| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
auguste

|
Tarih: Çrş 20.09.2006 15:10 Mesaj konusu: |
|
|
Klip ne zaman çıkacak diye soran arkadaşlar, klip yayında, bilmem farkında mısınız )) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Pzr 01.10.2006 8:56 Mesaj konusu: |
|
|
Yönetici Notu: Başlık, grup elemanları uzun zamandır girediğinden dolayı sabit kategorisinden indirilmiştir. _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Prş 05.10.2006 17:50 Mesaj konusu: |
|
|
Nem
9 Kasım Perşembe 22:00
Beyoğlu Hayal Kahvesi |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cmt 28.10.2006 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Sözleri gayet hoş ama onlar gibi sert bir geçmişi olan gruptan daha farklı şeyler beklerdim. _________________
| James LaBrie demiş ki: | | Yeah I'm not such a good singer so that Iron Maiden offerred me to join but chosing to stay was a decision of my mind and my heart. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
selinty

|
Tarih: Cum 10.11.2006 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
harika bir konserdi. yılgın rock soundlarının ötesindeler. garcia lorca nın şarkısı çok hoşuma gitti. sonra da inip seyircinin arasına daldılar hayal kahvesine teşekkürler.. ilk defa bu kadar yakın oduk onlara. grup elemanlarını buradada aramızda görelim lütfen ama  |
|
| Başa dön |
|
 |
gitarist-gozde

|
Tarih: Çrş 03.01.2007 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
Adını duydum sadece...  _________________ SoRMa BiR KeZ OLSuN SeN ANLa!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
chris_cornell

|
Tarih: Cum 05.01.2007 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
| hayal kahvesi konserlerinde bende bulundum ve hakanla ilk defa bu kadar uzun muhabbet etme karsılıklı bira icme imkanı buldum... bir kez daha kendilerine hayran oldum ama ses sistemi cok ic acıcı degildi ve sahnede de kısa kaldılar. hakan bogazından rahatsız oldugu icin sabah ısıltısını ve kırılana dek bukuldum u soylemedi ama yine de eglenceliydi guzeldi. mekan bombostu neredeyse alt katta sahne onunden 20 kisi falan izledik heralde... bu grup bundan cok daha fazlasını hakediyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
CulDeSuc

|
Tarih: Pts 08.01.2007 3:44 Mesaj konusu: |
|
|
| kesinlikle katılıyorum sana..o 20 kişiden biri olarak...bu gruba kulak verilmesi gerekiyo...çok farklı ve çok başarılılar...kendilerini alkışlıyorum...ve umarım zamanla herkez tarafından dinlenilir ve beğenilir... |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Cum 12.01.2007 22:54 Mesaj konusu: |
|
|
Sözlerimi yineliyorum. Mind Vortex'ten beri takip ettiğim bi gruptu (elemanlar olarak tabi) fakat şu anda çok farklı bir müzik tınısına hayat verdiler. Belki de iyi oldu ama geçmişlerini düşünürsek daha sert olmasını istemiyor değilim. Yaptığında çok güzel yapıyor. _________________
| James LaBrie demiş ki: | | Yeah I'm not such a good singer so that Iron Maiden offerred me to join but chosing to stay was a decision of my mind and my heart. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
Blackie_Lawless

|
Tarih: Pts 15.01.2007 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
| bu grubu daha yeni keşfettiğim için üzülüyorum.daha önce de duymuştum ama ilk kez bugün dinledim.ben de serox arkadaşın aksine, umarım sertleşmezler ve bu çizgide devam ederler diyor ve yarın ilk iş albümü aramaya çıkıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
KaRaBaSH

|
Tarih: Sal 16.01.2007 2:25 Mesaj konusu: |
|
|
bu ekolü pek sevmiyorum. aşırı yumuşak ve "ağlar gibi" falsetto vokal kullanımı, ağır gidişli şarkılar.. aynı coldplay gibi. ya da james blunt gibi.
ama kalitesiz demek haksızlık olur. türkiye standardlarına göre gayet kaliteli. yolları açık olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
CulDeSuc

|
Tarih: Sal 16.01.2007 14:23 Mesaj konusu: |
|
|
| ımmm ...bi de REDD'i dinleyin bakem...bakalım onlar için ne düşüncksnz... |
|
| Başa dön |
|
 |
orkocuk

Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 196 Nerden: sivas adana mersin
|
Tarih: Cum 19.01.2007 3:18 Mesaj konusu: |
|
|
çak kaliteli müzik yapıyorlar ama birebir coldplay gibiler bence... _________________ bana diploma vermeyecek unıversıtenın alnını karışlarım ulen!
www.myspace.com/paranoyaaa |
|
| Başa dön |
|
 |
selinty

|
Tarih: Sal 13.02.2007 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
yiğidi öldürelim ama yoğurdunu yemeyelim arkadaşlar yaa ama şu ingiliz soundunu duyunca aklımıza sadece coldplay gelecek kadar kısır ve dar mıyız lütfen.. kaliteli müzik yapıyorlar işte. sıkılmadınız mı cold play cold play cold play.. sıkılmadınız mı dünya da eşi benzeri olmayan ama bizde kopyaları çok olan tiraj amaçlı yalan müziklerden? iyi şeyler yapan insanları fikren desteklemek gerekmiyor mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
selinty

|
Tarih: Sal 13.02.2007 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
| üstelik çok sade,dolu,alçak gönüllü ve akıllı insanlar. t.v röportajlarını izlemenizi tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
savastavsan

|
|
| Başa dön |
|
 |
savastavsan

|
|
| Başa dön |
|
 |
nem-online

|
Tarih: Pzr 19.08.2007 17:15 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar merhaba.
Dile getirdiğiniz tüm düşünceleriniz için teşekkürler etmek istedim. 3. videomuzu "kırılana dek büküldüm" şarkımıza çektik ve şimdilerde müzik kanallarında. Güneşte yalnız albümü için son video "siyah martılar" olacak ve onun da çekimlerine başladık. Bir taraftan da kayıtları devam eden 6 şarkılık EP yolda.. Diğer gelişmelerden de sizleri zaman zaman haberdar edeceğim.. sevgiler nem'den (kvnç) |
|
| Başa dön |
|
 |
nem-online

|
|
| Başa dön |
|
 |
hhande

|
Tarih: Pzr 19.08.2007 19:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Yeni klibi çok beğendim tıpkı diğerleri gibi. O gruba mı bu gruba mı benzediğiniz beni hiç ilgilendirmiyor. Dinlediğim şarkılardan çok keyif alıyorum. Doğru düzgün insana birşeyler anlatan, hissettiren sözler ve müzik, daha ne olsun. Sevgilerrr |
|
| Başa dön |
|
 |
|