Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Nem
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Nem
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
auguste

MesajTarih: Çrş 20.09.2006 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Klip ne zaman çıkacak diye soran arkadaşlar, klip yayında, bilmem farkında mısınız Smile))
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
noSurprises

MesajTarih: Pzr 01.10.2006 8:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Notu: Başlık, grup elemanları uzun zamandır girediğinden dolayı sabit kategorisinden indirilmiştir.
aysu_

MesajTarih: Prş 05.10.2006 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nem
9 Kasım Perşembe 22:00
Beyoğlu Hayal Kahvesi
Başa dön
serox

MesajTarih: Cmt 28.10.2006 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sözleri gayet hoş ama onlar gibi sert bir geçmişi olan gruptan daha farklı şeyler beklerdim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
selinty

MesajTarih: Cum 10.11.2006 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harika bir konserdi. yılgın rock soundlarının ötesindeler. garcia lorca nın şarkısı çok hoşuma gitti. sonra da inip seyircinin arasına daldılar Smile hayal kahvesine teşekkürler.. ilk defa bu kadar yakın oduk onlara. grup elemanlarını buradada aramızda görelim lütfen ama Smile
Başa dön
gitarist-gozde

MesajTarih: Çrş 03.01.2007 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Adını duydum sadece... Very Happy
chris_cornell

MesajTarih: Cum 05.01.2007 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayal kahvesi konserlerinde bende bulundum ve hakanla ilk defa bu kadar uzun muhabbet etme karsılıklı bira icme imkanı buldum... bir kez daha kendilerine hayran oldum ama ses sistemi cok ic acıcı degildi ve sahnede de kısa kaldılar. hakan bogazından rahatsız oldugu icin sabah ısıltısını ve kırılana dek bukuldum u soylemedi ama yine de eglenceliydi guzeldi. mekan bombostu neredeyse alt katta sahne onunden 20 kisi falan izledik heralde... bu grup bundan cok daha fazlasını hakediyor...
Başa dön
CulDeSuc

MesajTarih: Pts 08.01.2007 3:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle katılıyorum sana..o 20 kişiden biri olarak...bu gruba kulak verilmesi gerekiyo...çok farklı ve çok başarılılar...kendilerini alkışlıyorum...ve umarım zamanla herkez tarafından dinlenilir ve beğenilir...
Başa dön
serox

MesajTarih: Cum 12.01.2007 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sözlerimi yineliyorum. Mind Vortex'ten beri takip ettiğim bi gruptu (elemanlar olarak tabi) fakat şu anda çok farklı bir müzik tınısına hayat verdiler. Belki de iyi oldu ama geçmişlerini düşünürsek daha sert olmasını istemiyor değilim. Yaptığında çok güzel yapıyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Blackie_Lawless

MesajTarih: Pts 15.01.2007 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu grubu daha yeni keşfettiğim için üzülüyorum.daha önce de duymuştum ama ilk kez bugün dinledim.ben de serox arkadaşın aksine, umarım sertleşmezler ve bu çizgide devam ederler diyor ve yarın ilk iş albümü aramaya çıkıyorum.
Başa dön
KaRaBaSH

MesajTarih: Sal 16.01.2007 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu ekolü pek sevmiyorum. aşırı yumuşak ve "ağlar gibi" falsetto vokal kullanımı, ağır gidişli şarkılar.. aynı coldplay gibi. ya da james blunt gibi.
ama kalitesiz demek haksızlık olur. türkiye standardlarına göre gayet kaliteli. yolları açık olsun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CulDeSuc

MesajTarih: Sal 16.01.2007 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ımmm ...bi de REDD'i dinleyin bakem...bakalım onlar için ne düşüncksnz...
Başa dön
orkocuk

MesajTarih: Cum 19.01.2007 3:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çak kaliteli müzik yapıyorlar ama birebir coldplay gibiler bence...

www.myspace.com/paranoyaaa
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selinty

MesajTarih: Sal 13.02.2007 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yiğidi öldürelim ama yoğurdunu yemeyelim arkadaşlar yaa Smile ama şu ingiliz soundunu duyunca aklımıza sadece coldplay gelecek kadar kısır ve dar mıyız lütfen.. kaliteli müzik yapıyorlar işte. sıkılmadınız mı cold play cold play cold play.. sıkılmadınız mı dünya da eşi benzeri olmayan ama bizde kopyaları çok olan tiraj amaçlı yalan müziklerden? iyi şeyler yapan insanları fikren desteklemek gerekmiyor mu?
Başa dön
selinty

MesajTarih: Sal 13.02.2007 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

üstelik çok sade,dolu,alçak gönüllü ve akıllı insanlar. t.v röportajlarını izlemenizi tavsiye ederim.
Başa dön
savastavsan

MesajTarih: Pzr 19.08.2007 8:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nem'in son video klibi izlediniz mi?
KIRILANA DEK BÜKÜLDÜM
http://www.youtube.com/watch?v=lnnIRo6FRIY

cok cok guzel ...gercekten inanilmazsiniz nem!
Başa dön
savastavsan

MesajTarih: Pzr 19.08.2007 8:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haber www.myspace.com/nemtr 'den takip edebilirsiniz..
Başa dön
nem-online

MesajTarih: Pzr 19.08.2007 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar merhaba.
Dile getirdiğiniz tüm düşünceleriniz için teşekkürler etmek istedim. 3. videomuzu "kırılana dek büküldüm" şarkımıza çektik ve şimdilerde müzik kanallarında. Güneşte yalnız albümü için son video "siyah martılar" olacak ve onun da çekimlerine başladık. Bir taraftan da kayıtları devam eden 6 şarkılık EP yolda.. Diğer gelişmelerden de sizleri zaman zaman haberdar edeceğim.. sevgiler nem'den Smile (kvnç)
Başa dön
nem-online

MesajTarih: Pzr 19.08.2007 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni video,kırılana dek büküldüm.. http://www.youtube.com/watch?v=lnnIRo6FRIY
Başa dön
hhande

MesajTarih: Pzr 19.08.2007 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni klibi çok beğendim tıpkı diğerleri gibi. O gruba mı bu gruba mı benzediğiniz beni hiç ilgilendirmiyor. Dinlediğim şarkılardan çok keyif alıyorum. Doğru düzgün insana birşeyler anlatan, hissettiren sözler ve müzik, daha ne olsun. Sevgilerrr
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız