| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2230 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Sinandemir

|
Tarih: Çrş 14.02.2007 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Yıllar yıllar önceydi kral tv'de o zaman yaşandı bitti şarkısını duymuştum ve şarkı çok hoşuma gitmişti albümde o zaman daha ilk çıktığı zamanlardı ablama aldırtmıştım kasetini albümün adı nereden geldim nerelere gidecem'di ve o en güzel albümlerinden biriydi. |
|
| Başa dön |
|
 |
tsunami

|
Tarih: Çrş 14.02.2007 17:36 Mesaj konusu: |
|
|
| mustafa sandalda ve biçoğundan çok daha iii olduğu kesin mustafa sandalı bikere tvde konserinde canlı sesini duydum böyle bişi olamaz ajdar gibi bişi |
|
| Başa dön |
|
 |
CaGDaSH

Kayıt: Sep 13, 2005 Mesajlar: 277 Nerden: Ankara - Gestapo
|
Tarih: Pzr 18.02.2007 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Sinandemir demiş ki: | | Yıllar yıllar önceydi kral tv'de o zaman yaşandı bitti şarkısını duymuştum ve şarkı çok hoşuma gitmişti albümde o zaman daha ilk çıktığı zamanlardı ablama aldırtmıştım kasetini albümün adı nereden geldim nerelere gidecem'di ve o en güzel albümlerinden biriydi. |
O şarkıyı birde Tuşe'den dinlemeni isterim (: _________________ Gestapo ----> Gitar&Geri Vokal
www.myspace.com/gestapogroup
http://www.facebook.com/group.php?gid=12868918478 |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pzr 25.02.2007 22:20 Mesaj konusu: |
|
|
| işte kumar insanı ne hale getiriyor,bir dönemin süper starı olarak görülüyordu bakın şimdi bu topicte 6 post benden bir zamanın süper starı için ne yazık değil mi... |
|
| Başa dön |
|
 |
this_is_metallica Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 26.02.2007 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
tarkana rakipti _________________ Symphony X
Bana göre en kaliteli ve yaratıcı metal grubu |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 26.02.2007 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
Küçükken çok sevdiğim bir şarkıcıydı.İlk albümünde Günbatımı diye bir şarkı vardı,pek hoştu.Sonra Benimle Oynama,Yaşandı Bitti gibi hitler çıkardı.Ama 1995 çıkışlı albümünden sonra eskisi gibi olamadı,popülaritesini kaybetti ve artık adı anılan bir şarkıcı değil...Yazık oldu kendisine... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Sal 19.06.2007 9:53 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | Küçükken çok sevdiğim bir şarkıcıydı.İlk albümünde Günbatımı diye bir şarkı vardı,pek hoştu.Sonra Benimle Oynama,Yaşandı Bitti gibi hitler çıkardı.Ama 1995 çıkışlı albümünden sonra eskisi gibi olamadı,popülaritesini kaybetti ve artık adı anılan bir şarkıcı değil...Yazık oldu kendisine... |
Aynı düşünceler hepsi benim içinde geçerli,
şimdi ise zıçtı o ne yaa kolpa kolpa kolpa kolpaaaa (!) hehe  _________________ www.istanblues.org |
|
| Başa dön |
|
 |
pj_harvey Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 19.06.2007 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
Rompe adli sarkinin bizzat dilce cevrilmis hali. =) _________________ BeN-SeN-O |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Sal 19.06.2007 16:14 Mesaj konusu: |
|
|
tek sezonluk şarkı komple... _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz_girl

|
Tarih: Sal 19.06.2007 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
komple komple komple tikiyiz bu ne yaa Eskiden severdim ama popüler kültüre yenik düştü galiba Galiba değil kesin  _________________ sahte gülüşlerimiz, solgun karelerde hayat bulsun diye fotoğraf çektiririz! Gülümse ışıklara! haydi.. ___
Bana asla emir vermeyin! Her emir, özgürlüğün suratında patlayan bir tokattır!
Anarşistler özgürdür, emir verilmez! |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Sal 19.06.2007 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
burak kut un tarzı pop zaten:)) _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz_girl

|
Tarih: Sal 19.06.2007 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
| morgaine demiş ki: | | burak kut un tarzı pop zaten:)) |
arkadaşım benim pop tarzında şarkı söyleme ve 'popüler kültüre yenik düşme' kavramlarım farklı  |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 20.06.2007 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
youtube'da birisi komple s.kiciyiz demişti,kopmuştum,pop müziğe önceden kalite yönünden,şimdi ise para yönünden katkısı olan bir şarkıcıdır bana göre _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz_girl

|
Tarih: Çrş 20.06.2007 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | | youtube'da birisi komple s.kiciyiz demişti,kopmuştum,pop müziğe önceden kalite yönünden,şimdi ise para yönünden katkısı olan bir şarkıcıdır bana göre |
Anlatmak istediğim de buydu Önce pop tarzında şarkı söylerken, şimdiyse popüler kültüre yenik düştü Sonu hayır olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Prş 21.06.2007 1:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Clickboy demiş ki: | | Ne yazik ki Burak Kut'u devri bitti gibi... |
Kötü bitti, keşke hiç başlamasaydı, hiç olmazsa güzel bir anıyla bitmiş olurdu. _________________ www.istanblues.org |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Prş 21.06.2007 1:45 Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi birde dizide oynayacakmış..bu da moda oldu zaten..şarkıcılara başrol verip dizide oynatmak..onlarda bu işi garanti para olarak gördüğü için hemen atlıyorlar..Gökhan Özen,Barış Akarsu şimdide Burat Kut..örnekleri çoğaltmamız mümkün...şarkıcılık tutmazsa dizi..oh ne güzel..o dizilerin bir sahnesinde görünebilmek için yıllarını veren deneyimli insanların hakkını kim verecek? ..bu kadar basit mi hadi bir deneyelim bakalım diyip bir dizide oynamak...demek ki isim para edince basitleşiyor.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
istanblues

|
Tarih: Prş 21.06.2007 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Daishuman demiş ki: | | Şimdi birde dizide oynayacakmış..bu da moda oldu zaten..şarkıcılara başrol verip dizide oynatmak..onlarda bu işi garanti para olarak gördüğü için hemen atlıyorlar..Gökhan Özen,Barış Akarsu şimdide Burat Kut..örnekleri çoğaltmamız mümkün...şarkıcılık tutmazsa dizi..oh ne güzel..o dizilerin bir sahnesinde görünebilmek için yıllarını veren deneyimli insanların hakkını kim verecek? ..bu kadar basit mi hadi bir deneyelim bakalım diyip bir dizide oynamak...demek ki isim para edince basitleşiyor.. |
Aynen öyle. (Nokta) _________________ www.istanblues.org |
|
| Başa dön |
|
 |
Daishuman

|
Tarih: Prş 21.06.2007 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
adamın karakteri,günlük hayatında neler yaptığı onu değerlendirmemize engel değil..sonuçta burda müziği,sanat hayatı tartışılıyor..madem tartışılacak daha iyi sanatçılar var o zaman ilk mesajın için burayı mı buldun yazacak..git başka yere yaz.. _________________ if there is life after death, there is no death
and if death does not exist, we do not live..
RockConn: The Connection Of Our Souls ! |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 22.06.2007 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
Başlık temizlenmiştir. Forumun x kullanıcısına göndermek yapmak mekanı değil bir bilgi paylaşım ortamı olduğunu lütfen unutmayınız. Sorunlarınızı ÖM yoluyla gideriniz, aksi takdirde başlıkta sürekli temizliğe gidilir. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
|