Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kenan Doğulu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kenan Doğulu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lamb

MesajTarih: Cum 12.01.2007 1:28    Mesaj konusu: Because We Must Alıntıyla Cevap Ver

"Morrissey Kenan Doğulu’ya karşı"

Benim desteğim tabi ki Morrissey'e Smile

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6244153.stm
http://habermen.com/detay/?msec=Kültür%20Sanat&ssec=kultursanat&isec=9243
(Morrissey in talks for Eurovision
Morrissey's hits include Girlfriend in a Coma and Suedehead
Morrissey performing Former Smiths singer Morrissey could represent the UK at the 2007 Eurovision Song Contest, the BBC has confirmed. )
www.britrocktr.com > Brit, Indie, Alternative, Post Punk, Punk Rock, Synthpop, Krautrock, New Wave, Progressive, Industrial, Psychedelic, Trip Hop, Drum&Bass, Electronic, Lo-Fi, Downtempo, Ambient, Chill Out, Psychill, World, New Age, Ethnic, Jazz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
silent_guitar

MesajTarih: Cmt 13.01.2007 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EvLiYa_sena_ demiş ki:
bi kaç breakdanscı alıp yanına hoppidi hoppidi die sarkı söyleyen bi kenan dogulu görmek beni acayip derecede düşündürdü

Klibin senaryosunu yazan, klibi çeken Kenan Doğulu değil, ki oturup düşünüyorsun. Plak şirketi parayı vermiş, klibi hazırlatmış, "Yok, ben dans etmem bu breakdansçılarıyla..." mı diyeceksin? Üstelik klip "son yıllarda Türkiye'de yapılmış en iyi kliplerden biri" olarak seçilmişken, bunları okumak üzücü.

Sevgiler...
EvLiYa_sena_

MesajTarih: Cmt 13.01.2007 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim bahsettigim sey bu deil yanlıs anlama ben kenan dogulu breakdanscıyla klip cekmesin demiyorum birincisi kenan dogulu pop müzik yapıyor hip hop deil ikincisi sarkının sözleri breakdansı hoppidi hoppididen ibaret gibi göstermiş kenan hoppidi diyo breakdanscılar dans ediyor sen begenmiş olabilirsin ama ben breakdans gibi cok ugras gerektiren bi dans türünün bu sekilde gösterilmesinden hoslanmadım klip güzel olabilir müzik ve sözlerle uymadıgını düşünüyorum, benim fikrim!!!
panik_431

MesajTarih: Cmt 13.01.2007 16:19    Mesaj konusu: Re: Because We Must Alıntıyla Cevap Ver

lamb demiş ki:
"Morrissey Kenan Doğulu’ya karşı"

Benim desteğim tabi ki Morrissey'e Smile

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6244153.stm
http://habermen.com/detay/?msec=Kültür%20Sanat&ssec=kultursanat&isec=9243
(Morrissey in talks for Eurovision
Morrissey's hits include Girlfriend in a Coma and Suedehead
Morrissey performing Former Smiths singer Morrissey could represent the UK at the 2007 Eurovision Song Contest, the BBC has confirmed. )

benim'de ve kenan bana göre şimdiden kaybetti.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cansin

MesajTarih: Cmt 13.01.2007 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fena değil ama yeni çıkardığı işleri beğenmiyorum.çakkıdı falan...sırf şarkı tutsun diye neler yapılabileceğini gösteren bir şarkıdır bence bu.eurovision da hiç şansı yok bence.millet him dururken kenan doğuluya mı oy verecek?komik yaa.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Pzr 14.01.2007 0:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EvLiYa_sena_ demiş ki:
benim bahsettigim sey bu deil yanlıs anlama ben kenan dogulu breakdanscıyla klip cekmesin demiyorum birincisi kenan dogulu pop müzik yapıyor hip hop deil ikincisi sarkının sözleri breakdansı hoppidi hoppididen ibaret gibi göstermiş kenan hoppidi diyo breakdanscılar dans ediyor sen begenmiş olabilirsin ama ben breakdans gibi cok ugras gerektiren bi dans türünün bu sekilde gösterilmesinden hoslanmadım klip güzel olabilir müzik ve sözlerle uymadıgını düşünüyorum, benim fikrim!!!

O zaman tamam, buna ben de hak veririm. Yani klipteki dansların parçaya bir beden büyük geldiği doğrudur. Çoğu yerde ritim ve sözlerle tutmayan danslar var gerçekten de. Ama ben yine de Kenan Doğulu'nun son albümü ve "Çakkıdı" klibiyle güzel işler çıkardığını düşünüyor ve Türkiye'de yeni bir şeyler deniyor olmasını takdir ediyorum.

Sevgiler...
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

MesajTarih: Pzr 14.01.2007 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

silent_guitar demiş ki:
EvLiYa_sena_ demiş ki:

O zaman tamam, buna ben de hak veririm. Yani klipteki dansların parçaya bir beden büyük geldiği doğrudur. Çoğu yerde ritim ve sözlerle tutmayan danslar var gerçekten de. Ama ben yine de Kenan Doğulu'nun son albümü ve "Çakkıdı" klibiyle güzel işler çıkardığını düşünüyor ve Türkiye'de yeni bir şeyler deniyor olmasını takdir ediyorum.

Sevgiler...

Sayin ''silent_guitar'' senle her nekadarda gecmisde atıssakda senin yorumlarının icindeki acıklıga ve kişiye anlatım tarzına baılıyorum Rolling Eyes
silent_guitar

MesajTarih: Pzr 14.01.2007 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim sevgili DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN, forum ve benzeri sanal ortamlarda, özellikle bilgi paylaşımının söz konusu olduğu yerlerde açıklık önemlidir, değil mi? Çünkü sanal ortamda ses tonu veya mimik gibi söylediğini vurgulacak öğeler olmadığından her an yanlış anlaşılmalar ya da zıt düşmeler yaşanabilir. Bu noktada açıklık en önemli husus. Wink Anlatım tarzı da filoloji eğitimimden kaynaklı olsa gerek. Razz Yine teşekkür ederim düşüncelerin için, ben konuyu daha fazla dağıtmayayım. Cool

Sevgiler...
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN

MesajTarih: Pzr 14.01.2007 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki seni hep bu forumda görmek isteriz. efem

Coi..
SiPASTiK

MesajTarih: Pzr 14.01.2007 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tam kendi tarzıı yaratmak üzereyken ekonomik kaygılar yüzünden pop müziğe kaymayı tercih etti/kaymak zorunda kaldı.Müziğinin kalitesine bir lafım yok,saygı duyarım.
EmilioDeCarro

MesajTarih: Pzr 14.01.2007 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eurovision da neler yapabileceğini çok merak ediyorum gerçi şu yarışmayıda milli kaygı yapmak anlamsız ama küçük şeylerden mutluluk duyabiliyoruz ama şuda bir gerçek lordinin kurduğu tahtı kenan doğulu nekadar sarsabilir oda ayrı bir soru
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
amy_gizz

MesajTarih: Çrş 24.01.2007 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

acıkcası bende neler yapacagını sizler kadar merak ediyorum ama sertab erenerden sonrakilerden daha ii olacagını umuyorum...
tsunami

MesajTarih: Prş 25.01.2007 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adam yenilik yapıyor bence hep aynı gitmerk istemiyor ve sadece çakkıdı biraz farklı formatta olmuş diğer şarkıları eskisi gibi yani bi değişiklik olmuş renk gelmiş bence bide bu çakkıdının ingilizcesinide bi hiphop grubu gayet başarılı bi soundla yapmış...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
enable
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 26.01.2007 4:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cansin demiş ki:
fena değil ama yeni çıkardığı işleri beğenmiyorum.çakkıdı falan...sırf şarkı tutsun diye neler yapılabileceğini gösteren bir şarkıdır bence bu.eurovision da hiç şansı yok bence.millet him dururken kenan doğuluya mı oy verecek?komik yaa.

şimdi şöyle diyim bazı arkadaşların haberi yok ya da başka şeyler de olabilir

kenan doğulu ve ozan doğulu himden çoooook çooook daha üstün kalitede müzisyenlerdir ve geçmişleri çoook daha eskilere dayanır ...
siz pek canlı seyretmemişsiniz kenanla ozanı hey yavrum hey diyorum...
ozan ve kenan doğuludaki birikimi tahmin bile edemezsin sen zira himle karşılaştırmandan belli
ha tabi him daha meşur durfalan.. erevizyonu alır almaz o ayrı konudur da .... karşılaştırmak bile saçma himle onla bunla

son dönem ticari kaygılarla yaptığı yanlışlar vardır ama bunu artık herkes yaptığı için kızmıyorum ben şahsen

başarılar diliyorum kendisine
Başa dön
ozgun1907

MesajTarih: Pts 29.01.2007 7:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çakkıdı bir dans şarkısı ve albümdeki en çok tutmuş olan parça.. ve bence gayet güzel..Kenan Doğulu'nun da mı ticari kaygısı olacak artık yuh be kardeşim..Bir otelin kral dairesinde kalmak için birbiriyle kapışmıyorlar mı bu insanlar Razz Smile

Şaka bir yana son albümü bence çok güzel..Kaliteli pop dinlemek isteyen insanın alıp dinlemesi gereken bir albüm..Çakkıdı'nın klibi de bence güzel..Himle Kenan Doğulu'yu karşılarştırmak ya da Kenan Doğulu ile Him i karşılaştırmak elmayla armutu yarıştırmaya benzer..Bu yüzden yarışmaları çok sevemiyorum Smile

http://51promil.anatolianrock.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
schaTzi

MesajTarih: Çrş 31.01.2007 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajınız silinmiştir.Tamamı kalın harfle yazmak kurallara aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silent_guitar

MesajTarih: Prş 01.02.2007 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

schaTzi demiş ki:
metal müziklemi uğrasıyormus? bunu bende hiç duymamıstım Smile nekadr tarzım olmasada kendi alanında ii bi sanatçı diyebilirim Wink

silent_guitar demiş ki:
Ayrıca Kenan Doğulu'nun eskiden metal müzikle uğraştığını biliyor muydunuz?

anarchist demiş ki:
Ben vereyim bilgiyi Very Happy Kendisi öğrencilik yıllarında bir death metal grubunda brutal vokal yapıyormuş. Ben de bir kaydı dahi vardı ancak format atmak zorunda kalınca kurtaramadım.

Sevgiler...
_aden_

MesajTarih: Prş 01.02.2007 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

piyasada ki çoğu adamdan iyi ve slow şarkıları baya güzel (:
bakalım bizi nasıl temsil edecek merak konusu (((:
Başa dön
Hot_KoRn

MesajTarih: Cmt 03.02.2007 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kazansa da kaybetse de destekliyoruz.
Başa dön
mahmuterkek

MesajTarih: Pzr 04.02.2007 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

son albümü Festival gerçekten çok güzel ve kaliteli bir albüm
bu albüme gerçekten çok emek vermiş Kenan
albümdei Yüzsüz yürek parçası 2-3 albüm öncesine kadar ellerindeymiş ancak daha güzel bir müzik bulmak için epey bir beklemeye almışlar
Eurovision konusundada bizi en güzel biçimde temsil edeceğine inanıyorum Kenan'ın
şimdiden abisiyle güzel bişiler yapıolardır Wink
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız