| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
metalistan_carpediem

Kayıt: Aug 18, 2006 Mesajlar: 133 Nerden: sızın aklınısın ulasmıacağı tek YER!!!
|
Tarih: Pzr 12.11.2006 18:43 Mesaj konusu: konserlerdeki rezillikler |
|
|
çoğunuz bilirsiniz konserdeki rezillikleri ayaklara basmalar birbirlerini itmeler tükürmeler(ıyy) sigara küllerinin t-shirtlere sürülmesi bira dökmeler vb.gibi birçok olaylar yaşanır ama tabi bizler rock gençliği olduğumuz için bunları hoş karşılarız we delilik sanırız ama ev dönüşünde ayaklarımız şişer t-shirtler batar rezillikle cebelleşiriz sizlerde bu konu hakkında biras anılarınızı veya işte bu durumları nasıl karşıladığınızı anlatırsanız zaman geçer:)neyse başlayın... _________________ LaF sOkMa KaPaK oLuRsUn,UgRaŞmA eTiKeT oLuRsUn,YaWşAmA kÖpEk oLuRsUn İnSaN oL bElKi YaNıMdA yEr BuLuRsUn ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
a7x_aLemci

|
Tarih: Pzr 12.11.2006 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
valla onu bunu bırakında en nefret ettiğim şey taciz.ben bir erkek olarak bunu yapanlardan tiksiniyorum resmen! _________________ İyi bi Rocker Herşeyi Geride BıRocker |
|
| Başa dön |
|
 |
metalistan_carpediem

Kayıt: Aug 18, 2006 Mesajlar: 133 Nerden: sızın aklınısın ulasmıacağı tek YER!!!
|
Tarih: Pzr 12.11.2006 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
| a7x_aLemci demiş ki: | | valla onu bunu bırakında en nefret ettiğim şey taciz.ben bir erkek olarak bunu yapanlardan tiksiniyorum resmen! |
katılıorm jnm süpersin aynen ya ama sewglim wardı konserde allahtan aslındsa her konserde varolmazsa kötü olur:) _________________ LaF sOkMa KaPaK oLuRsUn,UgRaŞmA eTiKeT oLuRsUn,YaWşAmA kÖpEk oLuRsUn İnSaN oL bElKi YaNıMdA yEr BuLuRsUn ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Traa

|
Tarih: Pzr 12.11.2006 20:49 Mesaj konusu: |
|
|
Erkek olmak böyle durumlarda daha kötü eğer taciz yanınızdaki kıza yapılıyosa tabi... konserin ortasında bişey diyemiyosun, kalabalıklarsa zaten yapıcak bişey yok beni en çok rahatsız eden durumda bu...
Yoksa pogodur bira yağmurudur bunlar sevdiğimiz şeyler...  _________________ #İ'd kill myself for you , i'd kill you for myself# |
|
| Başa dön |
|
 |
wild_child

Kayıt: Feb 19, 2006 Mesajlar: 830 Nerden: where death is most alive
|
Tarih: Pts 13.11.2006 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
pogoda kolunu kırmayana metalci denmez  _________________ Lost |
|
| Başa dön |
|
 |
Arpeggio

Kayıt: Jan 10, 2006 Mesajlar: 121 Nerden: Washington - A.B.D.
|
Tarih: Pts 13.11.2006 11:05 Mesaj konusu: |
|
|
| wild_child demiş ki: | pogoda kolunu kırmayana metalci denmez  |
Ne denir ? _________________ Father can you hear me
This is not how it was meant to be
I am safe and so are you
As for the other's destiny
Jesus saves... |
|
| Başa dön |
|
 |
sevda_lp Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 13.11.2006 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
ANTİ-MAL !!! DENİR... _________________ forever turkish underground metal : self torture,cenotaph,metaroth,antisilence,radical noise,in spite,raven woods,mezarkabul...crossfire,episode 13,sabhankra,ezayah,
selftorture.net |
|
| Başa dön |
|
 |
sound666

Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 1535 Nerden: Kuyu Dibi(Üçkuyular-izmir)
|
|
| Başa dön |
|
 |
Evil_Genius

Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 7 Nerden: Konya - Toronto [Birthplace]
|
Tarih: Pts 13.11.2006 15:56 Mesaj konusu: |
|
|
| bence en buyuk reziLLik konserde ne dinLycegini biLmeden geLen tipLer,rock konserine fLn siwri burunLari cekip geLen we grup sahnede cayir cayir caLarken "ne baariyo bu" gibi bakan tipLere cok rastLiors maLesefki,konya burasi tabi,cok gormemek Lzm |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Pts 13.11.2006 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
türkçeyi düzgün kullanın biraz arkadaşlar.
v yerine w,z yerine s kullanınca marjinal değil,komik oluyorsunuz.
bence konserdeki rezillikler arasında sayabiliceğim tek şey tacizdir.
bi de şu konserlere sadece "karı seyretmek" için gelen tiplerden tiksiniyorum. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
gulaykedi

|
Tarih: Pts 13.11.2006 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
Konserlerdeki rezillikler denince herkes gibi benimde aklıma ilk gelen tacizler... Tabii bu insanların konserlere ne için geldiğine birazda bağlı....
Herkes bizim gibi müzik dinlemeye gelmiyor ki...Maalesef biz kızlar olarak ya erkek arkadaşlarımızla konserlere gitmek ya da konseri mümkün olduğunca kalabalığa girmeden arkadan izlemek durumunda kalıyoruz...
. | metalistan_carpediem demiş ki: | | çoğunuz bilirsiniz konserdeki rezillikleri ayaklara basmalar birbirlerini itmeler tükürmeler(ıyy) sigara küllerinin t-shirtlere sürülmesi bira dökmeler vb.. |
Diğerleri ise kalabalık ortamda, içkinin su gibi aktığı ortamda olası şeyler. |
|
| Başa dön |
|
 |
HeLLbOy18

|
Tarih: Pts 13.11.2006 19:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Herzaman elinizin altında olması gerekenler gibi mutlaka eksik olmayanlardır onlar.Ben de bir erkek olarak böyle tiplerden nefret ederim.Alakasız alakasız kişiler toplanır ve gelir.Sizin amacınız sadece müzik dinlemek elbet.Ama o tiplerin sadece KıZ...AbAzAn takımı ne de olsa. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1087 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Pts 13.11.2006 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
kirk hammet bi kere konserde ayağı takılıp düşmüştü ilk rezillik olarak o geldi aklıma  _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 14.11.2006 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
Valla pogo olayını bilmeden pogoya girenler, hatunları elleyenler, zamanında açılmayan kapılar, saatlerce sıra beklemek, dangalak güvenlik görevlileri, cansız seyirci, cahil seyirci, daha sayayım mı? Ben galiba konsere gitmekten nefret ediyorum  _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
oykutonik

|
Tarih: Sal 14.11.2006 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
konserine gittiğiniz grubun şarkılarını bilmemek büyük rezillik bence..ki biçoğumuzda yaşamışızdır  _________________ Hey u !! I'm here with my confession!
I drank! I am drinking... I will drink not to get drunk!!!....
No one cares, about that fucking pretty face you have... |
|
| Başa dön |
|
 |
funkyduck Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 14.11.2006 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
Bilmediğim grubun konserine ne para verecem... _________________ things we said on a rainy day |
|
| Başa dön |
|
 |
metal_up_your_ass_

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 177 Nerden: Republic Of FENERBAHÇE
|
Tarih: Sal 14.11.2006 1:32 Mesaj konusu: |
|
|
Üzerime bira döken olmadı.Ama öyle bişey yapmaya kalksalar kafalarında kırarım herhalde o şişeyi.Hiç hoş karşılamam tabi arkadaşlarımın dışında yapanlar olursa....Heleki yanımdaki kız arkadaşıma taciz edicek allaaaaaaaaaah  |
|
| Başa dön |
|
 |
wild_child

Kayıt: Feb 19, 2006 Mesajlar: 830 Nerden: where death is most alive
|
Tarih: Sal 14.11.2006 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
bildiğin bir grubun bilmediğin bir şarkısı olabilir. _________________ Lost |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1829 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Sal 14.11.2006 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
Pain of Salvation Saklıkent konseri, asla unutamayacağım bir olaya sahne olmuştu. İlk başta headbang'idir coşmasıdır hevesimi alan ben, sakin sakin konseri izlerken, etrafımdakiler pogo çıkartınca, "Allah kahrede sizi" lafını etmemle birlikte bana doğru çarpan bir nesne ile arkaya doğru savruldum. Düşeceğim, diye düşünürken, iki el omuzlarımdan tutup beni ayaklarımın üstüne getirdi. Dengemi kurmaya uğraşırken bir ses kulağıma, "Hocam, kusura bakmayın, çocuklar birazcık coştular." dedi. Arkama döndüğümde, benim iki katım bir adamın, yüzüne bir gülümsemeyle bana baktığını gördüm. "Eyvallah" diyip önüme döndüm ve bir daha asla, adamın "çocuklar" derken sesindeki gayri ihtiyari vurguyu unutamadım.
Diğeri ise, AnkiRock'ın açılış konserleri sonrasında gerçekleşti. Açılış konuşmasını Şener Yıldız gerçekleştirdi, ve ben de adamı arayıp durdum iki gün boyunca. Nihayet, üçüncü gün, çıkışta, adamı gördüm ve yanına gidip elini öpmek istediğimi söyledim. Adam da oracıkta bana sarılıp ağladı. Hala kulaklarımda olan başka bir söz de (sözler de aslında...) "Sizin gibileri kaldı mı yaa..?" gibi bir nida, ve "Ben hepimizi kardeş biliyorum. Elimi öpemezsin, çünkü kardeşler kardeşlerin ellerini öpmezler, onun yerine sarılırlar." oldu. Ahh ahh... ağlamıştım.
Tabi bir de bir amatör konser esnasında kız uğruna gözlüğü bırakınca otuz kişinin o gözlüğün üstüne pogo yapması vardı, ama o apayrı bir hikayedir...  _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgu

|
Tarih: Sal 14.11.2006 13:12 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="emptyspiral"]türkçeyi düzgün kullanın biraz arkadaşlar.
v yerine w,z yerine s kullanınca marjinal değil,komik oluyorsunuz.
bence konserdeki rezillikler arasında sayabiliceğim tek şey tacizdir.
bi de şu konserlere sadece "karı seyretmek" için gelen tiplerden tiksiniyorum.[/quote
way be hiç boyle bakmamıştım bır harf degişikliği ne çok anlam yukluymuş yapmayın ya olmaz bu kadarda... rock=marjinal olabılırmı? _________________ <div>So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain????</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
|