Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - konserlerdeki rezillikler
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

konserlerdeki rezillikler
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
phrygia
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 27.11.2006 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kelle demiş ki:
Pek rezilliklerle karşılaşmadım ama Doro da önümdeki Alman herif galiba osurmuştu. Dağaldım...

ahuhsuhau Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Slaytanic

MesajTarih: Pts 27.11.2006 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla ben deuzun bir aradan sonra exodus konserine gidicem konser rezilliklerini okuyunca iştahım kaçtı Smile rezillik olursa belirtiriz konser sonrası.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hellraiser

MesajTarih: Sal 28.11.2006 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

asıl bomba exodus konserinde olacak zaten.. pogolar,stagedivelar.orangutan kılıklı bir vokal Smile

For Those About To Rock We Salute You

www.neverlandrocks.com

http://www.turkrock.com/ftopic20723-0-asc-0.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
wild_child

MesajTarih: Sal 28.11.2006 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

exodus taki rezilliklerin bile yeri ayrı olur Smile kırılan kollar bacaklar, headbang yaparken kafa yarmalar...
aysu_

MesajTarih: Sal 28.11.2006 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sormayın ya öyle tiplerden çok fazla var. pahalı konserler vardır bi de genelde kaliteli kesim gelir diye düşünürdüm ama şu beleş bilet olayı olmasaydı..
Başa dön
Metallic-Aga

Nerden: kimsenin gidemedigi gidipde dönemedigi uzak diyarlarda Ankaradayız bu hafta

MesajTarih: Prş 30.11.2006 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evil_Genius demiş ki:
bence en buyuk reziLLik konserde ne dinLycegini biLmeden geLen tipLer,rock konserine fLn siwri burunLari cekip geLen we grup sahnede cayir cayir caLarken "ne baariyo bu" gibi bakan tipLere cok rastLiors maLesefki,konya burasi tabi,cok gormemek Lzm

baba yazık sanada ya bende 6 sene konyada yasadım hep soyledıgım gıbı nufusun %90 nını kırolar ve amele tayfası olusturyor oranın ınsanından adam olmaz bana gore...
Başa dön
_merviii_

MesajTarih: Cum 01.12.2006 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yuh ya ne bu her forumda Konya'ya bk atılıyor..Burdaki rock,metal konserlerinde ortam süper oluyor..Hiç dediğiniz tiplerde olmuyor..Siz başka konserlere gidiyorsunuz sanırım..Burda herkesin yeri belli..Heryerde her türlü tipler olabilir..Nereye gittiğinize bağlı artık.. Exclamation

Yazdıklarınıza dikkat edin..Hayatında bi bk olamamış insanlar yaşadığı şehirlere ve oranın insanlarına laf söylüyor..Siz kimsiniz yahu ne oldunuz..Yaptığınız terbiyesizlik.. Exclamation
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
panik_431

MesajTarih: Cum 01.12.2006 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arpeggio demiş ki:
wild_child demiş ki:
pogoda kolunu kırmayana metalci denmez Razz

Ne denir ?

bence'de ne denir?ya pogo'nunda bi yordamı,usulü olur;ne öyle hurrraaaaaaaaaaaaaaa şahsen ben Athena konserinde öyle bi tekme yedim pogo'cular tarafından sağ bacağım 1 hafta ağrıdı ve morardı...
Başa dön
aysu_

MesajTarih: Cum 01.12.2006 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pogo yapmak içten gelen bir şeydir. müziğin etkisiyle kendinizi kaptırırsınız, sözler sizi ateşler ve o an içinizden şiddet gelir. bunu birden fazla kişi yapınca da pogo olur işte. ama Türk insanlarına ne denir ki.. adam sahnede "seni seviyoruuuuumm nerdesinn aşkııımm.." diyor millet pogo yapmaya başlıyor. kusura bakmayın ama duman athena direc-t gibi gruplarda pogo yapanlara akıl sır erdirilemez.

wild_child'a hak veriyorum.
Başa dön
serox

MesajTarih: Cum 01.12.2006 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pogoooooooooo I love this Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hellraiser

MesajTarih: Cum 01.12.2006 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

heavy metalde pogo olmamalıdır.yıllardır bunu söylüyorum.eğer metal kardeşliği düşüncesi varsa kolkola headbang yapmak varken insanların pogo ile birbirlerini incitmeleri bana anlamsız geliyor.ister katılın ister katılmayın.bu yüzden pogoya karşıyım.ayrıca yanımda pogo yapıpta benim eğlencemin içine edenlere de hakettikleri şekilde gerekli alakayı göstermektende asla çekinmem...

For Those About To Rock We Salute You

www.neverlandrocks.com

http://www.turkrock.com/ftopic20723-0-asc-0.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Yaxoo

MesajTarih: Pzr 03.12.2006 3:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hellraiser demiş ki:
heavy metalde pogo olmamalıdır.yıllardır bunu söylüyorum.eğer metal kardeşliği düşüncesi varsa kolkola headbang yapmak varken insanların pogo ile birbirlerini incitmeleri bana anlamsız geliyor.ister katılın ister katılmayın.bu yüzden pogoya karşıyım.ayrıca yanımda pogo yapıpta benim eğlencemin içine edenlere de hakettikleri şekilde gerekli alakayı göstermektende asla çekinmem...

kesinlikle katılıyorum 80lerde yoktu böyle saçma sapan şeyler. Şimdilerde korkudan arkalardan izlemek zorunda kalıyorum
Başa dön
metalistan_carpediem

MesajTarih: Cmt 09.12.2006 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aysu_ demiş ki:
pogo yapmak içten gelen bir şeydir. müziğin etkisiyle kendinizi kaptırırsınız, sözler sizi ateşler ve o an içinizden şiddet gelir. bunu birden fazla kişi yapınca da pogo olur işte. ama Türk insanlarına ne denir ki.. adam sahnede "seni seviyoruuuuumm nerdesinn aşkııımm.." diyor millet pogo yapmaya başlıyor. kusura bakmayın ama duman athena direc-t gibi gruplarda pogo yapanlara akıl sır erdirilemez.

son cümlen yanlış anlaşılabilir canım Smile
dennisthemanace

MesajTarih: Pzr 10.12.2006 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1-Televizyonda yayınlanan 84 konserlerinde kafa sallayanlar.
2-Televizyonda yayınlanan konserlerde bir solo esnasında gitarist hariç bütün üyeleri görüntüleyen kameramanlar.
3-Abaza(n)lar.
4-Sadece eski şarkılarını bildiğim bir grubun sürekli yeni şarkılarını çalması.
5-Mor ve Ötesi konserlerinde Harun diye bağıran kızlar.
6-Bilet kuyrukları.
Slaytanic

MesajTarih: Pzr 10.12.2006 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla pogo benim için herzaman öndeki birkaç birbirlerini tepelemesidir. o yüzde önde konser izlenmiyor. anlamıyorum. evde tak kasedi arkadaşınla tepiş. ama konserde taptığın adamları görmek dururken bu itiş kakış niye? statlardaki sırtı sahaya dönük amigolardan bir farkınız yok. .ok azan kuduran headbang yapar. gerisi hikaye ve gösteriş.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nonsensical

MesajTarih: Cum 22.12.2006 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öncelıkle hızlı yazdıgımdan dolayı yaptıgım yazım yanlıslarından özur dılerım Shocked
asıl konuya gelırsek
1- konserde sınır olundugu durumda arkadan koca bır tukuruk gelmesı
2- alkolık bazı arkadsların uzerımıze cullanması
3- kız bulmak amacıyla gelen kendını bılmezlerın dakıkada bır laf solemsı uygunsuz seyler yapması
4-anlamsız küfürler tartısmalar falan fılan
bununla bırlıkte ucretsız konserlerdekı ızdıhamdan dolayı artık talebın oldugunu sanmıyorum yınede gıdenlere allah kolaylık versın.
konser kulturunu gelıstırdıgımız gunlere..
Başa dön
NDA-2

MesajTarih: Cum 22.12.2006 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metal_up_your_ass_ demiş ki:
Üzerime bira döken olmadı.Ama öyle bişey yapmaya kalksalar kafalarında kırarım herhalde o şişeyi.Hiç hoş karşılamam tabi arkadaşlarımın dışında yapanlar olursa....Heleki yanımdaki kız arkadaşıma taciz edicek allaaaaaaaaaah Twisted Evil

Benim sırtımdan aşağı bira döküldü...
Olay şöyleydi.Sahnede Krank hepimiz kafalara kuvvet.Birden sırtımda bir serinlik hissettim.Garip bir ifadeyle arkama döndüm.Arkadaşım elinde bira şişesi gülüyordu.Uleeeeeeeeeeeeeeeen! Konser sonrası zaten bir telaş yaptım.Üstüm kokuyor mu? Kokuyorsa ne hesap vereceğim.2 sene oluyor olalı.Şu anda komik bir anı Smile
sorunlu_insan_paratoneri

MesajTarih: Cum 22.12.2006 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yüksek sadakatta pogo yapılmasına desek desek ne desek Very Happy (bkz:rockncoke 2006)
Başa dön
Deep_Angel

MesajTarih: Pzr 24.12.2006 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gittigi konsere sadece abazalk yapmak icin konserde dinledigi müzikle uzaktan yakndan alakasi olmayan aslnda ismail yk dinleyen reziller...ve ara ara en yaknda duran kiza "bu ne bagiriyo yaa essek gibi" diyenler
Başa dön
anti-social

MesajTarih: Pzr 24.12.2006 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aysu_ demiş ki:
kusura bakmayın ama duman athena direc-t gibi gruplarda pogo yapanlara akıl sır erdirilemez.

athena da pogo yapılmaz da hangisinde yapılır Very Happy diğerlerini saymıyorum tabi

Bir de pogo sevmeyenler...Sevmiyorsanız önden izlemessiniz metal konserlerini,pogo yapılan alana 'pit' denir en t.şaklı kitle ordan izler(benim görüşüm bu Smile ).Şarkısı bile var into the pit diye Very Happy ,anthraxın çoğu şarkısında mosh part denen kafa göz yarma bölümleri olur...Sevmiyorsan böyle şeyleri getirme kız arkadaşını,300 milyonluk botlarını ayakkabılarını giymeden gel,ya da git arkadan izle efendi gibi Smile Tabi sözüm thrash metal grupları için anatamada kafanızı taşa vurun,katatonya da uyuyun beni ilgilendirmez.

Bir de konserlerde önde demirlere yapışık duranlara ifrit oluyorum.Hepsinin üstünde de iced earth tişörtü
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
6. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız