Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - arızalı pedal tamiri
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

arızalı pedal tamiri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KeReMmM

MesajTarih: Pzr 03.12.2006 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cochise demiş ki:
gitaramplisi ve pedal donanımlarıyla ilgili sorunlar hakkında ve custom pedal yapımı ( analog pedal,preamp,pedal klonlama) konusunda istanbuldaki arkadaşlara yardımcı olabilirim. bu konuda uzunca bir süre tünelde çalıştım ve şimdi tekrar müzisyen çevremin ısrarı sonucu bu işlere geri dönmüş bulunuyorum.

O zaman bana MSN den ulaşabilirmisin pedal tamiri için?

MSN: kerem-metal666@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 03.12.2006 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilteris demiş ki:
Processör tamiri yok mu ya Very Happy

Onu Intel Türkiye Distrübitörü'ne söyle Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ilteris

MesajTarih: Pzr 03.12.2006 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oldu görürsem selamını da söylerim Very Happy
Başa dön
biskuwi_etu

MesajTarih: Pzr 03.12.2006 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

boss nf 1 in ışığı yanıyo ama sese bir etkisi olmuyo... yani oole boş boş duruyo o olur mu?
birde marshall comp var baş tuşu kırıldı onuda halledebilirmiyiz??
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Pts 04.12.2006 10:43    Mesaj konusu: Re: pedal Alıntıyla Cevap Ver

Jaimiell demiş ki:
analog veya normal pedal şemanız varsa yollarmısınız lutfen Very Happy ??

hangi pedalın şemasını istiyorsan söyle yardımcı olayım
pedalist

MesajTarih: Pts 04.12.2006 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biskuwi_etu demiş ki:
boss nf 1 in ışığı yanıyo ama sese bir etkisi olmuyo... yani oole boş boş duruyo o olur mu?
birde marshall comp var baş tuşu kırıldı onuda halledebilirmiyiz??

arkadaşım pedalları bana getirirsen tamir ederiz. malzeme harici ücret filan da almam
Artunsan

MesajTarih: Pts 04.12.2006 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam kolay gelsin iyi is cikartiyormussun duydugum kadariya, fiyatlarin da uygun sanirsam. Almanya'da oldugum icin pedali gönderebilme gibi bir imkanim yok ama bir sorum var. Sevabina cevaplarsan mutlu olurum.

Eski ikinci el aldigim Ibanez SM7 Smash Box bir distortion pedalim var (tonelok serisi). Pedali actiktan sonra sorunsuz calisiyor ama acip kapamak bazen bilmemkac kere basmak gerekebiliyor. Tusu ittirdigim zaman dugmesi yaniyor ve distortion aciliyor mesela, ama ayagimi cektigim zaman tekrar kesiliyor.. yada tam tersi. Ben zaten live kullanmadigim icin benim icin problem degildi, ama simdi satmak istiyorum ve satarken de saglam satmak istiyorum. Sence benim düzeltebilecegim bir sey midir? Fazla anlamam da bu tür seylerden.
biskuwi_etu

MesajTarih: Sal 05.12.2006 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hocam ben sana nasıl ulaşacağım?
bir yer falan var mı? yada tel falan? adres? ne olursa artık Very Happy
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Sal 05.12.2006 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Artunsan demiş ki:
Hocam kolay gelsin iyi is cikartiyormussun duydugum kadariya, fiyatlarin da uygun sanirsam. Almanya'da oldugum icin pedali gönderebilme gibi bir imkanim yok ama bir sorum var. Sevabina cevaplarsan mutlu olurum.

Eski ikinci el aldigim Ibanez SM7 Smash Box bir distortion pedalim var (tonelok serisi). Pedali actiktan sonra sorunsuz calisiyor ama acip kapamak bazen bilmemkac kere basmak gerekebiliyor. Tusu ittirdigim zaman dugmesi yaniyor ve distortion aciliyor mesela, ama ayagimi cektigim zaman tekrar kesiliyor.. yada tam tersi. Ben zaten live kullanmadigim icin benim icin problem degildi, ama simdi satmak istiyorum ve satarken de saglam satmak istiyorum. Sence benim düzeltebilecegim bir sey midir? Fazla anlamam da bu tür seylerden.

pedalın butonu bozuk büyük ihtimalle.değişmesi gerekir fakat anlamıyorsan pedalın başka yerlerinede zarar vermemen açısından uğraşmanı tavsiye etmem.
aynı yerde olsak seve seve yardım ederdim.
pedalist

MesajTarih: Sal 05.12.2006 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biskuwi_etu demiş ki:
hocam ben sana nasıl ulaşacağım?
bir yer falan var mı? yada tel falan? adres? ne olursa artık Very Happy

Ö.M. attım

En son pedalist tarafından Sal 05.12.2006 22:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
guraynet

MesajTarih: Sal 05.12.2006 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amfi tamir edermisin Laughing
pedalist

MesajTarih: Sal 05.12.2006 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

guraynet demiş ki:
amfi tamir edermisin Laughing

ederim Razz Razz
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Sal 05.12.2006 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bu forum bilgi paylaşımı amaçlı bir forum, eğer bilgi paylaşımına yönelik bir "arızalı pedal tamiri" başlığı olacaksa devam edin ama bu şekilde daha çok bir alım satım bölümü başlığı havasında bu başlık Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pedalist

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DaveMustaine_64 demiş ki:
Arkadaşlar bu forum bilgi paylaşımı amaçlı bir forum, eğer bilgi paylaşımına yönelik bir "arızalı pedal tamiri" başlığı olacaksa devam edin ama bu şekilde daha çok bir alım satım bölümü başlığı havasında bu başlık Smile

buradan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.başlığın neresinde alırım,satarım yazıyor anlamadım Question
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 1:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yararsız bir başlık olduğunu söylemedim, benim görevim burda olmaması gereken başlıkları olmaları gereken bölümlere taşımak Smile
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ilteris

MesajTarih: Prş 07.12.2006 8:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arızalı bi Cry Baby CGB 95 wah pedalı var bi arkadaşta ona bişeyler yapabilir miyiz? Pan a verdik yapamamışlar elimizde patlayacak yoksa pedal Sad
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Prş 07.12.2006 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilteris demiş ki:
Arızalı bi Cry Baby CGB 95 wah pedalı var bi arkadaşta ona bişeyler yapabilir miyiz? Pan a verdik yapamamışlar elimizde patlayacak yoksa pedal Sad

pedalı getir bana tamir edeyim arkadaş
mozart

MesajTarih: Cmt 16.12.2006 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi aynı sorun ben de de var.
dunlop wah pedalı,switch bozuldu.izmir trigona verdim.bekle babam bekle switch yok,jim dunlop a orjinal switch dısında da hiç bi switch olmuomuş dediler.yani orada tamir eden adam öyle demiş.
benim soracagım su abi,tamam switch artık bi şekilde bi yerden bulacağım sanırım da,atıorum pedal orada 1 ay kaldı wah pedalının içinden bi şey alınabilir mi?
yani demek istediğim niyet kötüyse atıorum baka bi wah pedalının bi yerini tamir etmek benimkinin içinden bi şey alınabilir mi?
cünkü pedalı acıp baktım fazla oynanmış sadece switch için.mesela adaptor giriş yeri kaymış.yukarı aşağı getirirken bi ses cıkıo su an.bi kaç yeri soyulmuş.yoksa bana baska bi bozuk pedal mı verdiler.nasıl anlayacam bunu.zaten sinirim bozuldu cidden cok kötüyüm.insanlar zar zor gidio harclık biriktirip yemeyip içmeyip pedal alıor ya da benzeri bi şey,ya aldıgınız bozuk cıkıor,ya yedek parçası yok,ya alırken analog derler digital cıkar alet,ya öter.
hatta paranoyak manyak bi şekilde artık şeyi düşünüorum,bence türkiye deki dukkanlar yurtdısında satılamayacak defolu ne kadar mal varsa alıp bize satıorlar.neyse cok konustum doluyum kusura bakmayın.
abi kısaca benim kazık yeme ihtimalim hakkında bi fikrin var mı onu soruorum?
anlama yolu var mı bunu?
son sorum da dunlop wah switch ini nerden bulabilirim?
Başa dön
pedalist

MesajTarih: Pzr 17.12.2006 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mozart demiş ki:
abi aynı sorun ben de de var.
dunlop wah pedalı,switch bozuldu.izmir trigona verdim.bekle babam bekle switch yok,jim dunlop a orjinal switch dısında da hiç bi switch olmuomuş dediler.yani orada tamir eden adam öyle demiş.
benim soracagım su abi,tamam switch artık bi şekilde bi yerden bulacağım sanırım da,atıorum pedal orada 1 ay kaldı wah pedalının içinden bi şey alınabilir mi?
yani demek istediğim niyet kötüyse atıorum baka bi wah pedalının bi yerini tamir etmek benimkinin içinden bi şey alınabilir mi?
cünkü pedalı acıp baktım fazla oynanmış sadece switch için.mesela adaptor giriş yeri kaymış.yukarı aşağı getirirken bi ses cıkıo su an.bi kaç yeri soyulmuş.yoksa bana baska bi bozuk pedal mı verdiler.nasıl anlayacam bunu.zaten sinirim bozuldu cidden cok kötüyüm.insanlar zar zor gidio harclık biriktirip yemeyip içmeyip pedal alıor ya da benzeri bi şey,ya aldıgınız bozuk cıkıor,ya yedek parçası yok,ya alırken analog derler digital cıkar alet,ya öter.
hatta paranoyak manyak bi şekilde artık şeyi düşünüorum,bence türkiye deki dukkanlar yurtdısında satılamayacak defolu ne kadar mal varsa alıp bize satıorlar.neyse cok konustum doluyum kusura bakmayın.
abi kısaca benim kazık yeme ihtimalim hakkında bi fikrin var mı onu soruorum?
anlama yolu var mı bunu?
son sorum da dunlop wah switch ini nerden bulabilirim?

pedalın içinden herhangi bir parçası alınamaz.farzetki aldı yerine aynısını kullanmak zorunda zaten.yanlış düşünmene gerek yok.
ama tamir esnasında titiz davranılırsa ne pedalında çizik olur nede biryerinde kayma meydana gelir.bu tamamen tecrübe işi
orjinal swicth bende var ama satmıyorum kendi işlerimde kullanıyorum
mehterica

MesajTarih: Çrş 27.12.2006 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

elimde bozuk bir smallstone phaser var.sorununu anlayamadım.yardımcı olabilirmisin
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız