Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Vedat Sakman
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Vedat Sakman

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aysu_

MesajTarih: Cum 15.09.2006 19:21    Mesaj konusu: Vedat Sakman Alıntıyla Cevap Ver

1949 yılında Konya'da doğan Sakman, profesyonel müzik yaşamına, müzisyen bir babanın oğlu olarak, İzmir'de lise çağlarında başladı.İlk çaldığı enstrüman davul oldu. Daha sonra gitarla tanıştı. 70'li yılların, bir grup oluşumu içinde şarkılar yapma ruhu, müzik yaşantısında önemli rol oynadı. Grup Doğuş ile 12 yıllık bir beraberliği oldu. Bu dönemde aranjörlük ve armoni eğitimi aldı. Grup Doğuş' tan ayrıldıktan sonra reklam ve film müziklerinin yanı sıra, pop müziği şarkıcılarına şarkılar verip, düzenlemeler yapmaya başladı.

Vedat Sakman ilk solo albümü olan "Müzisyen"i 1989 yılında yaptı. 1990 yılında Zuhal Olcay'ın "Küçük bir öykü" albümünün prodüksiyonunu gerçekleştirdi. Albümdeki tüm besteler ve düzenlemeler kendisinin, sözler Mehmet Teoman'ın idi. 1991 yılında yine Zuhal Olcay'ın "iki çift laf" albümünün sekiz şarkısının sözlerin yazıp, müziğini ve düzenlemelerini yaptı. Aynı yıl tüm şarkı ve düzenlemeleri kendisine ait olan "Kapılar" adlı ikinci albümünü çıkardı. 1994 yılında üçüncü solo albümünü çıkardı."Sevgileri unutmadık" adlı bu albümdeki sekiz şarkının beste ve düzenlemeleri kendisine aitti. 1997 yılında Hümeyra'nın "Beyhude" isimli albümünün müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü yaptı. Hümeyra bu albümde Vedat Sakman'ın iki şarkısını seslendirdi. 1998 yılında Zuhal Olcay'ın "İhanet" ve Leman Sam'ın "İlla" adlı albümlerinin müzik direktörlüğünün ve aranjörlüğünün yanısıra çoğu şarkıların da söz ve müziğini yazdı.

2002 Nisan ayında "Usulca" isimli solo albümünü çıkardı.

başlığını Arama yaptım fakat bulamadım..bence gerçekten çok iyi besteleri var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
impala

MesajTarih: Cum 15.09.2006 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Gitarın Asi Çocukları" albümündeki "Seninle Olmadan" parçasıyla tanımıştım yıllar önce...Tarzını ve sesini severim...Barışa Rock' un öncülerindendir...
Başa dön
aysu_

MesajTarih: Sal 10.10.2006 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yarın -1 ekim çarşamba- Dream TV - yüxexes konuğu =)
Başa dön
metafiz

MesajTarih: Cmt 14.10.2006 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benimde dinlediğim ilk ve tek Vedat Sakman parçası gitarın asi çocukları albümündeki seninle olmadan parçasıydı ve çok mükemmel bir parça.yeni çıkan konser albümünü dinleyen varmı.Alınmasını tavsiye edermisiniz
Başa dön
aysu_

MesajTarih: Cmt 14.10.2006 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben dinlemedim. ama gerçekten çok iyi parçaları var gözükapalı tavsiye ederim.
www.vedatsakman.com
Başa dön
la_fraise

MesajTarih: Cmt 21.10.2006 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vedat sakmanın albümünü tavsiyeyle deil gözü kapalı almalısınız derim.sesi ve müziğiyle her zaman bi ekol.leman sam-vedat sakman düeti "her neyse" çok güzeldir. vedat sakmanın bütün şarkıları dinlemeye değer.kendinizden bişeyler bulursunuz
Başa dön
promiscuous

MesajTarih: Cmt 21.10.2006 21:59    Mesaj konusu: hemen alıcam Alıntıyla Cevap Ver

hemen alıcam denemeye değer diye düşünüyorum nde olsa rock duygu mutlaka vardır Shocked
eengin

MesajTarih: Cmt 21.10.2006 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nası peki soft mu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aysu_

MesajTarih: Pzr 22.10.2006 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya şu müzikte ayrım yapmayın en sinir olduğum şeylerden biri. gothic death black soft
Başa dön
eengin

MesajTarih: Pzr 22.10.2006 0:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne demek ya hoşuma gitmiyor o tarz albümler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aysu_

MesajTarih: Pzr 22.10.2006 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne alaka Very Happy
ben rock ya da metali sınıflandırmaya uyuzum
senin ne alaka Very Happy
Başa dön
_aden_

MesajTarih: Prş 14.12.2006 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

impala demiş ki:
"Gitarın Asi Çocukları" albümündeki "Seninle Olmadan" parçasıyla tanımıştım yıllar önce...Tarzını ve sesini severim...Barışa Rock' un öncülerindendir...
ben de gitarın asi çocukları albümünde tanıdım .. ondan sonra bir iki kez canlı dinleme fırsatım oldu o kadar.. Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meltemdincer

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vedat Sakman her çarşamba 22.45-01.00 arasında Kızkulesi'nde bizlerle olacak..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız