Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İngiltere Premiere Ligi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İngiltere Premiere Ligi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RadiqaL

MesajTarih: Pzr 08.10.2006 2:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en iyi lig bence
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pts 06.11.2006 3:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vize haftası sebebiyle evde geçirilen iki gün uzun süredir yakından takip edemediğim lige de göz atmama vesile oldu. Anlaşılan Süper Lig'deki kadar çekişmeye meyilli bir hafta da Premier Lig'de yaşandı. Zirveye oynayan Portsmouth, Bolton, Arsenal, Everton ve Chelsea haftayı mağlubiyetle kapadı. Her ne kadar bir maçı eksik de olsa Chelsea Manchaester ile olan mücadelesinde geçtiğimiz iki seneki kadar rahat olamayacak.

Chelsea'nin kaleci sorunsalı elbet büyük etken ama defansı da iki sezondur olmadığı kadar kötü ve çok gol yiyor. Hele Terry'i tanımakta güçlük çektim, kırmızı kartı yememesi lazımdı. Mourinho takımı daha ziyade Şampiyonlar Ligi'ne şartlamış gibi bu sene.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JosephPetrozza
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Manchester United-Chealse maçı var 18.00 de, muhakkak bi kanal veriyodur, tv8 veriyo galiba emin değilim, maçı bi hatırlatıym dedim.....
chealse ye 2.80 veriyodu, beleşe oran işte Smile
Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yener

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JosephPetrozza demiş ki:
Manchester United-Chealse maçı var 18.00 de, muhakkak bi kanal veriyodur, tv8 veriyo galiba emin değilim, maçı bi hatırlatıym dedim.....
chealse ye 2.80 veriyodu, beleşe oran işte Smile

evet maçı tv8 veriyor...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Beleşe oran mı? Yok yahu, Chelsea'nin bu maçı almasına olanak yok. Hem Manchaester'in son haftalardaki başarılı sonuçları hem de Chelsea'nin futbolunun geçtiğimiz iki sezonkini oldukça aratması ve deplasmanda olması ibreyi hiç de Chelsea yönüne döndürmüyor.

Bunları yazarken maçın 1-1 bittiğini öğrendim. Saha'nın golü pek şahaneymiş arkadaşımın dediğine göre, izlemek lazım.
JosephPetrozza

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi zaten alamadı ,pis mors olduk, hatta manchester öne bile geçti.....
Pazar malı ucuz beyaz pamuklusunun üzerine siyah şeritler diktirerek mahalle maçına çıkan veletlerin ruhuyuz, o ucuz formayı o velede etiketini koymadan diken komşu teyzenin ruhuyuz, sözün özü 'halkın takımı'yız.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Sal 28.11.2006 2:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu haftaki maçların özetlerini izledim de Bolton-Arsenal maçı mükemmelmiş. Arsenal defansı Anelka karşısında çok aciz bir durumdaydı.
Newcastle da haftalar hatta aylar sonra galibiyet aldı, bakalım toparlanabilecek mi?
marzaleka

MesajTarih: Pzr 03.12.2006 3:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaklaşık 100 sene önce ingilterede futbol her takımda 23 kişi olacak şekilde oynanmış.kalelerin üst direkleri yok ve yan direkler arası sadece 1 metre.o dönemde Cambridge Üniversitesi öğrencileri FIFA'nın resmi futbol kurallarına ışık tutan köklü bir kulübün oyuncularıydı.yani bugünkü temel futbol kurallarının aslında ingiltere liginden alındığı söylenebilir.zira çok tartışılan ofsayt ve penaltı kuralları da bu öğrenciler tarafından ortaya atılmış.hatta kaptanları penaltı kuralını FIFA delegelerine kabul ettirmek için 'en kötü kaleci bile penaltı kurtarabilir,aynı zamanda en iyi futbolcu da penaltı kaçırabilir' diye bir safsata yapmış ve de başarılı olmuş.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pts 11.12.2006 0:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Günlerdir beklediğim Chelsea-Arsenal maçı dillere destan bir maç oldu. Öyle ki diğer yanda devam eden Galatasaray maçını açmaya tenezzül etmedim. Gözlerimi ekrandan ayıramadığım, kafamın bir sağa bir sola gittiği, direkleri sayamadığım ve hatta ayakta izlediğim muhteşem bir maçtı (İddaa'nın da etkisi var tabi). 2000'de Milan'ı 3-2 yendiğimiz maçtan beri bu kadar heyecanlanarak bir futbol maçı izlediğimi hatırlamıyorum.
İzleyemeyen çok şey kaçırdı.

Chelsea, daha hakim ve daha kontrollü gibiydi. 89. ve 92. dakikada direkten dönen toplar resmen çıldırttı adamı (İddaa yattı da diyebiliriz buna).
Şunu bir kez daha anladım ki Shevchenko'nun İngiltere futbolu ve Premier League ile zerre alakası yok. Hazır bavullarını toplamışken gitse devre arasında memleketine.

Manchaester United, bir maçı eksik Chelsea önünde 8 puan öne geçmiş oldu bu hafta sonunda. Gerçi Mourinho bu sene Premier League'den ziyade Şampiyonlar Ligi'ne yükleceğini söylemişti ama farkın bu kadar açılması da tehlikeli.
oGSum_uA

MesajTarih: Cum 15.12.2006 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

essien ne gol attı ama..
Purgatory

MesajTarih: Cum 15.12.2006 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pazartesi akşamı Aston Villa - Sheffield maçı vardı.. Ne maç oldu yahu, bir gün bizim de şöyle sıradan maçlarımız bu kalitede geçer inşallah. Ayrıca bu Sheffield'ın United'ı ile Wednesday'ini hep karıştırıyorum; sanırım United'dı izlediğim takım..

Zaten takımın ismine "Wednesday"i koyana neler diyeyim, bilemedim.. Laughing

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
elot

MesajTarih: Pzr 17.12.2006 5:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mükemmel top oynuyolar ve seyircileri süper....
portishead

MesajTarih: Çrş 10.01.2007 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

liverpol : 3 - arsenal : 6 dk. 89 Sad
Purgatory

MesajTarih: Çrş 10.01.2007 1:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu nasıl bir skordur öyle o.. Baktım, kimse kırmızı kart filan da görmemiş. Umarım televizyon vermemiştir ve kaçırdığım için üzülme durumuna girmem.. (Züğürt tesellisi..)

Skoru gördüm, hiç aklımda yokken FIFA oynayasım geldi yemin ediyorum..

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
portishead

MesajTarih: Çrş 10.01.2007 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Purgatory demiş ki:
Yahu nasıl bir skordur öyle o.. Baktım, kimse kırmızı kart filan da görmemiş. Umarım televizyon vermemiştir ve kaçırdığım için üzülme durumuna girmem.. (Züğürt tesellisi..)

Skoru gördüm, hiç aklımda yokken FIFA oynayasım geldi yemin ediyorum..

tv8 canlı olarak göstermişti halbuki purgatory - üzgünüm Laughing
Başa dön
Purgatory

MesajTarih: Çrş 10.01.2007 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet ben de bugün öğrendim verdiğini, duvar aradım kafamı vuracak, allahtan açık alandaydık.. : )

Başa dön
cemallica

MesajTarih: Cum 12.01.2007 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İngiltere Premiere Liginin flash takımı fullhamdır arkadaslar tam bı beraberlık takımı turkcell super lıgdekı ankara spor gıbı. oynayın fullhama berabere kazanınSmile
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pts 15.01.2007 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Liverpool geçen hafta Arsenal'den 9 gol yedikten sonra bu hafta biraz toparlanmış gibiydi, e zaten ligde tutunamayacağını belli eden Watford'e karşı da toparlanamayacaksa bıraksın bu işi. Bellamy-Crouch ikilisinin uyumu her geçen maç daha da gözüme çarpıyor ama sadece kolay maçlarda bunu sonuca dökebiliyorlar sanki. Sonuç 3-0, futbol rahat ama yine de iyiye işareti denemez. Gelecek haftaki Chelsea maçında göreceğiz Liverpool'u. Bu arada Liverpool'un satış işlemi de sonuca bağlandı bağlanacak. Elin Dubailisi 900 milyon dolara yakın bir fiyata alıyormuş. Zaten Gerrard belli etmişti haftalar öncesinden söylemişti bu işin olurunu. Bakalım proleter kulüpte milyon dolarlık Arap neler yapacak? Laughing

Dün Arsenal maçını da izledim ama onlar da tat vermedi. 2-0 kazanmış olsalar da Blackburn Rovers daha iyi oynadı diyebilirim. Hatta Gilberto Silva atıldıktan sonra Blackburn alır gider maçı dedim ama o Toure yok mu... Adam ne kafa golü attı. Eğer izlemediyseniz ve bir yerlerde denk gelirseniz kesinlikle kaçırmayın. Blackburn beraberliği sağlayamayınca devamı geldi zaten.

Haftanın en muhteşem maçı bugünkü Tottenham-Newcastle United maçıydı kesinlikle. Maç bir oraya bir buraya gitti gitti geldi. Tottenham öne geçtiği zaman maçı vermeyen bir takım genelde ama bu sefer eliyle uzatıp durdu maçı Newcastle'a, onlar da uzunca bir süre almamak için direndi ama sonra sahneye Martins çıktı. Hagi'nin Athletic Bilboa'ya attığına benzer, mükemmel bir gol attı önce; 1 dakika sonra da Nick Butt'a gol pasını verdi.

Haftaya Liverpool-Chelsea ve Manchaester United-Arsenal maçları var. Final haftasının bitimiyle beraber kendimizi içkiye verecekken hiç olmadı bu. Neyse, şöyle holiganlar gibi giyinip içeceğimiz bir mekan arayışına girmek lazım o zaman. Laughing
sava

MesajTarih: Pts 15.01.2007 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence de en güzel maç Tottenham maçıydı. Maçtan önce iddaa programında spiker bu maç kesin ALT biter demişti, maçta beş gol oldu Smile

Arsenal on kişi oynadığı için tat vermedi ama bana göre dünyada en sistemli top oynayan 3-5 takımdan biri Arsenal. Gallas'ın yokluğundan dolayı sezon başından beri savunmalarında bir sıkıntı var. Gallas gelince daha iyi sonuçlar almaya başlayacaklar bence. Orta sahaları inanılmaz. Yerden kısa paslarla, verkaçlarla müthiş organizasyonlar yapıyorlar. Ama hava toplarında sadece savunma oyuncuları etkili. Kanada inip ortayla gol Arama gibi bir şansları yok.

Liverpool'u hiç beğenmiyorum. Benitez bu takımda kalıp bütün İspanyol'ları takıma topladıkça bir cacık olmaz bu takımdan. Adam Cisse'yi yolladı ya Sad Şimdi Raul'u takıma getirmek istiyormuş, bir tek o akıllı bir transfer olur Smile Kuyt bu takımda banko oynamalı ve en yakın zamanda savunmaya takviye yapmaları lazım. Çok basit goller yiyorlar. Arsenal maçlarında yedikleri goller akıl almaz. Rosicky kaç kişinin arasına daldı vurdu. Bir kişi bile topa müdahelede bulunamadı.

En yakında zamanda Chelsea'nin sakatlarının düzelmesini ve takımın tek forvete dönmesini bekliyorum. Robben ve Joe Cole gibi müthiş iki kanat oyuncusuyla delinmeyecek savunma olamaz Smile Joe Cole düzelse bile düzenli forma şansı bulamayabilir çünkü Mourinho'nun Mkalele, Essien, Lampard, Ballack dörtlüsünden vazgeçeceğini sanmıyorum. Shevchenko'nun yerine Robben'i oynatsa bile sağ kanatta bir boşluk olacak. Sağ bek oynayan Geremi de öyle hücuma ahım şahım destek veren bir oyuncu değil. Bana göre takımdaki kanat organizasyonu eksikliği Chelsea'nin geçen sezonki başarısını tekrarlayamamasının en önemli nedeni. Neyse ki Lampard Dünya Kupası'ndaki ve sezon başındaki düşük performansını üstünden atıyor, yavaş yavaş kendini buluyor. Bence dünyada takımına en faydalı oyuncular Lampard ve Kaka.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deerrudolf
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pts 15.01.2007 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesinlikle Joe Cole-Robben ikilisinin banko oynaması lazım. Bir kere kadroya baktığımızda Drogba'yı bu kadar mükemmel besleyebilecek başka bir ikili yok. Ayrıca orta alanda top çevirip ani bir hücumla rakibi oyundan düşürüp hücumu golle burun buruna getirmeyi de çok iyi başarıyorlar. Yine de Mourinho Essien-Makalele-Lampard-Ballack dörtlüsünden vazgeçemez gibi geliyor bana da. Her ne kadar maçın genelinde çok top kaybı yapsa ve bekleneni veremese de çok kritik anlarda sahneye çıkan, sanki rakip takımın kendisi üzerindeki baskısını önce kötü oyunuyla yok eden, sonra da bir puştluk sahneye çıkan bir adam Essien. O özelliğini seviyorum hatta.

Tek forvet Drogba'dan iyi sonuç alınır ama yeri geldiğinde çift forvete dönecekse takım, Martins Drogba'nın yanında çok uyumlu bir oyuncu olur. Dün Tottenham-Newcastle maçını izlerken düşündüm de; gerek geriden top alaması ve arapaslarla diğer forvetlere gol şansı yaratması, gerek ani zamanlarda pozisyon yaratması ile yararlı olabilir. En azından bu futbol anlayışına hiç mi hiç yakıştıramadığım Shevchenko'dan daha yararlı olur. Şevki tez zamanda Chelsea'den ve hatta Premier Lig'den çeksin gitsin.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız