Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Japonya'da üretilen Gibsonlar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Japonya'da üretilen Gibsonlar
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
melihbozkurt84

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ChatKing demiş ki:
ChatKing demiş ki:
Tartışma gereksiz..
Madem Gibson'la ilgili bir başlık var yenisini açmayayım, bu sitesinde reklamı olan Les Paul BFG'nin ne esprisi var acaba Smile ? Music123.com'da Limited'ı 3600 Amerikan Doları iken, geçtiğimiz hafta içinde çıktığı yazan "normal" versiyonu neden 970 Amerikan Doları'dır Smile ? Özellik olarak aralarında da hiçbir fark göremedim ben.. Ve tavsiye eder misiniz - bir Standard'la karşılaştırılamaz belki - ? Bir de BFG'nin kendi çapındaki Gibson.com bünyesindeki bölümünde "most powerful les paul ever made" yazıyor, şaka mı gerçek mi Very Happy ?
Ve son birşey daha : "Pickup kill switch" ne demek ? Turbocharger-vari birşey mi ki Confused ??

Bir de bir hasmını ekleyeyim bu gitarın gözümde : Esp Ltd EC-1000, Vintage Black olanı.. Özellik olarak daha iyi (bilemem ağaç mağaç yazılardan konuşuyorum), ama hala şu 3600 Dolar meselesi aklımı çeliyo' Sad .. Marka takıntısı da var biraz hani LTD / Gibson gibi Very Happy Ne yapmam gerektiğini çözemedim Sad ..

hangisi 3600$ abi :S dumur oldum yavvv. LTD 3600 $ sa ben olsam ona para vermem.amerikadan gibson getirtirim.yada Drb satıyo 2300$ onu falan alırım.yine kendi fikrim olmakla birlikte ben hiç bir LTD ye para vermem.ESP lere olabilir ama ( gerçi onlarıda sevmiyorum ama kalitesi biraz daha ii en azından) LTD lere para veresim gelmiyo.birde ben orjinal gibson yada gibsonın biribir aynı kasasına sahip olmadıkça les paul alasım gelmiyo. bu bakımdanda J&D nin les paulleri ve agileninkiler çok benziyo gibsona.ama tabii kaliteleri tartışılır.(fiyatına göre iyi çıkanlarda olabiliyormuş tabiiki)

Ömer HAYYAM
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ChatKing

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://espguitars.com/guitars_deluxe.html - bu LTD olan - VB'si daha bir hoşuma gitti ama farketmez çok..
http://www.music123.com/Gibson-Les-Paul-BFG-Ltd-Guitar-i753914.music - bu 3600 Dolar olan Razz
http://www.music123.com/Gibson-Les-Paul-BFG-Guitar-i753896.music bu da aynısının 969 Dolar olan versiyonu ben çözemedim Very Happy ..

LTD daha bir benziyor Les Paul Standardlar'a ve işçilik kalitesi falan resimlerden bile daha güzel görünüyor açıkçası ve fiyatı da daha uygun.. Ama 3600 Dolar olayı aklımı çeliyor işte eğer 3600 Dolar edecekse bu gitar niye almıyım da diyor insan Smile ..
Norton_Antor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muhtemelen yanlış giriş yapmışlar sisteme.
Başa dön
zetiman

MesajTarih: Cum 13.07.2007 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şimdi nasıl anlıyoruz japon gibsonları orayı kaçırmışım da ben Very Happy kulakta yazıyor demişti bi arkadaş bi de abd lere göre baya uygun oluyormuş fiyatları da...tabi sadece kulaktan dolma bilgiler bilen varsa aydınlatsın bizleri:)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız