| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
demirdemir

|
Tarih: Pzr 31.12.2006 20:10 Mesaj konusu: |
|
|
ikisine de devam etse tabii ki iyi olur.
ama deniz giderse panik yıkılır mantığı yanlış. "almayan böyle olsun" da ki şarkıların çoğu gökhan bütünlere aittir.deniz yılmaz ise basçıdır.,
basçı gitmesiyle biten grup yok bildiğim kadarıyla.varsa söyleyin  _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
fieldy1144

|
Tarih: Pzr 31.12.2006 23:05 Mesaj konusu: |
|
|
| öyle düşünmek yanlış ama şmdi..deniz yılmaz orda sadece bass gitar çalmıyo..onun yaptığı vokalleri gökhan bütünler çok zor yapar kimse kusurabakmasın şimdi..şarkılara gelince o konuda deniz gayet aktif..çoğu şarkıda adı geçiyor..ayrıca bana göre albümün en ii şarkısı olan yarasa kızın da sözü ve müziği ona ait..öle bassçısı giderse grup bitmez fln demek çok yanlış..deniz yılmazın adı geçmeseydi panik nası duyurabilirdi adını? |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Pts 01.01.2007 0:11 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım yanlış anladın.
deniz yılmaz ın katkılarını elbette yadsıyamayız. ama deniz olmadan panik bir hiçtir demeye getirilio ki o zamanda diğer 3 elemanın emeği yadsınıo.
deniz panik ten ayrılsa da hep panik in arkasında olacaktır her türlü.
deniz olmazsa panik olmaz demek yanlış.düz bakarsan
gökhan bütünler vokal gitar
kaan mutlu vokal gitar
kaan alptekin vokal davul
deniz yılmaz vokal bas
e bu durumda bir fark görmüorum ben. deniz yoksa panik yok anlayışı yanlış. sadece bunu söylemek istedim ki bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum  _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
ThE_MaFFicK

|
Tarih: Pts 01.01.2007 3:14 Mesaj konusu: |
|
|
ama prodüktörlüğünüde deniz yapmıştı bildiğim kadarıyla.. _________________ www.RocK-LiFe.Org
Farklıyız Çünkü RocK-LiFe'lıyız |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Pts 01.01.2007 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
doğrusun...
deniz panik' ten ayrılırsa prodüktörlüğünü yine yapabilir. bakınız: direct te çalmıor ama...
sadece deniz olmadan panik ne ki bakış açısı yanlış. _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
ThE_MaFFicK

|
Tarih: Pts 01.01.2007 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
deniz direc-t indemi prodüktörlüğünü yapıyor ?yuh daha ne diyim be helal olsun  _________________ www.RocK-LiFe.Org
Farklıyız Çünkü RocK-LiFe'lıyız |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Pts 01.01.2007 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
öyle biliyorum.
zaten kendini çok yormasından oluo ne oluosa. hayat yoğun kafa yoğun. bir yerde patlıyor insan bu kadar içine girince  _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Pts 01.01.2007 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
evet doğru biliyormuşum:) _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
dark_and_shadow

|
Tarih: Sal 02.01.2007 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
ya tamam panik biter denmez ama bi çok kişi(benim gibi) panik albümünü deniz yılmaz için aldı paniği bu yüzden dinledi yanlış mıyım ayrıca vokaline laf söylenmeyecek birisi.bas çaldı albümün prodöktörlüğünü yaptı bence çok kan kaybeder panik _________________ i love rocking my soul
i hate fucking my life |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Sal 02.01.2007 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
müzik için değil de kişi için albüm alıyosan zaten tartışılacak birşey kalmıyor dostum.
tamam deniz yılmaz' ın yeri hepimizde çok başkadır. deniz' in çaldığı yeni grup adıyla dinlendi. kim bu panik diye soranlara "deniz var ya onun yeni grubu " cevabını verdik.
ama bu sadece ilk aşamada olabilecek birşey. yan panik i tanımadan önce. ama artık tanıyoruz.
deniz panik ten ayrılsa bile hep arkalarında olacaktır. tabi panik de kurban ın.  _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
falcon-one

|
Tarih: Sal 02.01.2007 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
| demirdemir demiş ki: | doğrusun...
deniz panik' ten ayrılırsa prodüktörlüğünü yine yapabilir. bakınız: direct te çalmıor ama...
sadece deniz olmadan panik ne ki bakış açısı yanlış. |
doğru mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Sal 02.01.2007 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
ne doğru mu ben anlamamak  _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 782 Nerden: Tansiyon 12.8- Drummer
|
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Prş 04.01.2007 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
1-2 sayfa önce yazmıştım buraya. evet, aralıkta askere gitti. kısa dönem. _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Prş 04.01.2007 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
www.derggi.com/ocak.html panik röportajı.
okumayan böyle olsun _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Prş 04.01.2007 22:05 Mesaj konusu: |
|
|
About trafo
1-kurban yeniden biraraya geldi panik te devam mi?evet arkadaslar devam.su sira vokal/gitar gökhan askerde o yüzden bir süre ara vermis durumdayiz.ama kadroda herhangi bir degisiklik yok. panik myspace adresi http://www.myspace.com/panikkk 2-kurban la ilgili sorulariniz için iletisim adresi kontak@kurban.com(konser teklifkeri dahil) 3-konser tarihleri kesinlestigi zaman www.kurban.com adresinde yayinlanacak. umarim mesaj yollamadan önce buraya bakmis olursunuz aksi takdirde yetisemiyorum.tesekkürler.
DENİZ İN MYSPACE İNE YAZDIKLARI.
AYDINLATICI DEĞİL Mİ?
gözüyle görmek isteyenler için...
http://www.myspace.com/dyilmaz _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
falcon-one

|
Tarih: Prş 04.01.2007 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
| falcon-one demiş ki: | | demirdemir demiş ki: | doğrusun...
sadece deniz olmadan panik ne ki bakış açısı yanlış. |
doğru mu? |
direc-t in prodüktörlüğünü mü yapıyo ?? (deniz) |
|
| Başa dön |
|
 |
demirdemir

|
Tarih: Prş 04.01.2007 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.turkrock.com/ftopic2284.html
bilge öyle yazmış. şu anda olmasa da bir zamanlar ööle olduunu burdan bilioruz. _________________ Söz konusu müzikse gerisi teferruattır |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 05.01.2007 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
| seviyorum ben güzel grup,kaygısızca yapılan 'saçma' müzikler hoşuma gider |
|
| Başa dön |
|
 |
PaNiK Panik Davulcusu

|
Tarih: Cum 05.01.2007 4:33 Mesaj konusu: |
|
|
| demirdemir demiş ki: | About trafo
1-kurban yeniden biraraya geldi panik te devam mi?evet arkadaslar devam.su sira vokal/gitar gökhan askerde o yüzden bir süre ara vermis durumdayiz.ama kadroda herhangi bir degisiklik yok. panik myspace adresi http://www.myspace.com/panikkk 2-kurban la ilgili sorulariniz için iletisim adresi kontak@kurban.com(konser teklifkeri dahil) 3-konser tarihleri kesinlestigi zaman www.kurban.com adresinde yayinlanacak. umarim mesaj yollamadan önce buraya bakmis olursunuz aksi takdirde yetisemiyorum.tesekkürler.
DENİZ İN MYSPACE İNE YAZDIKLARI.
AYDINLATICI DEĞİL Mİ?
gözüyle görmek isteyenler için...
http://www.myspace.com/dyilmaz |
Aydınlattırdığın için teşekkürler. Tam ben aydınlatmak üzereydim. hehehe |
|
| Başa dön |
|
 |
|