'ı hala almamın en büyük nedeni Nihat Genç'tir.
"I told Our Kid the band was shite, but he definitely had something as a frontman. Then I said, 'You either let me write the songs and we go for superstardom or else you stay here in Manchester for the rest of your sad lives...' "
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
LeftEyeNine

Nerden: Ayd&#253;n - &#221;zmir karayollar&#253; aras&#253;

MesajTarih: Çrş 24.09.2003 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kürt milliyetçilikleri yüzünden dooru dürüst çizen adamlarından bile soğudum...Gerçekten çok bayıklar:Kendi b.kuna muhalefet adamlar hepsi...Ne olsa ne bitse hepsine muhalifler...gereksizler yeterince....Yaşasın Penguen ve Lombak ve de Kemik...
nocturnal

MesajTarih: Prş 25.09.2003 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sıkılhan'ı seviyorum ben leman'da, atilla atalayın.ama düzenli okumuyorum, penguen alıyorum ben de..
MarilynManson

MesajTarih: Cum 26.09.2003 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya lombak çok iyi gerçekten Cihangirde bir ev bitiriyor beni...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız