| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nef-i

Kayıt: Sep 01, 2004 Mesajlar: 331 Nerden: gemidekidüğünden
|
Tarih: Prş 21.12.2006 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
şimdi baktım da yazılanlara tepkilere
bu bi turkrock geleneği sanırım
birisi bişey yazar karşı fikirdekiler yada en azından doğru düzgün eleştiri yapacaklar bikaç kişiyken yazılanların etkisiyle diğerleride coşar
komik yaa
arkadaş bi düşüncesini yazmış evet pek doğru görünmüyo ama sizin tavrınız çok daha yanlış
tatmin olunuyo sanırım bu şekilde cevaplarla..
neyse
kolay gele.. _________________ -nerde?
-az önce çıktı..
www.gitarakor.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
deryakulahci

|
Tarih: Cum 22.12.2006 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
internet ortamında yanlışa tepki nasıl verilir susarak mı Arkadaş düşüncelerini yazmış, peki bunun dışındakiler görüş ve düşünce değil mi  |
|
| Başa dön |
|
 |
cronick

|
Tarih: Cum 22.12.2006 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Saçma bir düşünce bence. evet farklısındır ama büyük değilsindir diğer insanlardan. |
|
| Başa dön |
|
 |
nef-i

Kayıt: Sep 01, 2004 Mesajlar: 331 Nerden: gemidekidüğünden
|
Tarih: Cum 22.12.2006 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
| deryakulahci demiş ki: | internet ortamında yanlışa tepki nasıl verilir susarak mı Arkadaş düşüncelerini yazmış, peki bunun dışındakiler görüş ve düşünce değil mi  |
düşünceyi ifade ediş farklılığından bahsediyorum... _________________ -nerde?
-az önce çıktı..
www.gitarakor.com |
|
| Başa dön |
|
 |
dilannn

|
Tarih: Cum 22.12.2006 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
HERKESIN DERDI WAR........... |
|
| Başa dön |
|
 |
greendayci

|
Tarih: Pts 25.12.2006 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
rock music dinlemek bir ayricaliktir kuskusuz.Ben genellikle punk rock,grunge,black&death metal ,hard rock dinlerim ama biz rockcilarin azinlikta kalmasi guzel oldugu kadar dezavantaji da oluyor.Mesela izmirde buyuk rock konserleri yok hep bar ortaminda oluyor. buna cozum bulunmasi gerek... _________________ where have all the riots gone?????? |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pts 25.12.2006 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
| rock müzik dinlemekle ayrıcalık olmaz greendayci , bu lafı sana 2 - 3 sene sonra da hatırlatabilirim.eleştiriye açıksan lafımı dinle. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 25.12.2006 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
| greendayci demiş ki: | | rock music dinlemek bir ayricaliktir kuskusuz. |
Hıhı,tabii... |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 26.12.2006 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | greendayci demiş ki: | | rock music dinlemek bir ayricaliktir kuskusuz. |
Hıhı,tabii... |
 |
|
| Başa dön |
|
 |
_aden_

|
Tarih: Sal 26.12.2006 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
| greendayci demiş ki: | rock music dinlemek bir ayricaliktir kuskusuz.Ben genellikle punk rock,grunge,black&death metal ,hard rock dinlerim ama biz rockcilarin azinlikta kalmasi guzel oldugu kadar dezavantaji da oluyor.Mesela izmirde buyuk rock konserleri yok hep bar ortaminda oluyor. buna cozum bulunmasi gerek... |
oovv .. adam aşmış olayı .. greenday ,black metal fln abya güzel yahu hem de bunları dinlerken tavan yapıyoruz .. iyidir iyi..  |
|
| Başa dön |
|
 |
unipol

Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 155 Nerden: İstanbul/Sarıyer
|
Tarih: Sal 26.12.2006 20:19 Mesaj konusu: |
|
|
Bence başlık anlamlı olmuş.Ama arkadaşımız düşüncelerini tam anlatamamış.Bende arkadaş gibi düşünüyorum, fazla söze gerek yok. _________________ Rock;olduğun yerde kafa sallamak değil,olduğun yeri sallamaktır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
rebellious_rock

|
Tarih: Cum 29.12.2006 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
bence arklar olay su herkes piyasada kopya hadi giyinisleri gectim bu insanlari dusunus bicimleride mi ayni olur yaw adamlar cikior birisi sole yapti hadi bizde koyun gibi ole yapak dio eger farklisin yapmaya kalktigindaysa toplum tarafindan dislaniorsun gerci toplum umrumda deil ama baskilarin dozu artikca seni bunaltiyorlar bu muzik olayindada gecerli zaten rock muzigi dinleyen insanlar insanlar diom klonlardan bahsetmiom adam rock muzigini kendi sesleri oldugunu icin toplumun baskisina bi haykiris oldugu seciorlar bence rock tamamen bi bas kaldirisin oykusudur
rap bu ture yakindir fakat ondada kopmalar yok deildir diger turlerse bence tamamen kopyaliktir diger turler derken(pop,rb,arabesk) |
|
| Başa dön |
|
 |
Hot_KoRn

|
Tarih: Cum 29.12.2006 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
insan rock dinliyor diye kendini büyük görür mü ya o zamn metal dinleyen daha büyük, heavy metal dinleyen en büyük bence hemen bundan kurtul. rock müzik dinlemek güzel birşeydir, ama bu kimseyi herhangi bir şey kılmaz. bilmem anlatabildim mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
unipol

Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 155 Nerden: İstanbul/Sarıyer
|
Tarih: Cmt 30.12.2006 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
Rock ve metal müzik dinlemek bencede,bizi üstün göstermez ama şöyle bir konu var.Ben metal müzik dinlediğim zaman, kendimi cok cesaretli ve hayatı tiye alır gibi oluyorum vede buda beni metal'in ne kadar ciddi bir yapım olduğunu gösteriyor.(god us the all) sLaYeR _________________ Rock;olduğun yerde kafa sallamak değil,olduğun yeri sallamaktır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lacey

|
Tarih: Cmt 30.12.2006 21:11 Mesaj konusu: |
|
|
| bence ayrıcaLık değiL,zevk meseLesi .. ama şu an RocK (ya da ne dinLiyorsan) dinLemediğin zamana acıyorsan psikoLojik oLarak sana ayrıcaLık oLarak geLir muhtemeLen. |
|
| Başa dön |
|
 |
metalik_gri

|
Tarih: Pzr 31.12.2006 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
hayatımın %99luk kısmı ona ait %1lik ise diğer gazlar...:p
hayır gaza getiriyorlar ya o açıdan:D
hakikaten rock müzik benim için bir tutku haline geldi..
ilk başlarda çok fazla takılmazdım yani hani dinler geçerim cinsinden ama daha sonra yaptığım salaklığı anlayarak u dönüşüyle orjinal albümleri araklayıp müziğin sesini bir volume daha yükseltmeyi başardım
rock müzik yükselmeye devam edecektir hepimizle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mayrock

|
Tarih: Pzr 31.12.2006 10:50 Mesaj konusu: |
|
|
rock müzigini dinlemek cok farkli bir sey bana rock olsun yeter hic bir müzik tarzina degismem _________________ rock müziğin gücü! |
|
| Başa dön |
|
 |
mayrock

|
Tarih: Pzr 31.12.2006 10:52 Mesaj konusu: |
|
|
rock dinlemek büyüklük degil tabiki ama rock dinlerken kendimi baska biri olarak hissediyorum _________________ rock müziğin gücü! |
|
| Başa dön |
|
 |
pearldrummer2

|
Tarih: Sal 02.01.2007 19:05 Mesaj konusu: |
|
|
ayrıcalıklı olmak ne kadar onemlı sızın ıcın yanı rock muzık ıcın en azından bunun bı onemı oldugunu dusunmuyorum! ayrıcalıklı olma bıraz... ozentı olma durumu kokusu gelıyo.... evetevet tam olarak bu!
dınel abı dınle...( bunu ıcınde pentagram konserıne gel!!) _________________ çevrede dengesızler artmaktayken ve bunca suc ıslenırken kımse bızden hafıf muzık yapmamızı beklemesın!!!Metal up your A**!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pearldrummer2

|
Tarih: Sal 02.01.2007 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
ayrıcalıklı olmak ne kadar onemlı sızın ıcın yanı rock muzık ıcın en azından bunun bı onemı oldugunu dusunmuyorum! ayrıcalıklı olma bıraz... ozentı olma durumu kokusu gelıyo.... evetevet tam olarak bu!
dınle abı dınle...( bunu ıcınde pentagram konserıne gel!!)  |
|
| Başa dön |
|
 |
|