| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
PentagraMezarkabul

|
Tarih: Cmt 23.12.2006 15:31 Mesaj konusu: |
|
|
Genelde Volkan Konak'ı karadeniz yöresi dinliyor anladığım kadarıyla ben uzun zamandır dinliyorum ve Karadenizde en sevdiğim sanatçıların başında geliyor(şu anda).Belik karadenizli olduğum için bu kadar çok seviyorumdur bilemem ama herkesin dinlemesini tavsiye ederim.Ayrıca şunu da belirtmek isterim Volkan Konak karadeniz müziği yapmıyor.Sadece şivesinden dolayı karadeniz müziği yapıyormuş gibi görünüyor.Bunu bir röpörtajında söylemişti ben Volkan Konak müziği yapıyorum diyordu.Saygılar... _________________ <div>Kurnazlık marifet değil, aptalların tesellisi....</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
metalik_gri

|
Tarih: Cum 29.12.2006 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
volkan konak işini bilen,kendi şarkı sözleriyle ve samimiyatiyle senelerdir gönlümüzde taht kuran muhteşem bi müzik adamı bence..
karadenizin rokçısı diye tabir edilen kazım abimizin en sıkı destekçisiydi,aslında ona destek verirken bir yandan kendini de desteklemiş olurdu..sonuçta hem hemşerisi hem meslektaşıydı.
onu kaybettiğimizde çok üzüldük ama volkan konak onun yokluğunu aratmadı,aratmıyor ve aratmayacak da..
karadeniz şarkılarını tüm yörelere kendininkiymiş gibi sevdiren başarılı abimiz volkan konak....hep arkanda olacağız... |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pzr 31.12.2006 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
kazım koyuncunun yokluğunu kimse gideremez bu ülkede
volkan konak başka kazım koyuncu başka
 _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
pessimist_style

|
Tarih: Cum 05.01.2007 19:08 Mesaj konusu: |
|
|
bende volkan konagi cok begenirim....Bencede cok güzel söylüyor....Müzigini ve sarkilarini severek ve begenerek dinliyorum  _________________ "BIR ÇIN ATASÖZÜ DERKI: KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI; ANLAMI:NE KADAR DÖNERSEN DÖN G** YINE ARKADADIR!! " |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 12.10.2007 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
| sevenleri için belirtmeliyim,volkan konak kana 1 de perşenbe akşamları program yapmaya başladı... |
|
| Başa dön |
|
 |
truth_devil_666

Kayıt: Jan 17, 2005 Mesajlar: 330 Nerden: ZONGULDAK-kuşadası
|
Tarih: Cum 12.10.2007 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
eski şarkılarından "uşak can uşak" tavsiye edilir.çok güzel bi şarkıdır... _________________ ROCK&METAL FOREVER
_EVİL_NEVER_DİES__
www.myspace.com/truth_devil_666 |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pzr 14.10.2007 3:32 Mesaj konusu: |
|
|
kara nenem, memleketeim, anacım dinleyin bunları hele
nasıl da yürekten söylemiş
tvdeki programında da öyle müthiş keyifli _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
kuTaDGu

|
Tarih: Pzr 11.11.2007 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Sanat sanat için değil değil mi? Volkan abi..
Takdir ederim, dinlerim, severim, hemşerisi olmaktan gurur duyarım..
Ne demişti
"Bu ülkede illaki yatak odası şarkıları mı söylemek lazım"
Adam gibi adamdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
|