| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
metal_up_your_ass_

Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 169 Nerden: Republic Of FENERBAHÇE
|
Tarih: Pts 27.11.2006 6:12 Mesaj konusu: |
|
|
Kütahya hava er eğitim tugayı bekle beni yarın ordayım forumda zaman zaman ateşli şekilde tartıştığım arkadaşlar hakkınızı helal edin gitmek var dönmek yok 2008 şubatta görüşmek üzere by |
|
| Başa dön |
|
 |
PuNcHiE

Kayıt: May 15, 2006 Mesajlar: 396 Nerden: Ankara - Ankara Üni.
|
|
| Başa dön |
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Sal 28.11.2006 19:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Has dedenizin şafağı 12'den sonra 80 (yazı ile: seksen) BAŞKA YOK:) |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Sal 28.11.2006 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
| filthy demiş ki: | | Has dedenizin şafağı 12'den sonra 80 (yazı ile: seksen) BAŞKA YOK:) |
Sana neremle güldüğümü artık sen tahmin edersin ulan 2 yılı tükkettin  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Prş 30.11.2006 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de geçenlerde aynı şeyi söylüyordum kendisine. 3 farklı yıl, iki yılbaşı, en az 3 bayram görüyor askerde herif  |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 30.11.2006 18:22 Mesaj konusu: |
|
|
Planlı programlı gitti askere.. 1 ay hesap yaptı böyle tutturabilmek için.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
misanthrope-viper Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 01.12.2006 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
| metal_up_your_ass_ demiş ki: | Kütahya hava er eğitim tugayı bekle beni yarın ordayım forumda zaman zaman ateşli şekilde tartıştığım arkadaşlar hakkınızı helal edin gitmek var dönmek yok 2008 şubatta görüşmek üzere by |
hayırlı teskereler kardeş iyiki jandarma olmamışsın
3 yılda askerlikmi yapılır kral devre 1 devre |
|
| Başa dön |
|
 |
Aziz_Korsan

|
Tarih: Cmt 02.12.2006 12:18 Mesaj konusu: |
|
|
şafak 80 mi sen teskereyi alınca benimde 180 olacak yeni yılda istanbuldayım. görüşelim ordakiler  _________________ "Bulutların üstünde hava hep açıktır" Oruç Aruoba
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Sal 05.12.2006 5:26 Mesaj konusu: |
|
|
| misanthrope-viper demiş ki: | | metal_up_your_ass_ demiş ki: | Kütahya hava er eğitim tugayı bekle beni yarın ordayım forumda zaman zaman ateşli şekilde tartıştığım arkadaşlar hakkınızı helal edin gitmek var dönmek yok 2008 şubatta görüşmek üzere by |
Alla alla nesi varmış jandarmanın insanlara böyle laflar söylemeyin lütfen. Jandarma olmaktan jandarma komando olmaktan her zaman gurur duydum ana kuzusu gibi ağlayarak askerlik yapılmaz ana kucağı değil asker ocağı orası asker. _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Sal 05.12.2006 5:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Aziz_Korsan demiş ki: | şafak 80 mi sen teskereyi alınca benimde 180 olacak yeni yılda istanbuldayım. görüşelim ordakiler  |
Sevgili dostum benim yılbaşı planlarım hazır şimdiden ama başka bir gün müsait olursan telefonum var nede olsa alo dersin yer içer dağıtırız zevkle dinlerim anılarını  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 05.12.2006 13:06 Mesaj konusu: |
|
|
| DARK-LORD demiş ki: | | misanthrope-viper demiş ki: | | metal_up_your_ass_ demiş ki: | Kütahya hava er eğitim tugayı bekle beni yarın ordayım forumda zaman zaman ateşli şekilde tartıştığım arkadaşlar hakkınızı helal edin gitmek var dönmek yok 2008 şubatta görüşmek üzere by |
Alla alla nesi varmış jandarmanın insanlara böyle laflar söylemeyin lütfen. Jandarma olmaktan jandarma komando olmaktan her zaman gurur duydum ana kuzusu gibi ağlayarak askerlik yapılmaz ana kucağı değil asker ocağı orası asker. |
kafayı yemeden sivil hayata karışabiliyorsan şanlısın demektir.
Doğuda çatışmaya girdinmi bilmiyorum. Ben gitmedim ve girmedim ama girenlerin halini çok iyi biliyorum. Yanında mevzide arkadaşları ölenleri. Nöbette kafası kesilenlerin hikayelerini. Sivil hayatta eline silah almadan kırkağaç veya foçaya acemi birliğine alınıp süresi yetersiz bir eğitimle doğuya pkk'nın önüne yem olarak atılanları. Anlamını kavrayamadığın bir savaşın batağına saplanıp teskerene saatler kala helikopterden vurulanları.
Daha vahimi ise doğuda başlarına geleceği bilmeden her dönem gelen 5000 tane acemiden kıçları başları oynayanları.
Ağlayarak tabiki askerlik yapılmaz ama sonunda yine analar ağlıyor
Orada askerlik yapan sensin en ii sen bilirsin kardesh |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Sal 05.12.2006 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
Çatışmayada girdim yanı başımda arkadaşım sol kaşından vurularak kollarımda şehit oldu, yeri geldi vurulan arkadaşı sırtımızda köye indirip ordan hastaneye kaldırdık herşeyin en ağırını yaşadım. 50 derece sıcağın altında günlerce dağda kaldım ayaklarımın altı paramparça oldu adım atarken artık kan aktığını bilirim ama yinede gözümden tek damla yaş akmadı her ne olursa olsun,yemde olsak kahramanda olsak ben ailem için ordaydım dedim çağırsınlar yine giderim. Kendini geliştirmiş bir insan o 3 aylık eğitimden sonra inan bir ölüm makinesine dönüyor. Evimde taktirler dolu başarılarımdan dolayı. İnsan sadece başarmak istesin gerisi boş. Tabi olgun bir yaşta askere gitmekte çok önemli 20 yaşında eli zikinde gezen birilerine bunları anlatmak çok zordur. 24 yaşında giden birisi çok daha farklı bakıyor olaylara.
Neyse giden bütün arkadaşlara hayırlı tezkereler sıkmasınlar canlarını en şerefli olaylardan birini yaşıyorlar. Vatan sana canım feda KOMANDO  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 05.12.2006 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
| 75 günden sonra bir eğitim daha aldınmı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Sal 05.12.2006 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Gittiğim yerde usta birliğimde yani 15 günlük aldım o aldığın 75 günlük acemi eğitimin daha beteri yüzbaşı verdi eğitimi dedim acemi birliği sana kurban olayım hergün sürünmeye razıyım. Eğitimi iyi bilmek ve anlamak gerek, genelde herkez sürünüyoruz diyor bunun anlamı nedir ?Durduk yere çalınan bir düdük ve herkezin yatması istenir neden, kurşun sesini duyduktan sonra (ortalama 200 mt mesafaden hesap ediliyor uzaklık) kendini yere atmak için 3 sn süren var bunu başarmak için hiç beklemediğin an yat sürün komutu gelir, biz türk askeri en çok sürünürken zahiyat veriyoruz çünkü sürünmeyi bilmiyoruz popomuz yanar dağ gibi yukarda ayaklarımız havaya kalmış gelin bizi vurun der gibi. Sürünürken kaç asker vurulmuştur haddi hesabı yoktur. Sürünmekten bile aciz insanlar gördüm ben. O beğenilmeyen 75 gün emin ol bilinçli insan için hayatta kalmak için herşeyi veriyorlar. Anlamak uygulamak çok önemli, Gece eğitiminde arkadan bastığımız bixi nişancısını gidip eli ile yakalayan adam gördünmü ? Benim timimdeki salak asker eli ile yakalıyor komutanım yakaladım diyor adamda mal bixi ile sana bakacak üstüne adını yazacak ama çocuk mal Yani insanımız bu işi isteyerek yapmıyor kaçmak için elinden geleni yapıyor. 75 gün hastayım hastayım diyip revirden çıkmayan adam dağa çıkarsa ne olur şapşal şapşal etrafa bakar kör kurşunun gelmesini bekler. Ha tabi ben gönüllü gittim time gönüllü girdim dağa çıkmak için can attım, tim çavuşu oldum bölük çavuşu oldum sorumluluk aldım kaçmadım abilik yaptım sahip çıktım. Çok cahil ve bilinçsiz insanlar var çünkü. Neyse konuyu dağıtmayalım. Yeter bu kadar askeri bilgi. _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1643 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Çrş 06.12.2006 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
Ya abi böyle askerlik muhabbetlerini okuyunca içim bi kötü oluyo zaten yaşıtlarım gitti geliyo bile biz hala okul derdindeyiz.
Hayatını sevdiklerinden uzak bir şekilde 6 ay ertelemek çok garip bir duygu cidden . Tek sevindiğim nokta 15 ay olmaması .  _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Çrş 06.12.2006 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
| misanthrope-viper demiş ki: | Asteğmen olmazsan tabiiki
Şu askerlik olayı keşke gönüllü olanlara yaptırılsa en azından doğu görevi diyorum. |
Aslında çok haklısın bu konuda, ben gönüllüydüm yine giderim diyecek kadarda gönüllüyüm hala. Bunda vatan severlik ve aşırı derecede heycanı sevmemde var bu biraz fazlaya kaçıyor belki ama ne bileyim sanırım arızalık var biraz bende gönüllü insanlarla bu iş çok daha iyi ve az zaiyatla yapılır ne komutanlar illallah der ne gönülsüz adamlar. Tabi şuda var ne kadar gönüllü çıkar bu işte o da var  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 07.12.2006 2:46 Mesaj konusu: |
|
|
mesajım silinmeden ilk 2 satırına alıntı yaptığın için sağol
turkrock yönetiminde hala anlaşılmaz korkak tutum süre gelmekte. bugün medyada konuşulan konulardan bahsediyorum ben.
Benim yazdığım mesaj askeri sır değil bugün konuşulan konulardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
DARK-LORD

|
Tarih: Prş 07.12.2006 3:08 Mesaj konusu: |
|
|
Evet yazının içeriğini çok iyi hatırlıyorum ve silinmesi için bir neden göremedim. Kimseyi askerlikten soğutma vs. gibi şeyler içermiyordu içeriyor olsa benim yazılarım içerir neyse umarım bir açıklama gelir yönetim cephesinden istanbuldan dark-lord bildirdi söz sende merkez  _________________ <div>forumu terk eyleyenlerden</div> |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 07.12.2006 13:23 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen aylardada komple mesajlarımı silip açtığım başlığı kilitlemişti yine bu yönetim. Gerçekler birilerini bu sitede aşırı derecede rahatsız ediyor.
Korkunun ecele faydası olmaz değil mi sevgili darklord ? Şimdi söz sende  |
|
| Başa dön |
|
 |
|