| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Whiplash

|
Tarih: Cmt 06.03.2004 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
geyik mi bilmiyorum ama pavarotti onun için dünyanın en iyi vokali demiş, iyi demiş  _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
darkdungeon

|
Tarih: Pts 12.04.2004 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
Judas prieste iki sayfa yazının zar zor çıkması beni üzdü.Judas priest 1973 yılında kurulmuş en köklü gruplardan biri ,metallicanın dedesi,iron maiden bile bunların alt grubuydu zamanında.Bu konuya dikkat çekmek için yazıyorum bu mesajı.Birleri görsün de albümlerini alsın diye.Daha önce judas priest dinlemeyen varsa Metalworks 73-93 ve Painkiller albümlerini dinlesin.Özellikle; A touch of evil,Breaking the law,Painkiller şarkıları dinlenmeli
Şiddetle Tavsiye Edilir:Judas Priest |
|
| Başa dön |
|
 |
darkdungeon

|
Tarih: Pts 12.04.2004 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
| MaRduK_h demiş ki: | cd sini bulsam dinliyecem ama bulamıyorum... |
Kadıköy akmar pasajı ya da kadıköy Roll muzikte bulunabilir(Tansaş Sokağında).Tabii istanbulda yaşıyosan |
|
| Başa dön |
|
 |
Sanctuary Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 12.04.2004 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
ey yüce priest
değişmeyen efsane,hala dimdik ayaktalar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4146 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Sal 13.04.2004 10:20 Mesaj konusu: |
|
|
Gerçek heavy metal yapan bir gruptur. Hele ki Demolition albümü onların halen eskisi gibi olduklarının kanıtıdır. Bİr albümde bu kadar çok hit parça yapabilmek çok büyük başarıdır. Judas Priest asla bitmez bir enerji kaynağıdır. Daha geçen hafta remastered Ram It Down albümlerinin CD sini aldım. _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
freebird

Kayıt: Feb 09, 2003 Mesajlar: 818 Nerden: Berkeley, California
|
Tarih: Sal 13.04.2004 10:26 Mesaj konusu: |
|
|
Blood red Skies, anayasa gibi parça vallahi gelmiş geçmiş en iyi Priest parçası, Dissident Aggressor ile beraber tabii.
Judas bu sene Ozzy'nin altında Ozzfestte, geçenlerde Rockline radyo programında Ozzy ve Iommi tekrar Sabbath reuninon için çalıştıklarını söyledi canlı yayında . Belki bu sene 3 dev Judas,Sabbath ve Slayer bir arada izlenebilir. _________________ <div><a href="http://www.therandirhodesshow.com/live/" target="_self">Randirhodes</a><br /></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
Atalay

Kayıt: Aug 12, 2003 Mesajlar: 4146 Nerden: http://www.marsyapim.com/ myspace.com/atalayant
|
Tarih: Sal 13.04.2004 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
Tommy Iommi ayrı bir gitarist banim için. Black Sabbath ile Seventh Star albümünü yaptılar ve o albüm benim için çok özeldir. 1980 lerin albümüdür, orjinal CDsinden bütün parçaları stüdyomda remasterladım. Süper oldu. Yeniden CD ye aktardım. Tommy is something! _________________ <div><a>http://www.marsyapim.com/ www.myspace.com/atalayant</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMustaine_64 "MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

