| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pedalist

|
Tarih: Prş 28.12.2006 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
| mehterica demiş ki: | | elimde bozuk bir smallstone phaser var.sorununu anlayamadım.yardımcı olabilirmisin |
yardımcı olurum tabiki.smallstone ler üzerine ihtisas yaptım valla. pedalı bana ulaştırırsan bakarım _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
boss oc3/behringer uo100/denıo dist/ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 28.12.2006 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
Selam siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? EH small stone phaser , Mxr Eddie Van Halen Phaser arasında.
Birde Chorus pedalı almayı düşünüyorum da EH netten soundları beğendim aslında karmaşık olmayan bir pedal istiyorum. Ve chorus efekti düşük hızda ve tonu sulandırmadan kullanırım başka önerilebilecek bir chorus pedalı var mı? _________________ '95 gibson Les Paul Standard , Ibanez Jemdbk , Mesa Boogie Roadster , Mesa Boogie 2x12 Rectifier Cabinet , Rocktron Chameleon , Rocktron Midi Mate foot controller , Line6 PodXtlive , Line6 Dm4 , Jekyll/Hyde , Morley Bad horsie , Mxr Evh Phase 90 |
|
| Başa dön |
|
 |
crestfallen-t

|
Tarih: Prş 28.12.2006 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
| merhabalar bende crybaby gbc 95 wah pedalı war pedala hakim diilim hep morley kullandıgım için tanımıyorum pedalı ve bir sorun oldugunu dusunuyorum ama işin içinden çıkamadım..soyle birşey pedala topuk bolumunden yuklendigimde on taraf havaya kalkıyor ama bıraktıgım anda geri dusuyor..crybaby kullanan arkadaslara sordum onlar bıraktıgın yerde kalması lazım dediler..bu sorunu nasıl cozerim acaba artı ciddi bi sorunmudur bu? |
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Prş 28.12.2006 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Stormcrow demiş ki: | Selam siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? EH small stone phaser , Mxr Eddie Van Halen Phaser arasında.
Birde Chorus pedalı almayı düşünüyorum da EH netten soundları beğendim aslında karmaşık olmayan bir pedal istiyorum. Ve chorus efekti düşük hızda ve tonu sulandırmadan kullanırım başka önerilebilecek bir chorus pedalı var mı? |
dostum her zaman smallstone derim ben.yalnız bağlama çalıyorum ve bağlamada harika oluyor.gitarda aynı hazı alabilirmisin bilemiyorum.
chorus hakkında birşey diyemiyeceğim ama eh pedalları kalitelidir _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
Stormcrow Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 28.12.2006 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
| pedalist demiş ki: | | Stormcrow demiş ki: | Selam siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? EH small stone phaser , Mxr Eddie Van Halen Phaser arasında.
Birde Chorus pedalı almayı düşünüyorum da EH netten soundları beğendim aslında karmaşık olmayan bir pedal istiyorum. Ve chorus efekti düşük hızda ve tonu sulandırmadan kullanırım başka önerilebilecek bir chorus pedalı var mı? |
dostum her zaman smallstone derim ben.yalnız bağlama çalıyorum ve bağlamada harika oluyor.gitarda aynı hazı alabilirmisin bilemiyorum.
chorus hakkında birşey diyemiyeceğim ama eh pedalları kalitelidir |
Teşekkürler sanırım EHX Türkiye de daha uygun fiyatları falan. Mxr a göre. _________________ '95 gibson Les Paul Standard , Ibanez Jemdbk , Mesa Boogie Roadster , Mesa Boogie 2x12 Rectifier Cabinet , Rocktron Chameleon , Rocktron Midi Mate foot controller , Line6 PodXtlive , Line6 Dm4 , Jekyll/Hyde , Morley Bad horsie , Mxr Evh Phase 90 |
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Prş 28.12.2006 17:21 Mesaj konusu: |
|
|
| crestfallen-t demiş ki: | | merhabalar bende crybaby gbc 95 wah pedalı war pedala hakim diilim hep morley kullandıgım için tanımıyorum pedalı ve bir sorun oldugunu dusunuyorum ama işin içinden çıkamadım..soyle birşey pedala topuk bolumunden yuklendigimde on taraf havaya kalkıyor ama bıraktıgım anda geri dusuyor..crybaby kullanan arkadaslara sordum onlar bıraktıgın yerde kalması lazım dediler..bu sorunu nasıl cozerim acaba artı ciddi bi sorunmudur bu? |
hareketli parça olduğundan zamanla gevşemeler olabilir. eklem yerini biraz sıkıştırman sorununu çözer _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
duncan Derin6 gitar

|
Tarih: Cum 29.12.2006 14:39 Mesaj konusu: |
|
|
Marshall'ın pedallarında kullandığı switch ler Ankara'da bulunabiliyor mu? _________________ www.derin6.com , Selçuk Oktay.
''Love is the law, the love under will'' |
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Cum 29.12.2006 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
| duncan demiş ki: | | Marshall'ın pedallarında kullandığı switch ler Ankara'da bulunabiliyor mu? |
malesef bulunmuyor.istanbulda var ama pahalı satıyorlar. _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
saladin

|
Tarih: Cmt 27.01.2007 8:35 Mesaj konusu: |
|
|
selam elimde olan boss os-2 led yanmasına rağmen çalışmıyor yani ses falan geçirmiyor açtım kurcaladım ama elimde ampermetre yok ekipman yok ( hepsi okulda ) sorunu bulamadım, acaba sorun nedir sence (arkadaşlar yüksek voltajlı bi adaptör kullandık diyorlar ama eminde değiller ), sence bu sorunu nasıl hallederim şimdiden teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Pzr 28.01.2007 11:01 Mesaj konusu: |
|
|
saladin ö.m attım bakıver _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
BandRoll

|
Tarih: Pzr 28.01.2007 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar...
DD-6 ımın timer potansının görünen kısmına sahnedeyken monitör düştü ve dibinden koptu. potans hala çalışıyor fakat değiştiremiyorum çünkü dışarıya çıkan hiç bir uzantısı kalmadı bu durumda bana 50K potans lazımmış. hurda bi CE-5 im vardı. onun potansları 90K olduğu için taktırmadık. Ebayden birer adet 50K audio ve yine 50K linear pot sipariş ettirdim. Eğer getirdiklerimin boyutları uymazsa yardımına ihtiyacım olabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Pzr 28.01.2007 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
| BandRoll demiş ki: | selamlar...
DD-6 ımın timer potansının görünen kısmına sahnedeyken monitör düştü ve dibinden koptu. potans hala çalışıyor fakat değiştiremiyorum çünkü dışarıya çıkan hiç bir uzantısı kalmadı bu durumda bana 50K potans lazımmış. hurda bi CE-5 im vardı. onun potansları 90K olduğu için taktırmadık. Ebayden birer adet 50K audio ve yine 50K linear pot sipariş ettirdim. Eğer getirdiklerimin boyutları uymazsa yardımına ihtiyacım olabilir  |
elbette yardımcı olurum.yalnız dd6 nın potans ölçüleri oldukça küçük.senin getirteceğin potanslar büyük ihtimal olmayabilirde
konyasokaktan uygun birşeyler araştırabilirdik. herneyse pot gelsin bakalım yalnız hassas bir pedal dd6 ona göre tedbirli çalış _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
sifremikaybettim

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar benimde sorunum crybaby gcb-95 le ilgili... wah ı devreye soktuğum da ayağımla oynadığım zaman bir hışırtı var hele cleandeyken acayip rahatsız ediyor.
dptd switch inden olacağını zannetmiyorum çünkü yeni değişti. Acaba nedendir bu sorun nasıl giderilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
sifremikaybettim

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:16 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar benimde sorunum crybaby gcb-95 le ilgili... wah ı devreye soktuğum da ayağımla oynadığım zaman bir hışırtı var hele cleandeyken acayip rahatsız ediyor.
dptd switch inden olacağını zannetmiyorum çünkü yeni değişti. Acaba nedendir bu sorun nasıl giderilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:35 Mesaj konusu: |
|
|
sifremikaybettim
wahın potu kirlenmiştir veya karbonunda çatlak vardır. ne gerekir dersen;
pamuk eller cebeeee  _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
sifremikaybettim
pamuk eller cebeeee  _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:38 Mesaj konusu: |
|
|
sifremikaybettim
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
sifremikaybettim
|
| Başa dön |
|
 |
sifremikaybettim

|
Tarih: Pts 29.01.2007 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
pamuk eller hazırolmak zorunda maalesef kullanıyosak yaptıracaz tabi de
sen ankaradasın be abicim
karbonunda çatlak varsa (artık oda neyse)
ya da potu kirlenmişse bu işleri halletmek bana kaça mal olur bi fikrin var mı ?
hani buralarda kazık yemeyeyim...
yardımcı oluabilirsen ne mutlu bana  |
|
| Başa dön |
|
 |
BandRoll

|
Tarih: Pts 29.01.2007 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
| pedalist demiş ki: | | BandRoll demiş ki: | selamlar...
elbette yardımcı olurum.yalnız dd6 nın potans ölçüleri oldukça küçük.senin getirteceğin potanslar büyük ihtimal olmayabilirde
konyasokaktan uygun birşeyler araştırabilirdik. herneyse pot gelsin bakalım yalnız hassas bir pedal dd6 ona göre tedbirli çalış |
ya konyasokakta gezmediğim dükkan kalmadı maalesef. cidden boyutları küçük bulamadım hiçbi yerde. ebayde aldığım şahsiyet zaten pedal upgrade,modifiye vs işleri için yedek parça satan biri. bakalım umarım boyutları uyar. neyse uymazsa görüşürüz elbet iyi çalışmalar... |
|
| Başa dön |
|
 |
|