Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - rock müzik dinlemek
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

rock müzik dinlemek
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emptyspiral

MesajTarih: Çrş 15.11.2006 23:18    Mesaj konusu: rock müzik dinlemek Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar böyle bir başlık var mı bilmiyorum ama siz de bazen rock müzik dinlediğiniz için böyle diğer insanları daha farklı görüyor musunuz? (hatta ben küçük görüyorum dürüst olmak gerekirse)yoksa sadece ben mi egolarıma yenik düştüm?
eğer görüyorsanız neden?

alta bakın arkadaşlar,bahsettiğim şey bu değilken baya bi laf yedim

En son emptyspiral tarafından Cum 17.11.2006 18:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingofloss__

MesajTarih: Çrş 15.11.2006 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Galiba böyle bir konu vardı.

Fakat küçük bir şey demek istiyorum.

Biraz sert olacak ama eğer Rock/Metal dinlediğin için diğer insanları küçük görüyorsan,asıl sende sorun vardır.Tamam,Türk Pop'u falan gerçekten kalitesiz türler (bize göre) ama Rock/Metal seni ön plana çıkartmaz.Burada artık işin içine subjektiflik ve zevk meselesi girer.Sen sevmiyorsun diye başka tarzları dinleyenleri küçük göremezsin,seni ezebilirler.
deryakulahci

MesajTarih: Çrş 15.11.2006 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böyle başlıklar olmaz olsun.
Gittikçe çoğalıyor bu tür başlıklar..

Rock müzik dinlerken kendini büyük görmen çok yanlış bu davranış seni büyük kılmaz aksine küçültür.
Başa dön
funkyduck
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 15.11.2006 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu ne aga? Ya her aklınıza geleni forumlara taşımak zorunda değilsiniz, bu bir. Dinlediğin müziğin sein üstün kıldığını falan düşünüyorsan sorunların falan var demektir, aynada kendine bir bak, yüzünü yıka, kendine çekidüzen ver bu da iki...

Hadi canım yormayalım kendimizi böyle şeylerle...
wild_child

MesajTarih: Prş 16.11.2006 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insanlık dinlediğin müzikle olmaz
EED

MesajTarih: Prş 16.11.2006 1:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tabii ki herkesin zevki farklıdır ama burda asıl konu şu ki günümüz medya bombardımanında insanların zevklerini özgürce seçmesine fırsat pek tanınmıyor ... sokaktaki insan önüne konulanı, dayatılanı pek bi kolay kabulediyor ... sorgulamıyor ... bana rock müzik dinlemeyi kimse dayatmadı ... kendim araştırarak merak ederek şu yeryüzünde bu kadar farklı tür müzik olduğunu öğrendim ve özgür irademle rock müziği benimsedim ... ama her insan seçimlerini araştırarak , kalite arayarak yapmıyor malesef, çünkü tv, radyo, basın gibi uyuşturucuları hergün tam doz alıyorlar ve bunların söylediği müziği dinleyip, bunların dayattığı programları izleyip, bunların fikirlerini sorgulamadan kabulleniyorlar ... toplum fabrikasyon zevkler içinde mışıl mışıl uyumaya devam ediyor ... sadece müzikte değil, yaşamın her anında aynı dayatma var üstelik ...

kısacası ben her kişinin özgür iradesine ve seçimlerine saygı duyarım, fakat unutmayınki özgür irade ancak yeterince bilgiyle beraber harekete geçer ... ve ben yeterince bilgi edinmeden kararlarını veren kişilere saygı duyamam kusra bakmayın (sadece müzik anlaşılmasın, genelgeçer bi davranış tipi burda anlattığım) ...

ben bu dayatmalardan olabildiğince uzak duruyorum ... bu anlamdaysa eğer evet, bi çok insandan farklıyım ... ama toplum içinde, sosyal ortamlarda çok renklilik hakimdir zaten, buralarda tutupta ben farklıyım diye havalara girmem ... yeri geldiğinde herkes kalitesini davranışlarıyla belli eder zaten ...
Başa dön
monkeyboy

MesajTarih: Prş 16.11.2006 3:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede insanlar dinledikleri müzikle karşılaştırılmaz bilem.İnsanlardan önce olmak istiyorsan yaptığın davranışlar ve hareketlerinle ol.Ama yaptığın davranışlar akla ve mantığa uygun olcak.
Rock müzik birazda olsa seni diğer insanlardan ayırır çünkü rock müzik pop ve hiphop gibi değildir.Pop gibi kliplerinde sırf her tarafı açık kız oynatmaz ya da hiphop gibi ağız kirliliği yapmaz:)
Arpeggio

MesajTarih: Prş 16.11.2006 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Basliga gel; ilk topic'e gel.. Dunya'nin % 65 - 70 , belki daha fazla insanini salak ilan etmisin. Bravo zekice bir davranis. Ne de olsa soyle bir baktigimizda ne kadar akillica is yapan varsa hepsi rock'ci degil mi kardesim ?

BASARILAR SANA

(Cok sinirlendim)
As for the other's destiny

Jesus saves...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emptyspiral

MesajTarih: Prş 16.11.2006 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

size şuan çevir kazı yanmasın gibi gelecek olabilir ama kastettiğim insanlar :
pop dinleyip müzik bilgisi olmadığı halde rock dinliyor havalarında gezen
hepsi aynı fabrikadan çıkma gezen
günümüzün sırf seks,kopuş,kadın bacağı,kendini öpme gibi salakça konularından oluşan şarkıları dinleyen kesim

bende gerçekten sorun var zaten istediğiniz kadar kızabilirsiniz
yakında psikoloğa da gidecem
wild_child

MesajTarih: Prş 16.11.2006 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neyse Very Happy
EED

MesajTarih: Prş 16.11.2006 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emptyspiral demiş ki:
size şuan çevir kazı yanmasın gibi gelecek olabilir ama kastettiğim insanlar :
pop dinleyip müzik bilgisi olmadığı halde rock dinliyor havalarında gezen
hepsi aynı fabrikadan çıkma gezen
günümüzün sırf seks,kopuş,kadın bacağı,kendini öpme gibi salakça konularından oluşan şarkıları dinleyen kesim

bende gerçekten sorun var zaten istediğiniz kadar kızabilirsiniz
yakında psikoloğa da gidecem

Günümüzde hiç bir insan sağlam diil zaten, kendine ben günümüz düzeninde sağlam kalmayı becerdim diyende kendini avutur anca ... kafaya takma sen ...
Başa dön
aysu_

MesajTarih: Prş 16.11.2006 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

niye öyle bişey olsun ki. "küçük görme" olayı kişilik sorunudur, rock müzikle hiçbir alakası olamaz. insanların aklına böyle şeyler sokmayın ya.
ayrıca başlıkla içerik çok alakasız, tebrikler Very Happy
Başa dön
Arpeggio

MesajTarih: Cum 17.11.2006 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Takma kafana ama her zaman hatirla.. Dunyadaki tek kultur, Muzik kulturu degildir.
As for the other's destiny

Jesus saves...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_aden_

MesajTarih: Cum 17.11.2006 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakikaten bunun müzikle alakası yok ki tamamen kişilikle .. senin kişiliğin oturmamışsa rak ne yapsın rep ne yapsın metal ne yapsın Laughing

En son _aden_ tarafından Cmt 09.12.2006 23:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serox

MesajTarih: Cum 17.11.2006 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım kişilik sorunlarını aşta gel Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 17.11.2006 11:44    Mesaj konusu: Re: rock müzik dinlemek Alıntıyla Cevap Ver

emptyspiral demiş ki:
arkadaşlar böyle bir başlık var mı bilmiyorum ama siz de bazen rock müzik dinlediğiniz için böyle diğer insanları daha farklı görüyor musunuz? (hatta ben küçük görüyorum dürüst olmak gerekirse)yoksa sadece ben mi egolarıma yenik düştüm?
eğer görüyorsanız neden?

açıkçası bu lafları senden beklemiyordum.görünce şok oldum.ne demek bu şimdi küçük görmek anlayışı ? rock/metal dinleyince ne oluyor , farklı olduğunu mu zannediyorsun.senin dış görünüşünü de tahmin ediyorum.seni az çok tanıyorum , ne de olsa aynı tür dinliyoruz bazen ama , sinirlendim bu yazılarını görünce.

bir kere pop müzik adına yapılan her şey kötü değildir.şuan piyasada olan çoğu sanatçılar zaten sanatçı falan değil.kendi türleri içinde çok emek veren şahıslar da yok değil.çok emek veren insanlar var , bunu bil ilk önce.metal dinlesem bile onlara saygım sonsuz.herkesin de böyle olmasını isterim.bunları daha yeni metale başlayan lise çocukları yapar.herneyse, farklı olmak istiyorsan klasik müzik ya da türk sanat müziği dinle.onlar metalden daha az tutuluyor gençler bazında. Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mystery_

MesajTarih: Cum 17.11.2006 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emptyspiral arkadaşım, bazen insanlar gelip metalden bişey bilmeyip atıp sıkılamasından sanırım bu küçük görmen. yoksa şu rap dinliyo ben onunla muhatap olmam gibi bir davranış zaten mantıksız.. dünyada herkesin rock/metal dinlediğini düşünsene, bence çok çekilmez olurdu. o yüzden insanların önyargı düşüncesini ortadan kaldırmamız imkansız,zaten bizde o önyargılara takılmayıp 'he de geç' olayını uyguluyoruz Smile zaten nede olsa insanları dinledikleri müzik türüne göre seçmiyoruz..
emptyspiral

MesajTarih: Cum 17.11.2006 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya siz o ilk cümleyi almayın olur mu?
ben derdimi anlatamıyorum
benim derdim şu:
etrafımdaki kalitesi düşük ve günümüzün iğrenç müzik anlayışıyla yazılmış,her cümlesi cinsellik kokan,basit ama abartılan şarkıları dinleyen insan topluluğundan bahsediyorum ben
siz de kendinizi onlardan FARKLI görmüyor musunuz?
hadi ama hatırlayın,hatırlamazsanız da camdan dışarı bakın,müzik,o korsan cd satan müzik marketlerden gelen ses,insansa sokağa bakınca gördüğünüz bağırarak konuşan,'abi hadi ortamlara akalaam' diyen insan suretleri

yoksa ben caz başta olmak üzere,folk,sanat müziği,punk,elektronik,hepsine büyük saygı duyuyorum bu müzik türlerinin ve sanatçılarının
oykutonik

MesajTarih: Cum 17.11.2006 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence sen o ilk mesajı bi düzelt..farklı birşeyler yaz ...zararın neresinden dönersen kardır..

Ayrıca yaptığında bir genellemedir ve yanlıştır..farklı görmek olayı değil bu..sanki farklı derken özel insanlarmışız gibi..bu düşünce çok yanlış bence..sadece pop ya da rock dinleyipte çok sağlam karakteri olan insanlarda oluyor..yoksa sen hep o tür insanlara mı rstlıyorsun anlamadım

No one cares, about that fucking pretty face you have...
Başa dön
emptyspiral

MesajTarih: Cum 17.11.2006 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim çevrem onlarla kaynıyor ve onların yaptıkları tek şey salaklıklarını başkalarıyla uğraşıp,onları aşağılayarak saklamak
ve bahsettiğim özellikteki tiplerden doğru düzgün insan çıkacağını zannetmiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız