| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
iceberg

|
Tarih: Cum 19.03.2004 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
| sadece yanlış bir tanımlama belki ama çoğunlukla.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
psycho_Jr

|
Tarih: Prş 15.04.2004 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
Bir ara lemanın eski sayıları elimden düşmezdi fakat artık mizah bakımından pek ilgimi çeken şeyler olmuyor
Nihat Genç'in yazıları için alıyorum,cezmi ersözün bazı yazılarıda güzel oluyor |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

Kayıt: Mar 08, 2004 Mesajlar: 3123 Nerden: izmir'in dağlarında çiçekler açar
|
Tarih: Prş 22.04.2004 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
| burda yazılanlardan dolayı acıyorum gittikçe kötüleşicek bu olay belliydi zaten kitap furaındaki imza gününde kaç kişinin olduğu sadece yaş ortalaması 30 civarı insanlar çoğunluktaydı ve bazılarınız demişki sadece belden aşağı espri yapıyorlar diye ve penguen i daha çok seviyorum diye insanlar demek artık o kadar dikkatsiz izmirde araştırma yapılmış en çok okunan mizah dergisi diye leman ilk 3 e girememiş yazık çok yazık |
|
| Başa dön |
|
 |
Rape_ME

|
Tarih: Prş 22.04.2004 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
Önceden çok alırdım.
Artık Lombak ve Penguen'e döndüğüm için eskisi kadar ilgimi çekmiyor... _________________ http://andronova.garaj.org
AndRoNovA - Vokal
" For those about to Rock ; WE SALUTE YOU !!! " |
|
| Başa dön |
|
 |
adoekin

|
Tarih: Cmt 24.04.2004 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
baruterin yüzünden okumaya başladıım bu tür dergileri adam süper geliyordu bana...sonra o gitii benide sürükledi peşinden..ayrıca sevdiğim neredeyse bütün çizerler barut la gidince leman artık bırakılması gereken bir dergi oldu kendi adıma...zamanında iyiydi..derim.... _________________ hastasıyım tribal enfeksiyonun... |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pzr 25.04.2004 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
hala iyi deli etmeyin beni baruter belki çok iyi bir çizer olabilir ama unutmaki bir zamanlar oda amatördü ve şu leman daki kişiler onun ustasıydılar baruter şu anda bu kadar iyi bir çizerse lemandakilere bir teşekkür borçludur
not:oğuz aral ı saymıyorum zaten |
|
| Başa dön |
|
 |
adoekin

|
Tarih: Pzr 25.04.2004 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
sen deli ol arkadaş...sence hala iyi olabilir.bence iyiydi artık değil....
bu arada herhalde o da amatördü...herhalde teşekkür borçlu.ve teşekkürünü de iltiyordur yani... _________________ hastasıyım tribal enfeksiyonun... |
|
| Başa dön |
|
 |
sgt_peppers_lonely_heart

|
Tarih: Cmt 01.05.2004 3:43 Mesaj konusu: |
|
|
abi,lemanyak alinmaz iki senedir almiyorum..digerlerinide gecen sene biraktim ama arada bir alirim..
mehmet çağçağ daral&timsah'in eski macerakarini koyuyo dergiye surekli artik..(yeni okurlar da görmeliymis..)
leman da ahmet yilmaz,vedat özdemiroğlu çok iyidirler..
penguen'de met-üst biraz daha fazla yazmali bence..diger bölümler zaten tanidik lemandan ,lemanyaktan olsun..
abi cihangir'de kiralar ne kadar istanbul'a mi gecsek acaba..bi cihangir'de bi ev hayati yasasak?? |
|
| Başa dön |
|
 |
blackjoe

Kayıt: Jan 24, 2004 Mesajlar: 101 Nerden: İstanbulun karanlık dar kuytu nemli sokaklarından .....
|
Tarih: Cmt 01.05.2004 10:51 Mesaj konusu: leman |
|
|
leman , l-manyak , lombak ...... 2. el alıyorum verilen paraya değmiyo artık .. lisedeyken haftada çıkan bütün mizah dergilerini alırdım ... şimdi gidiyorum kitapçılara 2. el toptan alıyorum ...  _________________ 'İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi.' www.ruh6sacmaliklari.gen.ms |
|
| Başa dön |
|
 |
bloodrain

|
Tarih: Cmt 01.05.2004 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
Leman.Bu başlık altındaki forum çok kötü olmuş,çünkü forum,'başlığı'ndan çıkmış. Konu,kendi penceresinde değerlendirilmemiş. Herkes yalnızca Leman ile diğer dergileri karşılaştırmış.'Bu iyi','Bu iyi' gibisinden..Ferman gibi görünen bu yazıyı lütfen okuyun...
Öncelikle şunu bilerek konuşun lütfen,Leman şu anda piyasadaki diğer mizah dergilerinden farklıdır.
Lemanı Penguenle,Lombakla,Lemanyak'la karşılaştıramazsınız.Çünkü Leman bir mizah dergisi değil sadece.Sisteme karşı,düzensizliğe karşı,yalanlara karşı,günümüz p.çliklerine karşı bir kere siper almış.Diğer hiçbir derginin yapmadığı gibi.Lemanyak ne yapmış?Kemik ne yapmış?Lombak?Gırgır?Penguen?
Bir güncel konuyu eleştiriyolarsa ikinci sayfada,'kara mizah' yapıyorlarsa birkaç karede,o kareler dergide yalnız değişik bir bölüm olsun diye vardır,insanlara farklı bir tat hissettirmek için,biraz kendilerini düşünceli kılmak için.Ama Lemanın genel duruşu budur:Leman insanları güldürmekten önce düşündürmeyi amaçlar!Bunu ne yazık ki anlayamadığınızı farkettim.Bu çerçevede,şöyle düşünecek olursak Lemanı diğer dergilerle karşılaştırabilirsiniz ancak: Leman mı beni daha çok düşündürüyor,diğer dergiler mi. Leman sizi hepsinden daha çok düşündürüyorsa genel yapısıyla,Lemana hiçbirşey söylemeye hakkınız yok,çünkü onların amaçları o zaten.Oradaki Metin Fidan'ın,Suat Özkan'ın,Fevzi Özşahin'in anlamı,yalnızca mizah anlamı katar dergiye.Dergi tam bir mizah dergisi değildir.İkinci amacı ise güldürmek ve mizah yanı,ki işte az önce verdiğim çizerler bu amaçlarına hitaben çalışan insanlar.Galip tekin ise çizgi roman bazında,onu zaten kesinlikle 'komik' mizah olarak alamazsınız.O da Leman'ın farklı bir çizgisidir,tadıdır.Lemanın asıl amacına hitaben yazan,çizenler ise Cezmi Ersöz,Nihat Genç,Mehmet Çağçağ,ismini hatırlayamıyorum,Kahraman masa Eşat'ı çizen,Bahadır Boysal'dır.Ayrıca çoğunlukla kürtlerle ilgili çizen bir çizer daha var,değişik çizgisi olan,onun ismini de hatırlayamıyorum,o da bu amaçla çizer.
Leman kendi çerçevesi içinde en iyisidir.bir başka Leman yoktur.Diğer mizah dergileriyle karşılaştırılamaz.
Leman mizah değildir.Leman mizahla süslenmiş bir başkaldırıdır,çığlıktır,bağırıştır,sisteme,tüm bozulmuşluklara ve ezilmişliklere karşı,günümüz kaosuna karşı,GÜNÜMÜZ GENCİNİN EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞU!
Ne yazık ki Leman'ın bu tavırlarını 'salaklık','g.tlerine birşey kaçmışlık...' olarak nitelendiren,ya da bunu yapmasa bile,Leman'ın bu tavrını anlayamamış,'Leman' sevmiyorum diyen oysa bir kez olsun Nihat Genç,Cezmi Ersöz okumamış,ya da öngaryısını bir kenara bırakıp Leman'ın bir söyleşisine 'yav bu adamlar ne anlatmak istiyor acaba,kimbilir,belki öğreneceğim birşey vardır' düşüncesiyle katılmamış,olmaları gereken yerden çok uzakta,aklı on karış havada birçok insan var bu forumda.Kendilerine birşeyler öğretmek isteyen insanların çabalarını 'salaklık...' olarak nitelendiren bu insanlar yüzünden bu ülke yok olacak.bu DÜNYA yok olacak!
Ayrıca bir kez olsun dinlediğiniz bir grubun sözlerini okusaydınız,aslında o müziği dinlemediğinizi anlardınız.Çok yazık,bu forum aslında birşeyler bildiğini sanan insanların,ne kadar çok şeyler 'bilmediğini' gösteriyor.Siz metal müzik dinlemeye devam edin,Leman da okumayın.
Beyinlerinizi daha da köreltin olduğu yerde,kendizi diğer insanlara kanıtlamaya çalışın,Coca Cola için,hep 'Iron Maiden' t-shirtlerinizin altına Levi's Jeans siyah pantolonlarınızı giyin ,Converse All-starlar'ınızı da unutmayın.Sabah Bon Jovi'yle uyanın(bknz:para için rock müziğe başlamış ilk rock gruplarından)...
Uyanın...
UYANIN!!!
NOT:Nihat Genç'i yürekten okuyan,Leman'ı,Hayvan'ı yürekten okuyan tüm insanlara 'YÜREKTEN' selamlar...bu insanların yaptığı bu 'fiil'ler,sizin anlayamadığınız bazı şeyleri onların ne kadar iyi anladığını anlatır. |
|
| Başa dön |
|
 |
MarilynManson Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 01.05.2004 19:42 Mesaj konusu: |
|
|
Cezmi Ersözle mi sistem karşıtı LeMaN?Aydın Doğan'a küfrederek Nihat Genç sistem karşıtımı oluyor(Kesinlikle mükemmel bir yazar)
Bahadır Boysal sistem karşıtı ha!ulaaann çoçuğumu kesicem ya!
Lise ergenlerini ne kadar kaale almalı bilmiyorum!
''''Beyinlerinizi daha da köreltin olduğu yerde,kendizi diğer insanlara kanıtlamaya çalışın,Coca Cola için,hep 'Iron Maiden' t-shirtlerinizin altına Levi's Jeans siyah pantolonlarınızı giyin ,Converse All-starlar'ınızı da unutmayın.Sabah Bon Jovi'yle uyanın(bknz:para için rock müziğe başlamış ilk rock gruplarından)...
Uyanın...
UYANIN!!!'''
evet bu forumda sistem karşıtı p.çlik dediğin şeylerin parçası olan onca insan var...Ve senin büyümeni bekliyorlar!!Temiz insancıklar sizi  |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Cmt 01.05.2004 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
| kanka helal olsun sidar helal ama biraz ağır kaçtı bırak ne yaparlarsa yapsınlar bunların başı olarakta sazanlık yapan marilyn manson u görebilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Cmt 01.05.2004 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
| marilyn tommy ceketini unutmuşsun hadi canım hadi yavştan yavaştan |
|
| Başa dön |
|
 |
blackjoe

Kayıt: Jan 24, 2004 Mesajlar: 101 Nerden: İstanbulun karanlık dar kuytu nemli sokaklarından .....
|
Tarih: Pzr 02.05.2004 10:53 Mesaj konusu: leman |
|
|
ben lemanı (limon) mizah dergisi olduğu için alıyordum .. şu anki mizahla süslenmiş halini almıyorum ....  _________________ 'İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi.' www.ruh6sacmaliklari.gen.ms |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 03.05.2004 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
| s_hifty ömrünü birilerinin kıç yalayıcısı olarak geçirmek nasıl bir duygu? |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Pts 03.05.2004 16:55 Mesaj konusu: |
|
|
| bilmem bunu senin bilmen gerek ben kimsenin kıçını yalamıyorum sadece kankamla fikirlerimiz aynı sen bu başlıktaki bütün yazılarımı okumadan böyle çok bilmiş gibi gözüken ama hiçbirşey bilmeyen insan olduğunu ortaya koyuyorsun bu arada cezmi ersözlemi oluyor o dediklerin demişsin demekki okumadınki hiç bilmiyorsun yada okuduysanda sadece piyasa kitabı şizofren aşka mektuptan yukarı gidememişsindir |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 03.05.2004 17:08 Mesaj konusu: |
|
|
cezmi ersöz'ün hedef kitlesi sen ve senin gibi insanlar olduğu için okumuyorum!!
burada Atatürk İlke ve İnkılaplarını yok sayıp sosyalizm ilan etme sevdalısı liseli lolita manyağı bir idiotu idol olarak benimseyecek kadar düşük iq lu kimseler var mı? |
|
| Başa dön |
|
 |
bloodrain

|
Tarih: Sal 04.05.2004 18:09 Mesaj konusu: |
|
|
Boş kafaya tekme işlemez senin düşüncen böyle gelmiş böyle gider anlayan anlar bize söyleyecek birşey kalmaz senden adam olmaz ben safsam sen on bin kat daha safsın duyduğun ilk şeye inanırsın.
Söylediklerinden belli.Fazla zorlama şansını bence.
Kendimi çok ezik hissediyorum böyle insanlara birşeyler öğretmek istediğim için.Sen ve senin gibiler hiçbirşey haketmiyor.Dünyanın senin gibi insanlara ihtiyacı yok Marilyn,nickini de değiştir.Sen bu nicki haketmiyorsun.Marilyn Manson'ın belkemiğini aldırması dedikosuna da inanıyorsundur sen.Marilyn Manson'ı asla anlayamazsın sen.Kusura bakma üzgünüm gerçekleri yüzüne söylediğim için ben senin gibi anlamsızca sövemiyorum doğruları söylemek zorunda hissediyorum kendimi karşımdakine. |
|
| Başa dön |
|
 |
s_hifty

|
Tarih: Sal 04.05.2004 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
vay vay vay ki ne hey hey hey  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 05.05.2004 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
varsayımlar ve nereden geldiği belli olmayan çıkarımlarınla karşıma geçmiş konuşan bir lise ergeni beyinliyi ne kadar ciddiye alırım inan bilmiyorum...
kendini ezik hissetmene sevindim çünkü eğer ortada bir çizgi varsa o çizginin benden uzak olan kısmındasın ve kendi bulunduğu tarafı senin gibi aptal idealistler ancak dünya bura diye nitelendiriyor...
Bana birşey öğretmene gerek yok...Sizin sistem öğretilerinizi sizin gibi çizginin öte tarafında buluna insanlara dayatın...Dünya döndüğü gibi dönmesini istediğiniz gibi değil!
MM içinse onu tabii ki sizin gibiler de dinlemeli...Gerçi tahminim popüler olan ve allame olan arasında uçurumlar vardır sizin için..Bir iş ne kadar kitleyle paylaşıyorsa o kadar niteliksizdir yalanınıza inandırın isterseniz kendinizi...Salt Lake City konserinde incil parçalayan bir adam hakkında dinci Amerikan Medyası elbette böyle söylentiler çıkaracak ama bu konu bu başlığı ilgilendirmiyor...(Marilyn Manson'ı anlayanlar diye bir kitle varsa biz şurdayız www.mansonfan.net yine de reklamımı yaparım)
Birisi de post sayım artsın diye kıç yalayıcılığına devam ediyor söyleyecek sözü olmayan susmalı! |
|
| Başa dön |
|
 |
|