| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
phrygia Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 27.11.2006 19:46 Mesaj konusu: |
|
|
| kelle demiş ki: | | Pek rezilliklerle karşılaşmadım ama Doro da önümdeki Alman herif galiba osurmuştu. Dağaldım... |
ahuhsuhau  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Pts 27.11.2006 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
valla ben deuzun bir aradan sonra exodus konserine gidicem konser rezilliklerini okuyunca iştahım kaçtı rezillik olursa belirtiriz konser sonrası. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
hellraiser Kullanıcı siteden atılmış

|
|
| Başa dön |
|
 |
wild_child

Kayıt: Feb 19, 2006 Mesajlar: 830 Nerden: where death is most alive
|
Tarih: Sal 28.11.2006 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
exodus taki rezilliklerin bile yeri ayrı olur kırılan kollar bacaklar, headbang yaparken kafa yarmalar... _________________ Lost |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Sal 28.11.2006 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
| sormayın ya öyle tiplerden çok fazla var. pahalı konserler vardır bi de genelde kaliteli kesim gelir diye düşünürdüm ama şu beleş bilet olayı olmasaydı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Metallic-Aga Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 76 Nerden: kimsenin gidemedigi gidipde dönemedigi uzak diyarlarda Ankaradayız bu hafta
|
Tarih: Prş 30.11.2006 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Evil_Genius demiş ki: | | bence en buyuk reziLLik konserde ne dinLycegini biLmeden geLen tipLer,rock konserine fLn siwri burunLari cekip geLen we grup sahnede cayir cayir caLarken "ne baariyo bu" gibi bakan tipLere cok rastLiors maLesefki,konya burasi tabi,cok gormemek Lzm |
baba yazık sanada ya bende 6 sene konyada yasadım hep soyledıgım gıbı nufusun %90 nını kırolar ve amele tayfası olusturyor oranın ınsanından adam olmaz bana gore... |
|
| Başa dön |
|
 |
_merviii_

|
Tarih: Cum 01.12.2006 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
Yuh ya ne bu her forumda Konya'ya bk atılıyor..Burdaki rock,metal konserlerinde ortam süper oluyor..Hiç dediğiniz tiplerde olmuyor..Siz başka konserlere gidiyorsunuz sanırım..Burda herkesin yeri belli..Heryerde her türlü tipler olabilir..Nereye gittiğinize bağlı artık..
Yazdıklarınıza dikkat edin..Hayatında bi bk olamamış insanlar yaşadığı şehirlere ve oranın insanlarına laf söylüyor..Siz kimsiniz yahu ne oldunuz..Yaptığınız terbiyesizlik..  _________________ Benim imzam kral imzadır !!!
www.baris-akarsu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2230 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Cum 01.12.2006 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Arpeggio demiş ki: | | wild_child demiş ki: | pogoda kolunu kırmayana metalci denmez  |
Ne denir ? |
bence'de ne denir?ya pogo'nunda bi yordamı,usulü olur;ne öyle hurrraaaaaaaaaaaaaaa şahsen ben Athena konserinde öyle bi tekme yedim pogo'cular tarafından sağ bacağım 1 hafta ağrıdı ve morardı... |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 01.12.2006 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
pogo yapmak içten gelen bir şeydir. müziğin etkisiyle kendinizi kaptırırsınız, sözler sizi ateşler ve o an içinizden şiddet gelir. bunu birden fazla kişi yapınca da pogo olur işte. ama Türk insanlarına ne denir ki.. adam sahnede "seni seviyoruuuuumm nerdesinn aşkııımm.." diyor millet pogo yapmaya başlıyor. kusura bakmayın ama duman athena direc-t gibi gruplarda pogo yapanlara akıl sır erdirilemez.
wild_child'a hak veriyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cum 01.12.2006 18:16 Mesaj konusu: |
|
|
pogoooooooooo I love this  _________________
| James LaBrie demiş ki: | | Yeah I'm not such a good singer so that Iron Maiden offerred me to join but chosing to stay was a decision of my mind and my heart. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
hellraiser Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 01.12.2006 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
heavy metalde pogo olmamalıdır.yıllardır bunu söylüyorum.eğer metal kardeşliği düşüncesi varsa kolkola headbang yapmak varken insanların pogo ile birbirlerini incitmeleri bana anlamsız geliyor.ister katılın ister katılmayın.bu yüzden pogoya karşıyım.ayrıca yanımda pogo yapıpta benim eğlencemin içine edenlere de hakettikleri şekilde gerekli alakayı göstermektende asla çekinmem... _________________ _____________________________________
For Those About To Rock We Salute You
www.neverlandrocks.com
http://www.turkrock.com/ftopic20723-0-asc-0.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Yaxoo

|
Tarih: Pzr 03.12.2006 3:20 Mesaj konusu: |
|
|
| hellraiser demiş ki: | | heavy metalde pogo olmamalıdır.yıllardır bunu söylüyorum.eğer metal kardeşliği düşüncesi varsa kolkola headbang yapmak varken insanların pogo ile birbirlerini incitmeleri bana anlamsız geliyor.ister katılın ister katılmayın.bu yüzden pogoya karşıyım.ayrıca yanımda pogo yapıpta benim eğlencemin içine edenlere de hakettikleri şekilde gerekli alakayı göstermektende asla çekinmem... |
kesinlikle katılıyorum 80lerde yoktu böyle saçma sapan şeyler. Şimdilerde korkudan arkalardan izlemek zorunda kalıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
metalistan_carpediem

Kayıt: Aug 18, 2006 Mesajlar: 133 Nerden: sızın aklınısın ulasmıacağı tek YER!!!
|
Tarih: Cmt 09.12.2006 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | pogo yapmak içten gelen bir şeydir. müziğin etkisiyle kendinizi kaptırırsınız, sözler sizi ateşler ve o an içinizden şiddet gelir. bunu birden fazla kişi yapınca da pogo olur işte. ama Türk insanlarına ne denir ki.. adam sahnede "seni seviyoruuuuumm nerdesinn aşkııımm.." diyor millet pogo yapmaya başlıyor. kusura bakmayın ama duman athena direc-t gibi gruplarda pogo yapanlara akıl sır erdirilemez.
wild_child'a hak veriyorum. |
son cümlen yanlış anlaşılabilir canım  _________________ LaF sOkMa KaPaK oLuRsUn,UgRaŞmA eTiKeT oLuRsUn,YaWşAmA kÖpEk oLuRsUn İnSaN oL bElKi YaNıMdA yEr BuLuRsUn ... |
|
| Başa dön |
|
 |
dennisthemanace

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
1-Televizyonda yayınlanan 84 konserlerinde kafa sallayanlar.
2-Televizyonda yayınlanan konserlerde bir solo esnasında gitarist hariç bütün üyeleri görüntüleyen kameramanlar.
3-Abaza(n)lar.
4-Sadece eski şarkılarını bildiğim bir grubun sürekli yeni şarkılarını çalması.
5-Mor ve Ötesi konserlerinde Harun diye bağıran kızlar.
6-Bilet kuyrukları. _________________ Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir... |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Pzr 10.12.2006 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
valla pogo benim için herzaman öndeki birkaç birbirlerini tepelemesidir. o yüzde önde konser izlenmiyor. anlamıyorum. evde tak kasedi arkadaşınla tepiş. ama konserde taptığın adamları görmek dururken bu itiş kakış niye? statlardaki sırtı sahaya dönük amigolardan bir farkınız yok. .ok azan kuduran headbang yapar. gerisi hikaye ve gösteriş. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
nonsensical

|
Tarih: Cum 22.12.2006 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
öncelıkle hızlı yazdıgımdan dolayı yaptıgım yazım yanlıslarından özur dılerım
asıl konuya gelırsek
1- konserde sınır olundugu durumda arkadan koca bır tukuruk gelmesı
2- alkolık bazı arkadsların uzerımıze cullanması
3- kız bulmak amacıyla gelen kendını bılmezlerın dakıkada bır laf solemsı uygunsuz seyler yapması
4-anlamsız küfürler tartısmalar falan fılan
bununla bırlıkte ucretsız konserlerdekı ızdıhamdan dolayı artık talebın oldugunu sanmıyorum yınede gıdenlere allah kolaylık versın.
konser kulturunu gelıstırdıgımız gunlere.. |
|
| Başa dön |
|
 |
NDA-2

Kayıt: May 08, 2005 Mesajlar: 771 Nerden: Hatay / İskenderun
|
Tarih: Cum 22.12.2006 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
| metal_up_your_ass_ demiş ki: | Üzerime bira döken olmadı.Ama öyle bişey yapmaya kalksalar kafalarında kırarım herhalde o şişeyi.Hiç hoş karşılamam tabi arkadaşlarımın dışında yapanlar olursa....Heleki yanımdaki kız arkadaşıma taciz edicek allaaaaaaaaaah  |
Benim sırtımdan aşağı bira döküldü...
Olay şöyleydi.Sahnede Krank hepimiz kafalara kuvvet.Birden sırtımda bir serinlik hissettim.Garip bir ifadeyle arkama döndüm.Arkadaşım elinde bira şişesi gülüyordu.Uleeeeeeeeeeeeeeeen! Konser sonrası zaten bir telaş yaptım.Üstüm kokuyor mu? Kokuyorsa ne hesap vereceğim.2 sene oluyor olalı.Şu anda komik bir anı  _________________ www.DogusAka.tr.cx |
|
| Başa dön |
|
 |
sorunlu_insan_paratoneri Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 22.12.2006 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
yüksek sadakatta pogo yapılmasına desek desek ne desek (bkz:rockncoke 2006) |
|
| Başa dön |
|
 |
Deep_Angel

|
Tarih: Pzr 24.12.2006 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
| gittigi konsere sadece abazalk yapmak icin konserde dinledigi müzikle uzaktan yakndan alakasi olmayan aslnda ismail yk dinleyen reziller...ve ara ara en yaknda duran kiza "bu ne bagiriyo yaa essek gibi" diyenler |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pzr 24.12.2006 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
| aysu_ demiş ki: | kusura bakmayın ama duman athena direc-t gibi gruplarda pogo yapanlara akıl sır erdirilemez.
wild_child'a hak veriyorum. | athena da pogo yapılmaz da hangisinde yapılır diğerlerini saymıyorum tabi
Bir de pogo sevmeyenler...Sevmiyorsanız önden izlemessiniz metal konserlerini,pogo yapılan alana 'pit' denir en t.şaklı kitle ordan izler(benim görüşüm bu ).Şarkısı bile var into the pit diye ,anthraxın çoğu şarkısında mosh part denen kafa göz yarma bölümleri olur...Sevmiyorsan böyle şeyleri getirme kız arkadaşını,300 milyonluk botlarını ayakkabılarını giymeden gel,ya da git arkadan izle efendi gibi Tabi sözüm thrash metal grupları için anatamada kafanızı taşa vurun,katatonya da uyuyun beni ilgilendirmez.
Bir de konserlerde önde demirlere yapışık duranlara ifrit oluyorum.Hepsinin üstünde de iced earth tişörtü |
|
| Başa dön |
|
 |
|