| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nocturnal

|
Tarih: Cmt 13.12.2003 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
scrubs süper..bide jenerikte adamın kafa patlıyor ya,orası süper _________________ ölmeden önce ben de melektim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Layne_Staley

|
Tarih: Cmt 13.12.2003 2:21 Mesaj konusu: |
|
|
george çok bağnaz bir herif  _________________ what does friend mean to you? a word so wrongfully abused...are you like me, confused...all included but you..alone...
22.08.1967-05.04.2002 |
|
| Başa dön |
|
 |
SOAD Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 13.12.2003 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
| Layne_Staley demiş ki: | george çok bağnaz bir herif  |
Abi george şu şişman adamdı dimi  _________________ ben SOAD fanı değilim leeeyn!!
ogame'yi oynayın derim ben!!!! [url=http://www.burasbizimcoplu.forumkurdu.com/] |
|
| Başa dön |
|
 |
hepyek

|
Tarih: Pzr 21.12.2003 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
evet bu yönüyle de biraz bizim ülkemzideki insanlara benzetiyorum _________________ sen ciğercinin kedisi ben sokak kedisi,senin yiyeceğin kalaylı kapta benim aslan ağzında...orhan veli |
|
| Başa dön |
|
 |
elmayra

|
Tarih: Prş 22.01.2004 23:32 Mesaj konusu: ayrıntılar... |
|
|
| seinfeld in sevdiğim yanı,ayrıntılara takılıp kalmaları.geneli değilde ufacık hatta çoğumuzun görmediği ayrıntılara takılıyorlar.bi anımı anlatmak istiyorum arkadaşımla klasik müzik konserine girmiştik apartman komşunun yer aldığı bir konserdi.başlamadan önce selamlaştık ama arkadaşım komşusunun adını hatırlamıyordu benim ismimi söyleyerek tanıştırdı ve komşusu -tanıştığımıza sevindim-diyerek ayrıldı yanımızdan.konser başlamadan önce bir kez daha gittik yanına bu sefer ben ismimi söyleyerek lafa girdim. o ise konser heyecanından bahsetti.bu esnada arkadaşım ve ben çatlamak üzereyiz.konser boyunca çeşitli isimler ürettik,beceremedik.konserden de bi şey anlamadık zaten.konser bitiminde tebrik etmek için tekrar yanına gittiğimizde ben üçüncü kez adını söyleyerek elini sıktım:)sarılarak iyi akşamlar diledi.acaip salak hissettim kendimi.ööle düşünmüştür heralde...arkadaşımla ismini niçin ısrarla söylemediğine dair senaryolar yazdık.aradan bi süre geçti ve arkadaşım komşusunun posta kutusundaki mektupları karıştırırken komşusunun kardeşine yakalandı.açıklamaya çalıştı ama uzadı uzadı ve şimdi selam vermiyorlar birbirlerine.neyseki sonuçta ismini öğrendik:) |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Cum 23.01.2004 0:39 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten ben gerek film olarak verdiği dünya klasiklerinden, gerek düzeyli programlarından, gerekse Seinfeld, Married With Children ve Coupling gibi uykumda bile gülmemi sağlayacak diziler verdiği için Cnbc-e ye karşı bir pozisyonundayım. Gerçekten mükemmel diziler. Tüm yazıları okumadım, yazan olduysa affola; çoğunluk gibi benimde favorim olan Kramer Problem Çocuk 1 deki katil rolündeki abimizdir aynı zamanda.
Mimikleri, saç şekli herşeyi koparıyor beni. George' un paranoyak halide süper. Ben diyorumki yukarıda saydığım üç diziden elemanlar bir araya gelse ne muhabbet olur: Seinfeld' den Kramer, M.W.C' dan Al Bundy ve Coupling' den Jeff ! Düşünmek bile istemiyorum...  |
|
| Başa dön |
|
 |
jelly

|
Tarih: Pts 16.02.2004 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
kramer son nokta abi bitriyo beni...
zart diye eve girish olayı süpher di mi?
bi de bi bölümde avakado olayı vardı müthishti... _________________ www.myspace.com/ortayakarisik |
|
| Başa dön |
|
 |
bungula

|
Tarih: Pts 16.02.2004 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Böyle yapınca yöneticilerin işine karışıyormuş gibi hissediyorum kendimi ama Forum Kurallarında uyarmamız gerektiğide yazılı. Jelly arkadaşım Forum Kurallarını oku. |
|
| Başa dön |
|
 |
deathcontess

|
Tarih: Sal 17.02.2004 13:28 Mesaj konusu: |
|
|
bu kadar saçma sapan konulardan cidden eğlendiren ve güldüren ve aslında düşününce içinde bir üzüm çekirdeiği kadar olsa da mantık barındıran esprileri başka bi dizide görmedim
amerikalıların saçmalıkları işte
bende sevmekteyim bunu |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cmt 24.04.2004 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
Dizideki karakterlerin tamamı "loser" tabir edilen tipler. Postacı Newmann da dahil buna ama aralarında sıralama yapacak olsaydım en fazla George loser olurdu bence. O kadar olmaık yerlerde diziden espriler aklıma geliyor ki bir gün rezil olacağım çok ciddi bir şekilde diye kokuyorum valla. En çok güldüğüm şeylerden biri de Kramer kapı çalmıyor ya, bazen Jerry kız arkadaşıyla beraberken kapıyı kilitliyor. O zaman güm diye çarpma sesi, sonra yere düşen birinin sesi geliyor kapıdan  |
|
| Başa dön |
|
 |
DaYs_oF_PuRGaToRY

|
Tarih: Pzr 25.04.2004 2:48 Mesaj konusu: |
|
|
| rainbow demiş ki: | Postacı Newmann da dahil buna |
Jerry' nin '' Hello, Newman... ! '' diyişi yokmu, öldürüyo bemi yav...  |
|
| Başa dön |
|
 |
kleopatra

|
Tarih: Pzr 25.04.2004 20:27 Mesaj konusu: |
|
|
seinfeld... gülmekten öldürüyor adamı.. hiç bir şey hakkındaki en komik dizi ... _________________ Tu was du willst. |
|
| Başa dön |
|
 |
madden_da_third

|
Tarih: Prş 29.04.2004 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
git tap yaa diziye çok manyak bişey... _________________ The Fish --> Davul |
|
| Başa dön |
|
 |
psycho_Jr

|
Tarih: Prş 29.04.2004 18:59 Mesaj konusu: |
|
|
içeriğinde dahiane espiriler bulunduran bir sanat eseri _________________ (Acı +Çalışmak + Zaman) = (Para + Enerji) = Potansiyel / (Arzu + İhtiyaç) * Değişim = Hayat |
|
| Başa dön |
|
 |
lordwild Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 30.04.2004 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
aslında cnbce adlı kanala uyuz oluyorum, seinfeldi seyrediyorum sadece
george costanza'yı çok seviyorum, |
|
| Başa dön |
|
 |
antisocial

|
Tarih: Cmt 01.05.2004 16:57 Mesaj konusu: |
|
|
kramer'ı tek geçerim.. _________________ kafabindunya.. nasıl bir oluşum bu yareppi?!
http://www.download.com/kafabindunya
ister indirin ister direk stream edin şarkıları.. |
|
| Başa dön |
|
 |
AtomicPunk

|
Tarih: Pts 03.05.2004 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
| ben de hastasıyım bu dizinin...hatta bu gece rüyamda gördüm;george,elaine ve kramer bizim evdeydi ve yine manyak şeyler yaparak saolsunlar rüyamda bile güldürmeyi başardılar beni...jerry niye yoktu anlamış değilim tabi... |
|
| Başa dön |
|
 |
Angelus

|
Tarih: Prş 06.05.2004 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
KÜLT! _________________ "You know, when I was a kid, I used to write the word 'naked' hundreds of times on a piece of paper, and then rub my face in it."--Jeff |
|
| Başa dön |
|
 |
kleopatra

|
Tarih: Prş 06.05.2004 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
geçen gün gösterilen bir bölümünde dizide zaman geri geri gidiyordu... 'anlatılmaz, izlenir' bir bölümdü doğrusu... neyse... dizinin en sonunda yıllar öncesine gidiyor, jerry'nin evine ilk taşındığı güne... orda işte jerry kramer'la karşılaşıyor, merhabalaşıyorlar, tanışıyorlar felan... sonra da jerry hani kibarlıktan felan "what's mine, it's yours.." diyor... kramer'in ikide bir eve dalıp buzdolabını karıştırması felan gözümün önüne gelince koparttı jerry'nin o lafı beni... _________________ Tu was du willst. |
|
| Başa dön |
|
 |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 06.05.2004 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
kramer kramere karşı
düşünsenize kramere karşı komşu olarak aynısının dişisini veriyorlarmış..
uzundur seyredemiyorum bu diziyi.. cnbc-e artık antende yok. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|