Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gibson les paul gothic
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gibson les paul gothic
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Billie_Joe

MesajTarih: Sal 20.06.2006 15:35    Mesaj konusu: Gibson les paul gothic Alıntıyla Cevap Ver

arkadaslar bu gitardan kullanan anlatmak isteyen varsa cok memnun olurum almayı düşündügüm bir gitar artısı eksisi için cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

türkiyenin ilk ama tör grup destek sitesi
www.emir.grupmateryal.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaRaBaSH

MesajTarih: Sal 20.06.2006 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben 1 kere yarım saatliğine çalabildim, edindiğim izlenimse hatırladığım kadarıyla gitarın maun gövdeli bir gitara göre oldukça koyu tonlu olduğu ve neck manyetiğinin biraz güçsüz olması.
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Sal 20.06.2006 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu gitarı alıcak paran varsa git ikinci el (bulabilirsen) gibson les paul al..gibson alabileceksen goth serisi alma derim..tabi tercih meselesi...
Billie_Joe

MesajTarih: Çrş 21.06.2006 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

siyeh renkte olması için aslında belki güzeldir diye tahmin ediyorum. siyah renkte studyo varmı acaba?

türkiyenin ilk ama tör grup destek sitesi
www.emir.grupmateryal.com
Başa dön
Kont_De_La_Fere

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gothic serisi üretimden kaldırıldı diye biliyorum ben, Epiphone'larda var şu anda. LP Studio'larda da siyah renk mevcut ama ebony diye geçiyor ve Gothic'le alakası yok renk olarak. Gothic'in gerçekten karanlık bir görünüşü var mat siyah olarak ayrıca klavyeleri abanoz ve inlay olarak sadece 12. perdede ayyıldız var ufaktan:D
Ama bir ara musiciansfriend'de tekrardan görmüştüm Gibson Gothic benzeri bir seri, Gothic'in aynısı olmasa da mat siyah renk ve EMG aktif manyetikler vardı. Klavye bu sefer rosewood'du ve hiç inlay yoktu. Amerika'dan falan getirtebilme imkanınız varsa düşünebilirsiniz.
Başa dön
muoupu

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gothic kaldırıldı, Gothic II var Gibson hemde tüm modellerde (les paul, sg, explorer, v) aktif Emg manyetikli ama ben şahsen gotik tarzı sevmiyorum. Inlay yok.
Bir de Menace serisi var bu da sağı solu oyulmuş bir gothic gibi Smile 5. perdede yumruk inlayi var.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Eldrun

MesajTarih: Pzr 07.01.2007 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maple kaplama olmadığı içindir belki de boğukluk.

satılık marshall jackhammer jh1 75TL
Başa dön
Uruk_Hai

MesajTarih: Pts 08.01.2007 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muoupu demiş ki:
Gothic kaldırıldı, Gothic II var Gibson hemde tüm modellerde (les paul, sg, explorer, v) aktif Emg manyetikli ama ben şahsen gotik tarzı sevmiyorum. Inlay yok.
Bir de Menace serisi var bu da sağı solu oyulmuş bir gothic gibi Smile 5. perdede yumruk inlayi var.

Gothic II şuan üretiliyor mu resmi sitede göremedim de?
Başa dön
edaffy

MesajTarih: Pts 08.01.2007 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam arkadaşlar ben epiphone les paul goth düşünüyorum acaba bu gitar ile ilgili bilgisi olan ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirlermi almayı düşünüyorum fakat fiyat felan hiç bilmiyorum yada 2.el satan varmı? saoln
Climaxgitar

MesajTarih: Pts 08.01.2007 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yanlış hatırlamıyorsam fiyatlar 550-600 dolar civarında
Ozzfish

MesajTarih: Pts 08.01.2007 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

goth yerine alınacak bir esp eclipse 2 onu 1000lerce kez havada karada katlar sonucta biri studio
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Whiskas

MesajTarih: Pts 08.01.2007 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyatı da katlıyor yalnız Eclipse'in Laughing
Başa dön
Ozzfish

MesajTarih: Pts 08.01.2007 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hmm ozaman ltd ec1000 deluxe ile teste sokmak gerekicek Smile gene ltdnin üstün çıkacağını düşünüyorum
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sertsessiz

MesajTarih: Pts 08.01.2007 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de.

epi les paul fiyat sıralamasında goth lp100den sonra ikinci sırada, yani yurtdışı fiyatı 250$ olan bir gitar muhtemelen de başlangıç için alınıyor, pek bir şey beklemeyin yani.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
muoupu

MesajTarih: Pts 08.01.2007 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uruk_Hai demiş ki:

Gothic II şuan üretiliyor mu resmi sitede göremedim de?

sanırım üretilmiyor ama hala bulunabiliyor gothic II.
Başa dön
sertsessiz

MesajTarih: Pts 08.01.2007 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ebayde falan görmüştüm bayağı temizler vardı.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
edaffy

MesajTarih: Sal 09.01.2007 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sertsessiz başlangıç için düşünmüyorum ya ikinci gitar olarak düşünüyorum bi tanede squier var onun yanına ondan daha iyi birşey istediğim için ama saolun fiyatlar için
fender_mexico

MesajTarih: Prş 11.01.2007 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nejat goth lp alma onun yerine az bisey daha koyup üstüne standart alırsın.Kesinlikle daha fazla memnun kalacaksın Wink .
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sertsessiz

MesajTarih: Cum 12.01.2007 3:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

katılıyorum, dediğim gibi epiphone gothlar burada çok çok acaip fiyatlara satılıyor (gerçi bir tane görnüştüm en fazla 900 milyona ineriz dediler garipsedim valla) ve yurtdışından falan getirtmediğiniz sürece gerek yok bence.
Başa dön
berzerker

MesajTarih: Cum 12.01.2007 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynı başlıktan bikere açmış bir gibson-gothic sever olarak üretimden kaldırıldığını belirteyim. 2. el bulmak içinde araştırman lazım. ama ilk gothiclerde 5-7 vs perdelerde ay-yıldız figürü vardı hoş bir detaydı mazide kalan Very Happy imajına vurulmuş olmama rağmen tonu ve kalitesi hakkında aynı ölçüde başarılı olmadığı konusunda hemfikir olanlarda hiç az değil.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız