| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
auroboros

|
Tarih: Sal 26.04.2005 22:39 Mesaj konusu: DoRock |
|
|
Taksimde eski Alman Bira evinin yerinde, Caravan in videoclip gösterimi yapanla birlikte bütün elemanlarinin toplanip açtiklari mekan. 80 ler Rock/metal çalinan hatta gösteriliyo ve caravana göre daha temiz. Bira 3YTL. Normalde yayin 20:00 da baslio, fekat bikaçkere gittiimde milleti maç seyrederken yakaladim.
http://www.taksim.com/?islem=mekan&g=980 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
filthy Forum Yöneticisi

|
Tarih: Çrş 27.04.2005 11:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Üst katında Digiturk yayını oluyor genelde. Amerikan barlarını andıran bir havası var. Girişte bir motosiklet asılı, gayet güzel:) Haftada yaklaşık 4 gün farklı gruplar sahne alıyor. Üst kattaki digiturk olayı hoşuma gitmedi benim. WC'ye giderken orada oturup maç izleyen bir adamın "vur ulan topa, vur...ah ayağın kırılsın senin " demesi garibime gidiyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
immortalsoul

|
Tarih: Sal 26.07.2005 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
evet güzel mekan eski caravan calışanlarının yeni adresi ve takılanların cumartesi geceleri murder kings cıkıyor saglam cover larıyla herkesi coşturuyor bende gidilesi bir mekan .. tavziye ederim.. bircok konserlerede ev sahipliği yapmış bir mekan. yapıyorda. _________________ www.yuxexes.org webzine açılmıştır.. |
|
| Başa dön |
|
 |
unipol

Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 155 Nerden: İstanbul/Sarıyer
|
Tarih: Pzr 31.12.2006 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
Çok süper bir yer,şiddetle tavsiye ediyorum. _________________ Rock;olduğun yerde kafa sallamak değil,olduğun yeri sallamaktır.... |
|
| Başa dön |
|
 |
txblast

|
Tarih: Pts 01.01.2007 4:26 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
txblast

|
Tarih: Pts 01.01.2007 4:27 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Çrş 03.01.2007 10:33 Mesaj konusu: |
|
|
Alman Biraevi'nin yerine açılarak tek bira içmeyi sevdiğim yerin tarih sahnesine gömülmesini sağlayan mekan. _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
serbo

|
Tarih: Çrş 17.01.2007 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
dorock süperr yaww yeşilcam sokağının en güzell barı  _________________ kaantagozefan yım ülen =) |
|
| Başa dön |
|
 |
pentagramurat

|
|
| Başa dön |
|
 |
Restless_And_Wild

|
Tarih: Cum 19.01.2007 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
yeri gerçekten güzel ama içerde çalınan müzikler çok iyi değil.ilk açıldığında daha heavy ağırlıklı müzik çalınıyordu.birde ne zaman gitsem hep aynı parçalar.bence artık dorocktakilerin klasik repertuar olayından kurtulmaları gerekir.yeri çok güzel özellikle sandalyeler varken dışarda oturmak çok keyifliydi.yinede taksimin en iyisi diyebilirim _________________ I'm a madman ,living in an animal house !
www.myspace.com/rockbang |
|
| Başa dön |
|
 |
war_god

|
Tarih: Pts 22.01.2007 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
10 numara bi yer bence. _________________ <div>Delirmek Elde Değil DELİREMİYORUM...</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
gallagher

|
Tarih: Prş 01.02.2007 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
dorock karavandan sonra gelen az sayıda oldschool metalci mekanlarindan birisidir ve tam bir metal bardir. _________________ Madferit 4eva...
http://eventful.com/demand/D0-001-000394286-7 |
|
| Başa dön |
|
 |
Purgatory Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 02.02.2007 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
Hiç de öyle değil.. Artık değil..
Eskiden Anthrax'ların, Testament'lerin eşliğinde eğlendiğimiz DoRock'ta, şimdilerde Kylie Minogue filan moda oldu ne yazık ki..
Eh; bize de eski güzel günler için teşekkür ederek bohçamızı toplayarak uzaklaşmak ve bar programı harici, konserlerden konserlere uğramak düşüyor..
Ne mutlu yeni halini sevenlere! : )
Orayı seven eğlenir çünkü.. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
http://www.deliriyum.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 02.02.2007 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
Murder King ve Solid'in SinCity'e geçmesiye derin yara aldıklarını düşünüyorum.Murder King özellikle,mükemmel bir performans gösteriyordu. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 02.02.2007 0:38 Mesaj konusu: |
|
|
Murder King tabii ki muhteşemdi, neredeyse kusursuzdu. Ama ne acıdır ki; bahsettiğim Kylie Minogue'u çalan da onların ta kendisiydi. Resmen "çizgisinden uzaklaşan herhangi bir grubun hızlandırılmış vakasını" yaşadık Murder King ile, 2 sene kadar içerisinde..
Özgür kendi barını satın aldıktan sonra tabii ki doğaldır orada çalması. Ama asıl kayıplar silsilesi zaten Fırat'ın yurt dışına gitmesi ile başladı bence. Yabancılar da dahil olmak üzere, canlı izlediğim en önemli konser/performans gitaristlerinden biridir. Gitaristlik de saniyede bilmem kaç nota basmak veya herhangi bir şarkının solosunu kusursuz atmak değildir; doğaçlama yeteneğin, çektiğin ton, hepsi dahil..
Her konserde aynı mükemmel tonlar ile ziyafet yaşatırdı bize hem görsel hem de işitsel olarak..
Belki de ne hissediyorlarsa onu çalıyorlardır artık, Murder King için söylüyorum.. Sonuçta yine tıka basa dolduruyorlardı mekanı, sorun yok onlar için.. Sin City'yi de yeni haliyle 24'ündeki Dawnfall ve Silent Disaster konserinde göreceğiz, konserler için pek ideal bir mekan değildi Rock Star iken, şimdi baya bir ilerleme varmış.. Baya hem de..
Solid'i ise oldum olası sevemedim ben.. O temponun arasına sokulan bir dinginlik periyodu gibiydi; üst üste smaçlar vuran takımın koçunun mola istemesi gibiydi.. Hava almak ile geçen bir yarım saat demekti bizim için..
Şimdilerde haftasonu programları nasıl yürüyor bilmiyorum, geçen cumartesi oradaydım gerçi ve bu cumartesi de orada olacağım, Heavy ağırlıklı çalan bir grup vardı.. Exodus konserinden sonra uğrayıp izlemiştik, boş masalara söylemelerine rağmen müziğe saygıları ve eğlenmeleri dikkatimi çekmişti, cumartesi de bir o kadar sağlamlardı.. Uzun zamandır duymadığımız bir Wild Child izledik.. Savatage yorumları da biraz gelişti mi tamamdır. Heavy severler o grubun performansına tutulabilir yakın zamanda.
Ha ama Do-Rock'ın kaybolmayan çok önemli bir özelliği şudur ki; bence şu anda Taksim civarında amatör grup konserleri için 1 numaralı mekandır.. Her ne kadar tadilatın ardından ses sisteminde ve tonmaisterda sorunlar yaşansa da; her ne kadar bu yeni haliyle içeride eskisi gibi özgür hissedemesem de, amatör grup konserleri için ideal bir mekan; bu cumartesi de eğlenceli geçecek. _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 02.02.2007 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Purgatory demiş ki: | | Murder King tabii ki muhteşemdi, neredeyse kusursuzdu. Ama ne acıdır ki; bahsettiğim Kylie Minogue'u çalan da onların ta kendisiydi. Resmen "çizgisinden uzaklaşan herhangi bir grubun hızlandırılmış vakasını" yaşadık Murder King ile, 2 sene kadar içerisinde.. |
Bak bunu bilmiyordum.
Ben DoRock'a aşırı gitmedim şu ana kadar,sonuçta Ankaralıyım,İstanbul'a ayda yılda bir uğrayınca giderdim,ki Murder King'e her gittiğimizde çokta sağlam şarkılar çalmışlardı.Eğer dediğin durum varsa,kötü tabii... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 02.02.2007 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Başka Ankaralı'lar da var öyle arada sırada İstanbul'a uğradıklarında Murder King'e gelen, iyi zamanlarına denk gelmişti, hatırlar onlar hala..  _________________ Kramerica Industries gonna get all of you!..
|
| Başa dön |
|
 |
gallagher

|
|
| Başa dön |
|
 |
serenity_erica

|
Tarih: Cmt 10.02.2007 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Kesinlikle Karavanın eline su dökemez hem mekan olarak hem kalite olarak bir sürü abuk subuk rocktan anlamayan kalitesiz tiplerin (istisnalar kaideyi bozmaz) olduğu bir yer. |
|
| Başa dön |
|
 |
dennischambers Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jun 17, 2006 Mesajlar: 922 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pzr 11.02.2007 6:33 Mesaj konusu: |
|
|
| dennischambers demiş ki: | | Alman Biraevi'nin yerine açılarak tek bira içmeyi sevdiğim yerin tarih sahnesine gömülmesini sağlayan mekan. |
demişim vakti zamanında ona ekleme yapmak istedim
Gittim gördüm içtim içtiğimden zevk almadim dükkanın önündeki ufak bir calışma dan dolayı öncesinde elektrik yokken bütün konuşmalara tanık olduğun gelenlerin kafa cekip cekip yüksek sesle konuştuğu hedele hödele metalci yuvası intibası uyandı üzerimde, lakin elektrikler gelince anladım Yüxexes konuşmak gerekiyormuş orada cidden, ama genede beğenime gitmedi bir 50cl cek ve kaç ortamdan aynen böyle, ha bu arada bistroların sandalyeleride çok rahatsız oturasını getirtmiyor insana...
Ah be Alaman Biraevim benim sen nerdesin, ben nerdeyim... _________________ www.istanblues.org
Turkiye'de ilk ve tek blues platformu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|