Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - DoRock
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

DoRock
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
auroboros

MesajTarih: Sal 26.04.2005 22:39    Mesaj konusu: DoRock Alıntıyla Cevap Ver

Taksimde eski Alman Bira evinin yerinde, Caravan in videoclip gösterimi yapanla birlikte bütün elemanlarinin toplanip açtiklari mekan. 80 ler Rock/metal çalinan hatta gösteriliyo ve caravana göre daha temiz. Bira 3YTL. Normalde yayin 20:00 da baslio, fekat bikaçkere gittiimde milleti maç seyrederken yakaladim.

http://www.taksim.com/?islem=mekan&g=980
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
filthy
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Çrş 27.04.2005 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Üst katında Digiturk yayını oluyor genelde. Amerikan barlarını andıran bir havası var. Girişte bir motosiklet asılı, gayet güzel:) Haftada yaklaşık 4 gün farklı gruplar sahne alıyor. Üst kattaki digiturk olayı hoşuma gitmedi benim. WC'ye giderken orada oturup maç izleyen bir adamın "vur ulan topa, vur...ah ayağın kırılsın senin " demesi garibime gidiyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
immortalsoul

MesajTarih: Sal 26.07.2005 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet güzel mekan eski caravan calışanlarının yeni adresi ve takılanların cumartesi geceleri murder kings cıkıyor saglam cover larıyla herkesi coşturuyor bende gidilesi bir mekan .. tavziye ederim.. bircok konserlerede ev sahipliği yapmış bir mekan. yapıyorda.
unipol

MesajTarih: Pzr 31.12.2006 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok süper bir yer,şiddetle tavsiye ediyorum.
txblast

MesajTarih: Pts 01.01.2007 4:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
txblast

MesajTarih: Pts 01.01.2007 4:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
dennischambers
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 03.01.2007 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alman Biraevi'nin yerine açılarak tek bira içmeyi sevdiğim yerin tarih sahnesine gömülmesini sağlayan mekan.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serbo

MesajTarih: Çrş 17.01.2007 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dorock süperr yaww Very Happy yeşilcam sokağının en güzell barı Very Happy
pentagramurat

MesajTarih: Çrş 17.01.2007 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oldu olacak Caravan,Catharsis,Matrock,Mojo,Bronx... başlığı falan da açsaydınız?...
Restless_And_Wild

MesajTarih: Cum 19.01.2007 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeri gerçekten güzel ama içerde çalınan müzikler çok iyi değil.ilk açıldığında daha heavy ağırlıklı müzik çalınıyordu.birde ne zaman gitsem hep aynı parçalar.bence artık dorocktakilerin klasik repertuar olayından kurtulmaları gerekir.yeri çok güzel özellikle sandalyeler varken dışarda oturmak çok keyifliydi.yinede taksimin en iyisi diyebilirim

www.myspace.com/rockbang
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
war_god

MesajTarih: Pts 22.01.2007 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

10 numara bi yer bence.
gallagher

MesajTarih: Prş 01.02.2007 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dorock karavandan sonra gelen az sayıda oldschool metalci mekanlarindan birisidir ve tam bir metal bardir.
Purgatory

MesajTarih: Cum 02.02.2007 0:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hiç de öyle değil.. Artık değil..

Eskiden Anthrax'ların, Testament'lerin eşliğinde eğlendiğimiz DoRock'ta, şimdilerde Kylie Minogue filan moda oldu ne yazık ki..

Eh; bize de eski güzel günler için teşekkür ederek bohçamızı toplayarak uzaklaşmak ve bar programı harici, konserlerden konserlere uğramak düşüyor..

Ne mutlu yeni halini sevenlere! : )

Orayı seven eğlenir çünkü..

http://www.deliriyum.com/
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Cum 02.02.2007 0:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Murder King ve Solid'in SinCity'e geçmesiye derin yara aldıklarını düşünüyorum.Murder King özellikle,mükemmel bir performans gösteriyordu.
Purgatory

MesajTarih: Cum 02.02.2007 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Murder King tabii ki muhteşemdi, neredeyse kusursuzdu. Ama ne acıdır ki; bahsettiğim Kylie Minogue'u çalan da onların ta kendisiydi. Resmen "çizgisinden uzaklaşan herhangi bir grubun hızlandırılmış vakasını" yaşadık Murder King ile, 2 sene kadar içerisinde..

Özgür kendi barını satın aldıktan sonra tabii ki doğaldır orada çalması. Ama asıl kayıplar silsilesi zaten Fırat'ın yurt dışına gitmesi ile başladı bence. Yabancılar da dahil olmak üzere, canlı izlediğim en önemli konser/performans gitaristlerinden biridir. Gitaristlik de saniyede bilmem kaç nota basmak veya herhangi bir şarkının solosunu kusursuz atmak değildir; doğaçlama yeteneğin, çektiğin ton, hepsi dahil..

Her konserde aynı mükemmel tonlar ile ziyafet yaşatırdı bize hem görsel hem de işitsel olarak..

Belki de ne hissediyorlarsa onu çalıyorlardır artık, Murder King için söylüyorum.. Sonuçta yine tıka basa dolduruyorlardı mekanı, sorun yok onlar için.. Sin City'yi de yeni haliyle 24'ündeki Dawnfall ve Silent Disaster konserinde göreceğiz, konserler için pek ideal bir mekan değildi Rock Star iken, şimdi baya bir ilerleme varmış.. Baya hem de..

Solid'i ise oldum olası sevemedim ben.. O temponun arasına sokulan bir dinginlik periyodu gibiydi; üst üste smaçlar vuran takımın koçunun mola istemesi gibiydi.. Hava almak ile geçen bir yarım saat demekti bizim için..

Şimdilerde haftasonu programları nasıl yürüyor bilmiyorum, geçen cumartesi oradaydım gerçi ve bu cumartesi de orada olacağım, Heavy ağırlıklı çalan bir grup vardı.. Exodus konserinden sonra uğrayıp izlemiştik, boş masalara söylemelerine rağmen müziğe saygıları ve eğlenmeleri dikkatimi çekmişti, cumartesi de bir o kadar sağlamlardı.. Uzun zamandır duymadığımız bir Wild Child izledik.. Savatage yorumları da biraz gelişti mi tamamdır. Heavy severler o grubun performansına tutulabilir yakın zamanda.

Ha ama Do-Rock'ın kaybolmayan çok önemli bir özelliği şudur ki; bence şu anda Taksim civarında amatör grup konserleri için 1 numaralı mekandır.. Her ne kadar tadilatın ardından ses sisteminde ve tonmaisterda sorunlar yaşansa da; her ne kadar bu yeni haliyle içeride eskisi gibi özgür hissedemesem de, amatör grup konserleri için ideal bir mekan; bu cumartesi de eğlenceli geçecek.

Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Cum 02.02.2007 0:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Purgatory demiş ki:
Murder King tabii ki muhteşemdi, neredeyse kusursuzdu. Ama ne acıdır ki; bahsettiğim Kylie Minogue'u çalan da onların ta kendisiydi. Resmen "çizgisinden uzaklaşan herhangi bir grubun hızlandırılmış vakasını" yaşadık Murder King ile, 2 sene kadar içerisinde..

Bak bunu bilmiyordum. Shocked Confused Shocked Confused

Ben DoRock'a aşırı gitmedim şu ana kadar,sonuçta Ankaralıyım,İstanbul'a ayda yılda bir uğrayınca giderdim,ki Murder King'e her gittiğimizde çokta sağlam şarkılar çalmışlardı.Eğer dediğin durum varsa,kötü tabii...
Purgatory

MesajTarih: Cum 02.02.2007 0:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başka Ankaralı'lar da var öyle arada sırada İstanbul'a uğradıklarında Murder King'e gelen, iyi zamanlarına denk gelmişti, hatırlar onlar hala.. Very Happy

Başa dön
gallagher

MesajTarih: Cum 02.02.2007 1:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kylie ye hiç denk gelmedim ama öyleyse çok kötü...
serenity_erica

MesajTarih: Cmt 10.02.2007 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kesinlikle Karavanın eline su dökemez hem mekan olarak hem kalite olarak bir sürü abuk subuk rocktan anlamayan kalitesiz tiplerin (istisnalar kaideyi bozmaz) olduğu bir yer.
Başa dön
dennischambers

MesajTarih: Pzr 11.02.2007 6:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dennischambers demiş ki:
Alman Biraevi'nin yerine açılarak tek bira içmeyi sevdiğim yerin tarih sahnesine gömülmesini sağlayan mekan.

demişim vakti zamanında ona ekleme yapmak istedim
Gittim gördüm içtim içtiğimden zevk almadim dükkanın önündeki ufak bir calışma dan dolayı öncesinde elektrik yokken bütün konuşmalara tanık olduğun gelenlerin kafa cekip cekip yüksek sesle konuştuğu hedele hödele metalci yuvası intibası uyandı üzerimde, lakin elektrikler gelince anladım Yüxexes konuşmak gerekiyormuş orada cidden, ama genede beğenime gitmedi bir 50cl cek ve kaç ortamdan aynen böyle, ha bu arada bistroların sandalyeleride çok rahatsız oturasını getirtmiyor insana...

Ah be Alaman Biraevim benim sen nerdesin, ben nerdeyim...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız