Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sanatçı kavramı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sanatçı kavramı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
swin

MesajTarih: Prş 10.08.2006 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herkese kullanılmaya başlayan içi boş şeylerle doldurulmuş bir kavram oldu artık Crying or Very sad
örneğin;ismail yk,petek dinçöz,hepsi mi hiçbirimi ne bunlar sanatçıysa Exclamation
zeki müren ne Question
endoplazmikretikulum

MesajTarih: Prş 10.08.2006 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi de kendi kendilerine sanatçı demiyolar mı, deli oluyorum.gerçek bi sanatçının ağzından ben sanatçıyım lafını duyamıyoruz ama...
blackdamp

MesajTarih: Prş 10.08.2006 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerçek sanatçı ben sanatçıyım demiyendir ... onun için hergün yeni şeyler öğrenmeye açık ,daha iyisini yapma düşüncesinde olan , sanatçıdır...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
olanzapin
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 30.08.2006 6:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanatçı...üzerinde çokça düşünülmesi ve arastırılması gereken kavram...sanatçı dogulur gibi geliyo bana ama ne bilim belki de ilerde ıkınınca çıkar bi yerlerden bi bakmışsın sanatçı diyorlar sana.ben en çok banu alkan ve demet akalın ın sanatçı yönünü seviyorum hele o fizikleri yok mu öldürüyo beni...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
buzz

MesajTarih: Çrş 30.08.2006 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yakında sanatçı demek hakaret gibi birşey olucak ''bak banu alkan sevgilisinden ayrılıp yenisini bulmuş, olsun sanatçı o yapar'' böyle muhabetler dönüyor artık ya
deryakulahci

MesajTarih: Pzr 10.09.2006 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biz millet olarak kavramları karıştırıyoruz Evil or Very Mad
Başa dön
kahverengi_adam

MesajTarih: Pts 11.09.2006 2:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kavram kargaşası yaşadığımız bir gerçek ama kendini sanatçı sanan kesim biraz da dinleyicilerinin veya izleyicilerinin fazlalığına güvenerek de ben sanatçıyım diyebiliyor.bkz:elinizi salladıyıp çarptığınız herhangi bir popçu.Oyle ki sanatçı sadece kendi dinleyici,izleyici vs kitlesine güvenip bi taraflarını kaldırmayandır.
Başa dön
aegnor_t35

MesajTarih: Pzr 05.11.2006 3:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yakında ciklet yazılarını yazanlara dicekler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rugg6d_doLL

MesajTarih: Cum 24.11.2006 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haklısın biraz daha medyatik olsalar utanmadan sanatçı ilan ederiz onları da...
Başa dön
aayyccaa92

MesajTarih: Pzr 26.11.2006 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanatçı kavramı türkiyede sanatçı adını alan insanlardan çok farklı televizyona çıkan sanatçı oluyor sanat demek herşeyinle sanatını yapmak ama ne yazıkki ülkemizde böle sanatçılar az
NestorMakhno

MesajTarih: Pts 27.11.2006 2:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanat herşey, sanatçı herkestir bana göre. Bir bebek ağlamasından bir kapı gıcırdısına kadar herşey sanat eseri olabilirken, zıplayıp duran bir çocuktan kompresörle yeri kazan bir inşaat işçisine kadar herkes sanatçıdır. Ben böyle düşünüyorum.
Bakınız modern sanat.
Sanother

MesajTarih: Çrş 06.12.2006 9:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NestorMakhno demiş ki:
Sanat herşey, sanatçı herkestir bana göre. Bir bebek ağlamasından bir kapı gıcırdısına kadar herşey sanat eseri olabilirken, zıplayıp duran bir çocuktan kompresörle yeri kazan bir inşaat işçisine kadar herkes sanatçıdır. Ben böyle düşünüyorum.
Bakınız modern sanat.

modern sanat tanımında işlevsellikten çıkma gibi bir koşul vardır, sanat yarı görece bir kavram e doğal olarak sanatçı da aynı görecelikte muhakkak...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GORGOROTH666

MesajTarih: Cmt 21.04.2007 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanatçı nedir?
sanatçı kendi yaptığı alanda ilerlemiş fakat o ilk acemilik heyecanını hala üstünden atamamış kişidir bence hala ilk stüdyoya girermiş gibi heyecanı içinden eksik olmayan ve hala o ilk günlerin tadında çalışmalar yapan kişiye denir kendimce...
medyaya poposuyla değil yaptığı konserlerle çıkan hayatın anlamını çözmeye uğraşan kişi uzaklardaki kuru bir ağaçtan biel ilham alabilen o denli ince ruhlu insana ben sanatçı derim.....
miss_zombie

MesajTarih: Cmt 04.08.2007 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Popüler kültürle değer kaybeden dünyada sanat kavramını o kadar anlamsızlaştırdılar ki bir sanatkara sanatçı deyince değerini düşürmüş oluyoruz.
ugur88

MesajTarih: Pts 20.08.2007 4:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

günümüz medyasında tv ye çıkan biraz reyting getiren herkezi sanatçı ilan ediyorlar malesef (şaklabanlık yapsa bile) şu ajdara fena takığım adm kendini ne sanıyosa artık !!!!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aysu_

MesajTarih: Pts 20.08.2007 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanatçı, icra etmek istediği sanatı en iyi şekilde yapmaya çalışan, hayatını buna adamış ruhtur. Ruh sağlıklarından şüphe etmişimdir hep, ama eğer yerinde olsaydı belki sanatçı da olmazlardı.
Başa dön
duu_rock

MesajTarih: Pts 03.09.2007 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanatçılık kavramı çok ince bi kavram ama artık günümüzde ismail yk lara seda sayanlara hatta utanmasalar ajdar a bile sanatçı diyecekler.
bence ve sanat felsefesine görede sanatçı yaptığı eseri para için yapmaz.çünkü bir eser para için yapıldığında sanat eseri olmaktan çıkıp zanaat olur.çünkü ucunda birazda eseri başkasına beğendirme amacı güdülür .tamamen kendini yansıtamazsın.bence piyasadakiler sadece zanaatkar.eskidenmiş o sanatçılar....
marzaleka

MesajTarih: Prş 10.07.2008 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanat,estetik duygularımızı dürten,icraat bulduğunda insanlara haz veren,ahlaki açıdan pozitif yönlü olan herşeye denebilir.bunu yapana da sanatçı denir.

sanat para için yapılabilir,sonuçta sanatçının yetenekleri vardır ve insanlar bunun için para ödeyebilir.alan memnun,satan memnun.sanatçı hem sevdiği işi yapmış olur,aynı zamanda hayatını kazanır.insanlar da bunun bedelini öder.

gerçek sanatçı,asla ''ben sanatçıyım'' demez.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız