Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - gibson les paul standart ve custom
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

gibson les paul standart ve custom
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
manyetik_porecesi

MesajTarih: Prş 22.03.2007 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben les paul çakması bir gitara custom seth lover taktırıyorum yarın, gitarı çalınca sonuçlarını yazarım buraya.
GNR79

MesajTarih: Prş 22.03.2007 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar az önce kıvılcım la konuştum seymour duncan alnico pro 2 bridge pozisyonu varmış sizce neck pozisyonu için ne düşünebilirim...Veya şöyle söyliyim elimde li esp eclipse in emg lerini çıkartıyorum.Bridge tamam alnico gelicek,neck için ne önerirsiniz?
GNR79

MesajTarih: Prş 22.03.2007 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar az önce kıvılcım la konuştum seymour duncan alnico pro 2 bridge pozisyonu varmış ama neck için yokmuş.. sizce neck pozisyonu için ne düşünebilirim...Veya şöyle söyliyim elimde ki esp eclipse in emg lerini çıkartıyorum.Bridge tamam alnico gelicek,neck için ne önerirsiniz?
Ozzfish

MesajTarih: Prş 22.03.2007 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sh2 yada sh1 59 güzel gider bence
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
night_slash_rain

MesajTarih: Prş 22.03.2007 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

59 derim ben
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GNR79

MesajTarih: Prş 22.03.2007 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkürler arkadaşlar bir iki arkadaşla daha konuştum onlar da 59 u öneriyorlar...Bridge de seymour alnico 2,neck de 59 olucak.En azından ortalıkta alacak doğru düzgün bir gibson yokken beni şu gibson hastalığından kurtarır...
manyetik_porecesi

MesajTarih: Cmt 31.03.2007 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bugün tünelden geldim ve barok müzikte duran 2 les paul standard ve les paul custom dışında yeni bir sürü gibson gördüm. Meydandaki zuhalde bir les paul studio, aşağıdakinde de bir les paul studio, bir studio premium plus ve bir classic geldiğini gördüm. Doğrusu studio premium plus başta olmak üzere bayıldım gitarlara. Tabi normal studionun fiyatının 2590 euro olduğunu duyunca diğerlerini sormadım bile...
DrB

MesajTarih: Pzr 01.04.2007 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alnico 2 kopru, ve alnico 5 sap takilmaz zira birbirlerine gitmez bu manyetikler. Kopru ve sap daha bir yakin durur. Tersine sap daha koyu olmak zorunda ve kopru daha tiz. Zira bir gibson'a bakarsaniz uzerindeki pozisyonlarin adi 'treble' yani kopru ve 'rythm' dir.

Alnico 2 pro sap ve 59 kopru yanliz guzel settir. Koyu ama acik bir sap tonu ve bagirtkan PAF cinsi bir kopru tonu. Bu durumda orta pozisyonun da sesi iyi olacaktir, haberiniz olsun.

Var ise kendine bir pearly gates kopru ve alnico 2 pro kopruyu de sapta kullan. O zaman iki alnico 2 miknatisli manyetik kullanirsin ki bu 59 cinsi PAF degil 58 cinsi PAF olayidir ve cok iyi sonuc verir. Burstbuckerlar (burstbucker prolar degil, custom shoplardaki burstbuckerlar) bu cinstendir.

B
DrB

MesajTarih: Pzr 01.04.2007 1:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manyetik_porecesi demiş ki:
Arkadaşlar bugün tünelden geldim ve barok müzikte duran 2 les paul standard ve les paul custom dışında yeni bir sürü gibson gördüm. Meydandaki zuhalde bir les paul studio, aşağıdakinde de bir les paul studio, bir studio premium plus ve bir classic geldiğini gördüm. Doğrusu studio premium plus başta olmak üzere bayıldım gitarlara. Tabi normal studionun fiyatının 2590 euro olduğunu duyunca diğerlerini sormadım bile...

Tunel'den gibson alinmaz arkadas. Aman diyeyim.

Tutturduguna satiyorlar.

Yerine git bir amerikan vizesi al, sonra bir de ucak bileti ve NYCden bir adet R7.

B Wink
manyetik_porecesi

MesajTarih: Sal 03.04.2007 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla amerikaya gitsem hakkaten alabilirim bi R8 falan, çok da güzel olur. Vizeye falan da gerek yok pasaport varken... Wink
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız