Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pi
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Aldeberan

MesajTarih: Cum 08.08.2003 22:54    Mesaj konusu: Pi Alıntıyla Cevap Ver

Pi gurubuyla ilgili görüşlerinizi buradan iletebilirsiniz.

En son Aldeberan tarafından Çrş 10.09.2003 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
YehuDa

MesajTarih: Pzr 10.08.2003 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

üstad sanki vokaller biraz kaan'ı andırıyo ibi onun dışında herşey ii özellikle sözler ve herşey zor cidden sıkı bi parça
erdemyener

MesajTarih: Pts 11.08.2003 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostlarımın çıkarmış oldukları Herşey Zor isimli albümleri tekrar tekrar hayırlı olsun...
zibidi

MesajTarih: Pts 11.08.2003 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uzun süredir dinlediğim bi grup:)daha uzun sürede dinlerim gibi geliyor...Smile
Crestfallen

MesajTarih: Pts 11.08.2003 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herşey zor isimli parçalari gayet güzel. grup tanitimi açisindan ön plana çıkarılacak önemli bi parça. pi'ye başarılar .

En son Crestfallen tarafından Cum 02.01.2004 20:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Clawn

MesajTarih: Sal 12.08.2003 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sizi kesseler acımaz aslansınız. Smile
şaka bir yana geyet başarılı bir grub hepsini tek tek tebrik ederim. albüm gayet iyi olmuş. bu arad bi soru sorucam davullar loop mu ?
blackmetal
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 12.08.2003 17:27    Mesaj konusu: pi Alıntıyla Cevap Ver

pi grubunun son albümünden bir kaç parça dinledim ve hiç beğenmedim.Bence pop yapsalar daha iyi olurdu diyebilirim.Bir kramp,mor ve ötesi,gökalp baykal band,pentagram 'ın yanında esamesi bile okunmaz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Atalay

MesajTarih: Prş 14.08.2003 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SYS daslarimdan Pi ye basarilar dilerim. Henuz dinleyemedim yarisma disindaki parcalarini ama dinlicem.
shine

MesajTarih: Prş 14.08.2003 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pi'nin albüm internet sitesinden satılıyor. bu şekilde albüm satın almak güvenli mi?
Başa dön
pyscho

MesajTarih: Cum 15.08.2003 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha yeni olan ve 6.cadde, manga gibi gruplara göre çok daha iyi olan ve dumanın taklidi olmayan bi grup.başarılar dilerim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dark_misery

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 8:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MP3'lerini nereden bulabiliriz Smile (söz valla dinleyip silicem. korsan amaçlı diil yani) Smile Hadi birileri bana yardım etsin...
b_lnd_spar_t

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forum Yöneticisinden Duyuru:

Bu mesajın içeriği IRC tipi kasıtlı bozuk Türkçe imlâsı ile yazıldığı için daha önce duyurulan forum kuralları çerçevesinde silinmiştir. Bu ayrıca mesaj sahibine bir uyarı yerine geçer. Bozuk Türkçe kullanımında ısrar edilmesi halinde mesajlarınız size hiçbir açıklama yapılmadan silinecektir. Hatta siteden uzaklaştırma cezası dahi alabilirsiniz.

İleride üzülmemek için Site Hakkında kısmındaki Forum Kurallarını lütfen dikkatle okuyunuz.

M.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
b_lnd_spar_t

MesajTarih: Cmt 16.08.2003 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lütfen grup elemanları ilgilensin...!! biraz daha açık yazıyım kayseride grubun kasedi var ama cd sini bulamıoruz ... yok yane piyasada dağıtımda bi sorun mu var acaba??
Başa dön
cLaMeNTin

MesajTarih: Pzr 17.08.2003 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Forum Yöneticisinden Duyuru:

Bu mesajın içeriği IRC tipi kasıtlı bozuk Türkçe imlâsı ile yazıldığı için daha önce duyurulan forum kuralları çerçevesinde silinmiştir. Bu ayrıca mesaj sahibine bir uyarı yerine geçer. Bozuk Türkçe kullanımında ısrar edilmesi halinde mesajlarınız size hiçbir açıklama yapılmadan silinecektir. Hatta siteden uzaklaştırma cezası dahi alabilirsiniz.

İleride üzülmemek için Site Hakkında kısmındaki Forum Kurallarını lütfen dikkatle okuyunuz.

M.
Başa dön
hazerfan

MesajTarih: Cum 22.08.2003 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pi ye basarilar emeklerinin karsiligini alirlar umarim.

Murat Bayhan
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Gazi

MesajTarih: Cum 22.08.2003 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya kusura bakmayın ama ben dun pi yi dinledim ama pek begenmedim.. bir de onların solistiyle dumanın solisti bir mi?? gerci ben dumanı da sevmiyorum ya...
Başa dön
uyuz

MesajTarih: Cmt 23.08.2003 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pi yi sing your songta dinledim ve gayet iyiydi ama manga daha iyiydi:)vokalin de kaanla alakası yok!iyi bir grup ama burda kaseti yok
manganın kaseti çıktı mı ya??????
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
uyuz

MesajTarih: Pts 25.08.2003 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kasetini aldım ve bence gayet iyiler
JuMiLLa

MesajTarih: Pts 25.08.2003 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede oldukca iyiler..Ayrica kaanla da hic alakasi yok be,bence hakanin sesi gercekten de guzel..gayet de basarililar..

=//=
Başa dön
antisocial

MesajTarih: Sal 26.08.2003 0:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

açıkcası iyi elemanlar bence.. blackmetal kardeş yukarda bişeyler söylemiş ama o saydığın gruplarla pi'yi sadece hepsinin "türk" olamsına bağlayarak nasıl karşılaştırabiliyorsun helal olsun valla.. bu şunla aynı şey: beatles, cradle of filth'ten daha iyi.. mantık aynı mantık.. ayrıca sonuçta grupları "iyi, kötü, şu daha iyi" mantalitesiyle değerlendirmenin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. herşeyden önce insanların zevkleri değişebilir, ben nirvana seviyor olabilirim, sen nefret ediyor olabilirsin (sadece örnek) ama bu nirvana'nın kötü bir grup olduğunu göstermez.. bu yüzden hiç bir gruba kötü demem ben, sadece "bana göre değil" derim en azından.. haa tek bir noktada bu kendi prensibimle çakışıyorum, kusura bakmayın ama Smile laylaylom'da arka arkaya çıkan 3-4 punk grubunun (amatör bile değil artık, kız yapma amacıyla kurulmuş gruplar heralde) konserini gördüm, cidden deli olacaktım, sanatsal hiç bir kaygı yok, 4 grubun 4ü de nasıl when i come around, what's my age again falan çalabilir?.. kötü de diyemiyorum, allah akıl fikir versin diyorum Smile neyse azaldı bunlar.. konu acaip saptı ya! ama pi'yi takdir ediyorum, ne zamandır da göremedim elemanları..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız