| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
dramir

|
Tarih: Prş 04.01.2007 11:00 Mesaj konusu: rock müzik yarışmaları |
|
|
| kaç tane olduğunu şaşırmış durumdayım. ayrıca nedir bu yarışma sevdası onu da anlamıyorum...bu konuda fikirlerinizi nedir |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hakikikertenkele Güven Erkin ERKAL

|
Tarih: Prş 04.01.2007 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
bu tip organizasyonlar, çeşitli üniversiteler arasında hızla yaygınlaşmaya başladı. en son geçtiğimiz günlerde kocaeli üniversitesi tarafından cover şarkı yarışması yapılmıştı... ilk olmasına rağmen oldukça başarıyla kotarıldı. (daha ilk organizasyona türkiye'nin bir çok yerinden 93 başvuru gerçekleşti)
okullar içinde eskiden "yıldız üniversiyesi - üniversiteler arası müzik yarışması" vardı... yavuz çetin ve akbaba gibi bir çok ismi bu yarışmanın sahnesinde gördüğümü hatırlıyorum. şimdilerde boaziçi ünv. "battle of the bands" aşama kaydediyor.
günümüzde "roxy müzik günleri" en oturmuş organizasyon olarak görünmekte, " nokia supersound" da henüz ikincisi gerçekleşmekle birlikte dikkat çeken yarışmalardan birisi olmayı başardı. "jack daniels music rock competition"ın ise henüz ne denli ses getirebileceği merak ediliyor.
bu tip organizasyonlara katılan gruplar için "ne bu yarışma sevdası" deyip geçmemek lazım. zira seslerini yeni duyurmaya çalışan gruplar için bu tip organizasyonlar, bir nevi "yeni sesler festivali" olma özelliğini taşıyor... bu tarz grupları bir arada bulup keşfetmeniz için, bu yarışmalar bulunmaz birar fırsattır. |
|
| Başa dön |
|
 |
dramir

|
Tarih: Prş 04.01.2007 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
| herşeyi hassasiyetle açıklamanızı çok takdir ediyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
sound666

Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 1535 Nerden: Kuyu Dibi(Üçkuyular-izmir)
|
|
| Başa dön |
|
 |
Lacey

|
Tarih: Pzr 07.01.2007 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çook seviyor ve destekLiyorum bu tür yarışmaLarı..amatör grupLarın,şarkıcıLarın önünü açıyorLar.tabii her kazananı beğenmiyorum (bkz.Dorian).ama yine de çok güzeL.
profesyoneL grupLarı dinLemek de hoş ama amatörLeri dinLemenin keyfi başka  |
|
| Başa dön |
|
 |
tribal_enjeksiyon

|
Tarih: Pzr 07.01.2007 20:39 Mesaj konusu: |
|
|
amatör ruhu yansıtan yarışmalar oldukça güzel ve yerinde.. mesela uşak amatör rock müzik festivali (yarışma değildi) oldukça hoş ve güzeldi.. küçücük bi ege kentinde yapılan bu organizasyonun ilki oldukça zevkli geçmişti.. bi çok farklı kentten gelen amatör gruplar birbirleriyle tanışıp bilgi akışı sağlamışlardır...ikinci festival ise bi kaç aksilikten dolayı ertelenmiştir ancak hala daha bi çalışma görülmemiştir.. amatör ruh farklıdır.. çok güzeldir tatlıdır.. seviorum bu yarışmaları festivalleri... devam etsin artsın.. insanlar kendilerini geliştirsin. biz dinleyenlerde keyif alsın...  _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
sorun değ |
|
| Başa dön |
|
 |
Lacey

|
Tarih: Pzr 07.01.2007 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
evet,hakLısın.
ayrıca ben de birgün bu "amatör piyasa"nın içinde buLunacağım (umarım) için,amatörLere ayrı bir yakınLık duyuyorum açıkçası bazı grupLar oLuyor ki (şu an adını anımsamıyorum),"işte ben de bu grubun vokaListi gibi oLucam birgün" gibisinden kendime örnek aLıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
tribal_enjeksiyon

|
Tarih: Pzr 07.01.2007 21:35 Mesaj konusu: |
|
|
16-17 li yaşlarda bende bu şekilde düşünüodum ancak olmadı yeteneksiz çıktım şimdi 21 yaşındayım ve sadece dinliyorum yorum yapıorum başka bişey gelmio elimden.. sanırım yapabileceğim tek şey back vokal yapmak başka bişey olmaz benden
amatörlerin hepsi iyi değil ama.. bazıları varki ileride çok para kazanayım ben diyo... ama diğerleri yaw ben müzik için doğmuşum müzik yapayım diyo... bu şekilde olması gerekio ya tabi para kazansinler yoksa nasıl yaşayıp müzik yapacaklar ama hırs olmasın gözlerinde demi _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
sorun değ |
|
| Başa dön |
|
 |
sound666

Kayıt: Mar 11, 2006 Mesajlar: 1535 Nerden: Kuyu Dibi(Üçkuyular-izmir)
|
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Sal 09.01.2007 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
o da önemli bir etken tabi
ama şunu da unutmamak lzım jon bon jovi kızları etkilemek için gitar çalmayı öğrenmeye karar vermiş ... _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 782 Nerden: Tansiyon 12.8- Drummer
|
|
| Başa dön |
|
 |
Lacey

|
Tarih: Sal 09.01.2007 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | o da önemli bir etken tabi
ama şunu da unutmamak lzım jon bon jovi kızları etkilemek için gitar çalmayı öğrenmeye karar vermiş ... |
vaay be bunu biLmiyordum ! eh,kızLarı tavLamak için başLadığı birşeyde sonu çok farkLı oLdu..binLerce seveni var  |
|
| Başa dön |
|
 |
|