Kayıt: Dec 24, 2003 Mesajlar: 4256 Nerden: Sınıf 64 / Ankara
|
Tarih: Sal 13.04.2004 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
Benim için en iyi vokalisttir Rob Halford, ve ayrıca gitaristleri Glenn Tipton ve K.K. Downing solo yazmak konusunda en yetenekli 5-10 gitaristin arasındadır, bana Marty sololarındaki zevki yaşatabilen gitaristlerdir... Tapıyoruz [/quote] _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
Floyd-rose hakkında her şey: http://turkrock.com/ftopic45104.html
www.myspace.com/dementiatr |
|
| Başa dön |
|
 |
MarilynManson Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
| eveettt 29 mayısta istanbulda kimler gidiyor konsere? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 22:35 Mesaj konusu: |
|
|
Hayııııııııııııııııır! Derim ben buna! Kesin mi bu haber? Tarih kesin mi? Ben kaçırırsam ölürüm ve o gün benim de konser var! _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 23:25 Mesaj konusu: |
|
|
bu adamların hastasıyım, tipton manyağıyım ama sorarım size. neden (neredeyse tüm) türk grupları fiks breaking the law çalar ? yani başka şarkısı sanki yok adamların..
not: bir terslik olmasın sakın ben btl yi çok severim ama on-bin çeşit gruptan dinlemek sıkıyor bir süre sonra. ayrıca btl nin riffleri top ten at riffs te (ismini ben uydurdum:)) ilk ondaymış... _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 19.05.2004 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
Bana sorarsan meşhur Judas Parçaları arasında en kolayı olmasıdır! Diğer Judas'ları söylemek, tabiri caizse "göt" ister! Ve herkes bilir o şarkıyı Ben de tapıyorum vallaha ve Judas Priest ile ilgili en çok sevdiğim şey şu, önceden dinlemediğim bir albümlerini dinlediğimde hep
"Oha ben bunu niye önceden dinlememiştim?" diye düşündüm ve adamların o kadar çok albümleri var ki benim dinlemediğim bir sürü albüm var hala! Şimdi Judas dinlemeye başladım! Sad wings of Destiniy- The Ripper
"Never turn your back on the ripper!" Allahım mükemmeller ya  _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Prş 20.05.2004 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
abi bir de şöyle bir olay var ki benim için bir grupta olması gereken en önemli özellik...
"Abi bu grupta kötü çalan yok mu yaa ?" dendiği an olay bitmiştir. ve ben bu yüzden judas'ı çok seviyorum... _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 20.05.2004 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Evet di mi? Ve bu adamlar 2 gitarı lead olarak kullanma fikrini Rock müzik tarihine sokan adamlardır! Önceki progressive rock gruplarının da çok çok sağlam gitaristleri varmış ama genelde sadece 1 gitarist.. Bu adamlar "trade off" yani "atışma" diye tabir ettiğimiz olayı keşfetmişler! Gerçekten çok iyiler! Tam anlamıyla BABA!
Zaten benim aklıma BABA deyince direk bu adamlar ve MAİDEN geliyor... _________________ Sınıf 64 / Magick / Dementia - Berkay
|
| Başa dön |
|
 |
Glorfindel

|
Tarih: Prş 20.05.2004 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Judas Priest, heavy metalin ilk kuşak ve en iyi gruplarındandır. Bütün grup elemanları şarkılarda enstrümanları ile resmen gösteri yapıyorlar, bu konuda da ilklerden biri Judas. En önemlisi de diğer grupların aksine yıllar sonra bile sertliğinden taviz vermemesidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
duSk

|
Tarih: Prş 20.05.2004 9:34 Mesaj konusu: |
|
|
British Steel, Screaming For Vengeance ve Painkiller en iyi albümleridir bence...
"işte budur" dediğim yegane gruplardan biridir...
Night Crawler ruLz... _________________ Anxiety attacks as confusion rips at the mind. |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiplash

|
Tarih: Prş 20.05.2004 10:11 Mesaj konusu: |
|
|
zaten sabbath'ın budgie'nin tek gitar kullandığı dönemlerde judas çift gitarla tabir caizse "çığır" açmışlardır... _________________ Trauma - Such a Shame |
|
| Başa dön |
|
 |
KorayE "Müziktek" Mod

|
Tarih: Çrş 26.05.2004 12:57 Mesaj konusu: |
|
|
Priest gerçekten tüm zamanların en iyi heavy metal gruplarından birisi!!!
İki gitar kullanmları, sololardaki paslaşmalar; ayrıca davullardaki çift kros kullanımları da ilklerden. Hatta Glenn Tipton'un "Thrash'i ortaya bizim çıkardığımızı iddia etmiyorum ama metalin daha hızlı, sert ve ritmik bir hal almasında kesinlikle katkımız vardır" şeklinde açıklaması bence de doğrudur!!! _________________ www.myspace.com/korayergunay |
|
| Başa dön |
|
 |
_Slayerized_

Kayıt: May 26, 2004 Mesajlar: 102 Nerden: Ffm Almanya / 09 - AYDIN
|
Tarih: Çrş 26.05.2004 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
Judas Priest metal dünyasinin en büyük gruplarindan biri... tarihi taaaaaa 1970lerde baslayan efsane grup... hemen hemen her albümü var bende... herkese tavsiye ederim!!! _________________ THRASH TILL DEATH
Slayer über alles! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jawbreaker

|
Tarih: Cum 28.05.2004 14:38 Mesaj konusu: |
|
|
| 1978 yılında çıkan Stained Class albümü ile gerçek heavy metalin yaratıcıları olmuşlardır. O tarihe dek yapılan albümler biraz blues kokan ağır ritmler taşırken, bu albüm heavy metal devrimini gerçekleştirdi diyebiliriz. Bu albümle metal gods heavy metali blues köklerinden tamamen kopararak ritmleri mükemmelleştirmişlerdir. Her albümü şaheser niteliğindedir. Vasat bir soloya rastlamak imkansız gibi birşeydir. Vokaller ise tanrıya emanet... Yalnız Judas Priest'in beni bass konusunda tatmin etmediğini de belirtmek isterim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|