Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fatih Erdemci
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fatih Erdemci
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Buzdan_kanaT

MesajTarih: Sal 05.09.2006 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nostalji yapmak isteyenler:)

http://www.youtube.com/watch?v=cEU15z8UPmc
AliSeyhun

MesajTarih: Cum 08.09.2006 7:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fatih Erdemci de Syd Barrett'a döndü resmen. Nerelerde acaba?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serox

MesajTarih: Prş 12.10.2006 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nerde benim adamım ya. Çok ii bir müsizyendi. Geçenlerde adını bi yerde gördüm ama ne sebeple idi hatırlayamıoyrum Sad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
limmpik

MesajTarih: Prş 19.10.2006 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

televizyonda klibini izlediğim ilk andan beri fanatiği olduğum çok orjinal olduğunu düşündüğüm bir insandır kendisi....şu sıralar iç mimarlık bürosu varmış,orda çalışıyomuş galiba...kadıköylü olduğunu duymuştum..artık ben de kadıköylüyüm..kadıköyden her otobüse veya vapura bindiğimde acaba bu o mu diye insanların suratına suratına bakıyorum...geçenlerde binbir zorlukla elde ettiğim kasetinin kapağını kaybetmiştim de bayağı üzülmüştüm.yalnız artık şarkılarını dinleyip resimlerine bakmak yetmiyo..kendisini görmem gerek..bi de konuşsam ne iyi olur..ne diyeceğimi bilmiyorum gerçi ama neyse...
ayrıca benim gibi hayranlarının ya da en azından onu tanıyan birilerinin varlığını bilmek hem güzel hem de kıskandırıcı:=)
BANA YARDIM EDECEK BİRİ VARSA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN......
gizem-nk

MesajTarih: Prş 19.10.2006 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir zamanların efsanesi ama şimdilerde yok malesef göremiyoruz...
Başa dön
serox

MesajTarih: Prş 19.10.2006 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

limmpik demiş ki:
televizyonda klibini izlediğim ilk andan beri fanatiği olduğum çok orjinal olduğunu düşündüğüm bir insandır kendisi....şu sıralar iç mimarlık bürosu varmış,orda çalışıyomuş galiba...kadıköylü olduğunu duymuştum..artık ben de kadıköylüyüm..kadıköyden her otobüse veya vapura bindiğimde acaba bu o mu diye insanların suratına suratına bakıyorum...geçenlerde binbir zorlukla elde ettiğim kasetinin kapağını kaybetmiştim de bayağı üzülmüştüm.yalnız artık şarkılarını dinleyip resimlerine bakmak yetmiyo..kendisini görmem gerek..bi de konuşsam ne iyi olur..ne diyeceğimi bilmiyorum gerçi ama neyse...
ayrıca benim gibi hayranlarının ya da en azından onu tanıyan birilerinin varlığını bilmek hem güzel hem de kıskandırıcı:=)
BANA YARDIM EDECEK BİRİ VARSA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN......

malesef şu sıralar müzik ile adını duyurmuyor. Bekliyoruz...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
pj_harvey
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 12.11.2006 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

'ben olmeden once' yi unutamıyorum
sartlireflex

MesajTarih: Çrş 27.12.2006 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

simdilerde müziğine ara verdi. evde bebekle mesgul olacak sanırım, allah bağışlasın diyelim Smile
Başa dön
ryaonair

MesajTarih: Çrş 27.12.2006 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sartlireflex demiş ki:
simdilerde müziğine ara verdi. evde bebekle mesgul olacak sanırım, allah bağışlasın diyelim Smile

oh oh allah bağışlasın. ama o da bir süre sonra geri dönsün yahu, bırakmasın dinleyicilerini böyle. Wink
Başa dön
sartlireflex

MesajTarih: Çrş 27.12.2006 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla umarım döner. en son yeni bir albüm hazırlamıştı. ara verince beklemeye aldı sanırım. fazla özletti kendini. shaft da çaldığı dönemler özellikle harikaydı. Smile
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 19.04.2007 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçektende çok ama çok özletti kendisini,artık bir an önce tekrardan müzik piyasasına dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jacksonke1

MesajTarih: Prş 24.04.2008 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye de tanıdıgım en kaliteli müzik yapan adamlardandır bu adam (( | Gitaristi Yiğit Özdağlı çok iyi bir gitaristtir , Fatih Erdemci'nin parçalarındaki gitarları bir dinleyin bir daha, kurdugu o kücük cümlecikler, çaldıgı sololar gercekten enfes, Fatih Erdemci parcalarında öyle sweepler tap ler, falan kullanmaz ama, bu teknikleri cok iyi yapabilen bir şahsiyetmiş kendisi, barda dinleyenlerden duyduğum kadarıyla .. Bir Yavuz Çetin bir Fatih Erdemci | Türkiye'de beni etkileyen, en çok etkileyen iki müzisyendir .. Değerini anlamayan, ve sadece Fatih Erdemci'yi Ben Ölmeden Önce adlı parcasından baret oldugunu sananlara acıyorum Smile Albüm'deki bütün parcalar enfes ... Kayboldu, çekti ve gitti.Neden gitti acaba ..Bunu hep düşündüm, bence değerinin anlanmadığını farketti, biraz Yavuz Çetin' e benzetiyorum bazı yönlerden ..

--------
ağlamadım ki güleyim
boş beyaz bir sayfadır yüreğim
sevinmedim ki üzüleyim
çok uzun zamandır hep böyleyim
bilemedim ki öğreteyim
neden yaşamak zorlar bizi
neden zorlar bizi sözler
sebep basit bir çelişki
neden ayrılıklar neden
sevgililer hep özler ........

"God save The Queen"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
djzigmo

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne diyorsunuz siz yaw.... 2001 den beri onun albümünü arıyordum.... en sonunda 2005 de kasetçide çalıştığımda rasgele gözüme takıldı aldım...... düşünün birde ben oraya onu daha önce sormuştum..... diğer parçalarını dinlemediyseniz sizin için üzüldüm...... kasetten bilgisayara attım ben onları yakında paylaşıma veririrm beyler...... birde 9 da 9 diye bir albüm var onu bulursanız bana verin.... bende vardı ama silindi.... tekrar aramaktayım...... bilginiz olsun..... 1996 yılında çıktı..... içinde fatih erdemcide var. bel ölmeden önce adındakini parçasını ilk bu albümde seslendirdi..... suçum deil parçasının da yazarı fatih erdemci ama ilk seslendiren herdaim yonca adında bir sanatçı.... (oda güsel söylemiş yalnız.....) ondan sonra 1999 yılında çıkardığı kasete her iki parçayı tekrar okudu..... (bu arada herdaim yonca'yı da arıyorum bilginiz olsun......)
Başa dön
djzigmo

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sartlireflex demiş ki:

şimdilerde değil 1999 yılından beri ara verdi.....
yeni albümde hazırlamıyor bildiğim kadarıyla....
sadece parça yazıp veriyor.......
Başa dön
djzigmo

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 11:14    Mesaj konusu: çare......... Alıntıyla Cevap Ver

beyler..... birde çare diye bir grup var... hiç dinlediniz mi........ benim elimde kaseti var...... dinlemediyseniz tavsiye edebileceğim mükemmel ötesi bir kaset...... internette aramayın..... yok........ bende bulamadım ama kasetini aldım....... bana beni sorma parçasını dinleyin karar vermeniz için yeter bence....... benden demesi sizden denemesi......

paylaşımlar için msn adresim...... unutmayın.zamanın en iyi kasetçisiydim..... tabi benim gözümde.......

djzigmo@msn.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız