Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Judas Priest
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Judas Priest
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 29, 30, 31  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Whiplash

MesajTarih: Cmt 06.03.2004 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geyik mi bilmiyorum ama pavarotti onun için dünyanın en iyi vokali demiş, iyi demiş Wink
darkdungeon

MesajTarih: Pts 12.04.2004 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Judas prieste iki sayfa yazının zar zor çıkması beni üzdü.Judas priest 1973 yılında kurulmuş en köklü gruplardan biri ,metallicanın dedesi,iron maiden bile bunların alt grubuydu zamanında.Bu konuya dikkat çekmek için yazıyorum bu mesajı.Birleri görsün de albümlerini alsın diye.Daha önce judas priest dinlemeyen varsa Metalworks 73-93 ve Painkiller albümlerini dinlesin.Özellikle; A touch of evil,Breaking the law,Painkiller şarkıları dinlenmeli
Şiddetle Tavsiye Edilir:Judas Priest
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
darkdungeon

MesajTarih: Pts 12.04.2004 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MaRduK_h demiş ki:
cd sini bulsam dinliyecem ama bulamıyorum...Sad

Kadıköy akmar pasajı ya da kadıköy Roll muzikte bulunabilir(Tansaş Sokağında).Tabii istanbulda yaşıyosan
Başa dön
Sanctuary
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 12.04.2004 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ey yüce priest Exclamation

değişmeyen efsane,hala dimdik ayaktalar...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Atalay

MesajTarih: Sal 13.04.2004 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçek heavy metal yapan bir gruptur. Hele ki Demolition albümü onların halen eskisi gibi olduklarının kanıtıdır. Bİr albümde bu kadar çok hit parça yapabilmek çok büyük başarıdır. Judas Priest asla bitmez bir enerji kaynağıdır. Daha geçen hafta remastered Ram It Down albümlerinin CD sini aldım.
freebird

MesajTarih: Sal 13.04.2004 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blood red Skies, anayasa gibi parça vallahi gelmiş geçmiş en iyi Priest parçası, Dissident Aggressor ile beraber tabii.
Judas bu sene Ozzy'nin altında Ozzfestte, geçenlerde Rockline radyo programında Ozzy ve Iommi tekrar Sabbath reuninon için çalıştıklarını söyledi canlı yayında . Belki bu sene 3 dev Judas,Sabbath ve Slayer bir arada izlenebilir.
Atalay

MesajTarih: Sal 13.04.2004 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tommy Iommi ayrı bir gitarist banim için. Black Sabbath ile Seventh Star albümünü yaptılar ve o albüm benim için çok özeldir. 1980 lerin albümüdür, orjinal CDsinden bütün parçaları stüdyomda remasterladım. Süper oldu. Yeniden CD ye aktardım. Tommy is something!
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Sal 13.04.2004 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim için en iyi vokalisttir Rob Halford, ve ayrıca gitaristleri Glenn Tipton ve K.K. Downing solo yazmak konusunda en yetenekli 5-10 gitaristin arasındadır, bana Marty sololarındaki zevki yaşatabilen gitaristlerdir... Tapıyoruz[/quote]
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
MarilynManson
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 19.05.2004 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eveettt 29 mayısta istanbulda kimler gidiyor konsere?
Başa dön
DaveMustaine_64

MesajTarih: Çrş 19.05.2004 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayııııııııııııııııır! Derim ben buna! Kesin mi bu haber? Tarih kesin mi? Ben kaçırırsam ölürüm ve o gün benim de konser var!
Başa dön
Whiplash

MesajTarih: Çrş 19.05.2004 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu adamların hastasıyım, tipton manyağıyım ama sorarım size. neden (neredeyse tüm) türk grupları fiks breaking the law çalar ? yani başka şarkısı sanki yok adamların.. Smile

not: bir terslik olmasın sakın ben btl yi çok severim ama on-bin çeşit gruptan dinlemek sıkıyor bir süre sonra. ayrıca btl nin riffleri top ten at riffs te (ismini ben uydurdum:)) ilk ondaymış...
DaveMustaine_64

MesajTarih: Çrş 19.05.2004 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bana sorarsan meşhur Judas Parçaları arasında en kolayı olmasıdır! Diğer Judas'ları söylemek, tabiri caizse "göt" ister! Ve herkes bilir o şarkıyı Very Happy yeeea Ben de tapıyorum vallaha ve Judas Priest ile ilgili en çok sevdiğim şey şu, önceden dinlemediğim bir albümlerini dinlediğimde hep
"Oha ben bunu niye önceden dinlememiştim?" diye düşündüm ve adamların o kadar çok albümleri var ki benim dinlemediğim bir sürü albüm var hala! yeeea yeeea yeeea Şimdi Judas dinlemeye başladım! Sad wings of Destiniy- The Ripper

"Never turn your back on the ripper!" Allahım mükemmeller ya yeeea
Başa dön
Whiplash

MesajTarih: Prş 20.05.2004 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi bir de şöyle bir olay var ki benim için bir grupta olması gereken en önemli özellik...

"Abi bu grupta kötü çalan yok mu yaa ?" dendiği an olay bitmiştir. ve ben bu yüzden judas'ı çok seviyorum...
DaveMustaine_64

MesajTarih: Prş 20.05.2004 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet di mi? Ve bu adamlar 2 gitarı lead olarak kullanma fikrini Rock müzik tarihine sokan adamlardır! Önceki progressive rock gruplarının da çok çok sağlam gitaristleri varmış ama genelde sadece 1 gitarist.. Bu adamlar "trade off" yani "atışma" diye tabir ettiğimiz olayı keşfetmişler! Gerçekten çok iyiler! Tam anlamıyla BABA!
Zaten benim aklıma BABA deyince direk bu adamlar ve MAİDEN geliyor...
Başa dön
Glorfindel

MesajTarih: Prş 20.05.2004 9:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Judas Priest, heavy metalin ilk kuşak ve en iyi gruplarındandır. Bütün grup elemanları şarkılarda enstrümanları ile resmen gösteri yapıyorlar, bu konuda da ilklerden biri Judas. En önemlisi de diğer grupların aksine yıllar sonra bile sertliğinden taviz vermemesidir.
Başa dön
duSk

MesajTarih: Prş 20.05.2004 9:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

British Steel, Screaming For Vengeance ve Painkiller en iyi albümleridir bence...
"işte budur" dediğim yegane gruplardan biridir...
Night Crawler ruLz...
Whiplash

MesajTarih: Prş 20.05.2004 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten sabbath'ın budgie'nin tek gitar kullandığı dönemlerde judas çift gitarla tabir caizse "çığır" açmışlardır...
KorayE
"Müziktek" Mod

MesajTarih: Çrş 26.05.2004 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Priest gerçekten tüm zamanların en iyi heavy metal gruplarından birisi!!!
İki gitar kullanmları, sololardaki paslaşmalar; ayrıca davullardaki çift kros kullanımları da ilklerden. Hatta Glenn Tipton'un "Thrash'i ortaya bizim çıkardığımızı iddia etmiyorum ama metalin daha hızlı, sert ve ritmik bir hal almasında kesinlikle katkımız vardır" şeklinde açıklaması bence de doğrudur!!!
_Slayerized_

MesajTarih: Çrş 26.05.2004 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Judas Priest metal dünyasinin en büyük gruplarindan biri... tarihi taaaaaa 1970lerde baslayan efsane grup... hemen hemen her albümü var bende... herkese tavsiye ederim!!!

Slayer über alles!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jawbreaker

MesajTarih: Cum 28.05.2004 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1978 yılında çıkan Stained Class albümü ile gerçek heavy metalin yaratıcıları olmuşlardır. O tarihe dek yapılan albümler biraz blues kokan ağır ritmler taşırken, bu albüm heavy metal devrimini gerçekleştirdi diyebiliriz. Bu albümle metal gods heavy metali blues köklerinden tamamen kopararak ritmleri mükemmelleştirmişlerdir. Her albümü şaheser niteliğindedir. Vasat bir soloya rastlamak imkansız gibi birşeydir. Vokaller ise tanrıya emanet... Yalnız Judas Priest'in beni bass konusunda tatmin etmediğini de belirtmek isterim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 29, 30, 31  Sonraki
2. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız